Şimdi Ara

Steam Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bu öğlen steame rahat rahat bağlanıyordum, dota2'yi güzel güzel oynadım . Şimdi bağlanamıyor , steam servisleriyle sunu bağlanamadı diyor . Nedir bu olayın çözümü yardımcı olabiliecek var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

15 dakikadır çökük Steam. Forumlara da ulaşılmıyor.

O kadar uyudum uyudum tam 15 dakikalık kısma gelmişim vay anasını :D teşekkürler en azından bana ait değilmiş sorun
  • evet öğleden sonra bende oyunlara giremiyorum
    dünde steam giremiyordum dns değiştirip girilebildiğini anladım
    ttnet senin gözünden öperim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaster17

evet öğleden sonra bende oyunlara giremiyorum
    dünde steam giremiyordum dns değiştirip girilebildiğini anladım
    ttnet senin gözünden öperim

bugünkü sorun dnsden değil sanırım ya
  • Ne zaman düzelir acaba ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Ne zaman düzelir acaba ya.

düzelmişşşşşşşşş
  • Bağlantıyı yapabiliyorum ancak community ve store hâlâ sorunlu. Umarım en yakın zamanda o da düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Steam Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşinize yarar mı bilmem ama ben modeme reset attım düzeldi Steam. Açıp kapayarak değil, şu küçük deliğe iğne sokularak yapılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaszaxd -- 25 Eylül 2012; 23:56:07 >
  • ben de az 4 gündür mağaza ve topluluk hiç açılmıyor.Sohbete bağlanıyor,oyunlara da giriyorum.Ama oyuncu topluluğu olmadıktan sonra steamin ne anlamı kaldıAcilen bi şey yapılması lazım artık.Ya da bi çözüm yöntemi sunsunlar onu yapalım.Sorun ne o da belli değil.Update ile steam bozulmuşsa yeni update gelsin ya da sunucu mu bozuk 4 gündür bu adamlar uyuyor mu lan
  • Steam forumlarına da yazdık ama sallayan çıkmadı.
  • Steam'deki problem Google'un DNS'lerinden kaynaklanıyormuş.

Öncelikle ilk DNS'nizi: 195.175.39.40
    İkinci DNS'nizi : 8.8.8.8 'e ayarlayın.

Daha sonra Başlat > Çalıştır > CMD yazın ve ekrana ipconfig \flushdns yazıp enter'a basın.

Daha sonra tarayıcınızın geçmişini temizleyerek Steam'e girmeyi deneyin.

Bende düzeldi.

İyi Çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdamar

Steam'deki problem Google'un DNS'lerinden kaynaklanıyormuş.

Öncelikle ilk DNS'nizi: 195.175.39.40
    İkinci DNS'nizi : 8.8.8.8 'e ayarlayın.

Daha sonra Başlat > Çalıştır > CMD yazın ve ekrana ipconfig \flushdns yazıp enter'a basın.

Daha sonra tarayıcınızın geçmişini temizleyerek Steam'e girmeyi deneyin.

Bende düzeldi.

İyi Çalışmalar.

Hocam Allah ne muradın varsa versin, başka ne denir bilmiyorum.
  • Bu sekilde, duzeldi.
  • DNS'leri otomatik yapınca düzeliyor ama o zaman da yasaklı sitelere takılıyorsun.

İkincil DNS'i Google yapınca yasaklılara giriliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

DNS'leri otomatik yapınca düzeliyor ama o zaman da yasaklı sitelere takılıyorsun.

Yaptığım testlere göre Türkiye'ye en hızlı cevap veren CDN/S'ler Comodo'nun Secure CDNS'leri.

http://www.comodo.com/secure-dns/ bu sayfadan da görebileceğiniz gibi DNS'lerinizi aşağıdaki şekilde ayarlarsanız her türlü siteye problemsiz ve hızlı girebilirsiniz.

DNS1: 8.26.56.26
    DNS2: 8.20.247.20

• quote:

Orijinalden alıntı: hdamar

quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

DNS'leri otomatik yapınca düzeliyor ama o zaman da yasaklı sitelere takılıyorsun.

Yaptığım testlere göre Türkiye'ye en hızlı cevap veren CDN/S'ler Comodo'nun Secure CDNS'leri.

http://www.comodo.com/secure-dns/ bu sayfadan da görebileceğiniz gibi DNS'lerinizi aşağıdaki şekilde ayarlarsanız her türlü siteye problemsiz ve hızlı girebilirsiniz.

DNS1: 8.26.56.26
    DNS2: 8.20.247.20

Tavsiyen için çok teşekkür ederim, kesinlikle işe yaradı.

• arkadaşlar yeri değil belki ama payday 2 oynarken steam den arkadaşa davet gönderiyorum görmüyor tam tersindede durum öyle bi bilginiz varmı nasıl düzeltebileceğimden
  • arkadaşlar ben steam oyuncusuyum fakat bugun oynarken bırden sıkıntı oldu girdiğimde o kadar çok hassasiyet var ki mouse'da, çevirdiğimde 1-2 salise sonra peşinden geliyor. Eşit zamanlama'da dönmüyor.fps de sıkıntı var desem fps 100 Bunun nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.