Şimdi Ara

STEAM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam den oyun alamıyorum alttaki hatayı veriyor.

Ödeme işlemi tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin.

2 ayrı kartta denedim ikisindede aynı sorun. İki karttada para var ve sıkıntı yok alışveriş yapabiliyorum. Yardım lazım.

Ayrıca steam olan bir arkadaş bana hediye olarak gönderirse ben de ona oyunun ücretini verebilirim. Pm atsın ordan konuşuruz.

Almak istediğim oyun CS:GO fiyatı 3.74 dolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bankaları arayıp online alışveriş onayı verdinizmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

bankaları arayıp online alışveriş onayı verdinizmi?

Aramadım. Zaten daha öncesinde internet üzerinden alışveriş yapabiliyordum.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPT-76 -- 16 Mart 2014; 13:23:07 >
  • Bunun STEAM ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Sen yinede bankayı ara,2 dakikanı alacaktır,en azında emin olmuş olursun.undefined
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Bunun STEAM ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Sen yinede bankayı ara,2 dakikanı alacaktır,en azında emin olmuş olursun.undefined

Peki saolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.