Şimdi Ara

Steam Satın alma siparişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar . Steamda bir silah veya bıçak için dusuk ucretlerden satın alma siparişi vermek istiyorum koyan olursa otomatık olarak çeksin diye , fakat baya baktım satın alma siparişini verebilecegim kısmı bulamadım , google ilede araştırdım yıne yok yardımcı olabilecek varmı tam olarak anlatabilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: WBT Prometheus

birde sanırım marketten çektigimiz silahı 1hafta boyunca bette oynama yasagımı var ? cevaplarsanız sevınırım

aynen öyle.

aynı zamanda o tip programlar illegal olabilir forumda birisi illeagal demişti hatırlıyorum
  • kutu ve key gibi toplu itemlerde toplu alım siparişini steam üzerinden kullanabilirsin ama herhangi bir silahı ucuza koyan (bilerek veya yanlışlıkla) birinden anında almak için 3.parti program kullanman gerekir kullanrsanda ban yeme ihtimalin fazla anlatmaya çalıştıgım buydu
    Daha Fazla Göster
  • Örnekleri birbirinin tıpatıp aynısı olan itemler için alım oluşturabilirsin. Bunlar kasa, anahtar, çıkartma, kart gibi şeylerdir. Silahlarda ise her itemin aşınması bile 0.00109744817018510000 gibi 20 hanelik numaralarla rastgele belirlenir. pazarda gördüğün her eşyanın özel ID numaraları vardır (bu sayede bir itemi takip edebilir steam). Bu farklılıklar yüzünden otomatik alım yok silah, bıçak gibi itemlerde. Bunu botlar ile yapabilir misin? Cevap evet ama trade/market ban yeme olasılığın fazlasıyla yüksek.
    | Intel i5-4670K | Noctua U14S | MSI Z97 PC Mate | G.Skill RipJaws 8GB 1333Mhz | MSI GeForce GTX1080 Ti GAMING X TRIO | WD Blue 1TB - WD Red 4TB+3TB - Samsung 850 PRO 256GB | Cooler Master HAF-912 Plus | Xigmatek Centauro 1000W (XTK-CB-1000M) |
    | Asus VX248 | Dell P2417H | Logitech Z623 | Logitech G710 Plus | Logitech G403 Prodigy | SteelSeries QcK Orange Heat | Logitech G930 | Tt Isurus Pro | WD My Book 8TB (2018) |
  • kardeşim bazı steam satışında sipariş ver oluyo bazılarında ise olmuyo onu şöyle yapıyosun satın al seçeneğine tıklıyosun ... fiatına satın al diyo o fiyatı düşürüp satın al diyosun ve sipariş oluyo anlamadıysan yazarsın ss atarım :D
  • Benimde bir sorum olacak steam da yeniyim ve bir miktar param var Gidip Bıçaklarla Sipariş Verirsem Az İhtimalle de Olsa Ben Birşey Yapmadan Adamlar Düşük Fiyata Koyduklarinda Anında Bana Gelecekmi ? Yoksa benim birşeyler yapmammi gerekiyor Sipariş vermek disinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.