Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.733
Cevap
39
Favori
221.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konakat K kullanıcısına yanıt
    Kaydettiremezsiniz. Kutlu oyunun içinden çıkan KEY tek bir hesapta kullanılabilir. Arkadaşınızın steam hesabını almanız gerekecektir. Kutunun içindeki kodu kullanmışsa kutunun hiçbir anlamı yok.
  • rewezak R kullanıcısına yanıt
    Bloke tarzı şeyler yok. Kandırmışlar sizi :)
  • azygo85 kullanıcısına yanıt
    Orjinal aldığınızda Rockstar'dan üyelik açmanız gerekiyor ve satın aldığınız oyunun kodunu Rockstar hesabınıza işliyorsunuz. Size ait bu hesap ile her PC'den orjinal GTA V'e girebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, oyunun açılışındaki "Rockstar Social Club" Client'ine size ait olan Rockstar hesabıyla giriş yapmanız. Korsan oyunlara giriş yapamazsınız. Her PC'ye satın aldığınız oyunu yükleyebilirsiniz. Steam'den alsanız dâhi oyuna girersen "Rockstar Socail Club Client" yükleniyor ve aynı şekilde giriş yapıyorsunuz.
  • Chizz C kullanıcısına yanıt
    Yüklemeyi iptal edip, baştan indirirseniz daha sağlıklı olabileceği düşüncesindeyim.
  • arkadaşlar elimde kutu vs yok pcyi aldığım için steam denen seydende anlamam yanında oyunlar var dendi steamde şimdide bana steame uzun suredir girmediği için hesabının bloke oldugunu soyledi böyle bir durumla karşılaşan varmı ? bu arada cevaplara teşekkürler dolandırıldımmı tam olarak emin olsa yasal surece gidicem cunku kazıklanmak kadar kotu bir durum yok...
  • Birde nereye şikayet edebilirim bu arkadaşı bilgilendirebilicek var mı? benden bin gitsin ama oda cezasını çeksin....
  • berkubix kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi kutuyu aldım tekrarlanan kod deri sonra aldığım kişiyi aradım allahtan arkadaş güvenilir biriymiş beni dolandırmadı steam hesabını bana verdi bu şekilde hallettik bilgilendirmeniz için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steame giremiyorum bir sorun mu var acaba hem wifi hem hüçresel denedim olmuyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar origin ve steam hesaplarımıza aktive ettiğimiz oyunları kaç defa pc ye indirip kurabiliriz?
  • arkadaşlar indirimler ne zamandan ne zaman açıklanıyor bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: equasezy1

    arkadaşlar indirimler ne zamandan ne zaman açıklanıyor bilen var mı?

    up
  • bu atölye ögeleriyle ilgili bi sıkıntım var. arma 3 modu olan breaking pointe abone olmuştum. daha sonra format atıp oyunu tekrar yükleyince bu mod da kendiliğinden inmeye başladı. iptal ediyorum gene başlıyor aboneliğimi kaldırdım gene iniyor. defalarca durdurdum iptal ettim sildim her şeyi yaptım bi bakıyorum gene başlıyor sülük gibi yapıştı. kotanın 20-30 gbı boşu boşuna gitti kafayı yedirtti bana. ilk sorum bu illetten nası kurtulurum.

    ikinci sorum ise şu arma 3 ssdye yüklü atölyede abone olduğum diğer modlar da o yüzden ssdye iniyor ve yer kalmıyor. ben arma3ün ssdde kalmasını mod vb abone olduğum atölye ögelerinin de diğer harddiske inmesini istiyorum. zira arma3 hantal bi oyun ssdde açılış ve nesne yüklemeleri daha çabuk oluyor. bunun yapmanın bi yolu var mı yoksa arma3ü de diğer hddye mi taşımam lazım?
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Bu zamana dek Steam'in büyük ve uzun süren indirimleri:
    Yaz İndirimleri : Haziranın 10'undan sonra
    Kış İndirimleri: Aralık 15'inden sonra başlıyordu.
    Yalnız geçtiğimiz aylarda büyük indirimler konusunda değişiklikler oldu, ama ben bu değişikliklerin tam anlamıyla ne olduğunu hatırlayamıyorum.
    İnternetten belki bulabilirsiniz yeni formatını.
  • Arkadaşlar merhaba benim bir sorum var ben de bir steam kullanıcısıyım artık bir gamepad almak istiyorum ancak kararsız kaldım xbox one controllerı ve steam controllerı arasında. Xbox one controllerı alsam steam oyunlarında ve steam arayüzünde kullanabilir miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam hesabınızdaki bir arkadaşınızı silerseniz karşı tarafın hesabından da otomatik olarak silinir misiniz ? yoksa silmenize rağmen o sizi oyundayken online olarak görebilir mi acaba,
    Yani siz silmenize rağmen onun hesabında arkadaş olarak kalmaya devam eder misiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 11 Mayıs 2016; 6:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtıysam kb.Ben dün steamdan CS:GO aldım ve indirdim.(İndirme biraz zahmetli oldu.)Oyun sorunsuz açılıyor fakat oyuna girdiğimde 5 den geriye sayacakken takılıyor ve oyundan atıyor.Oyunu aldım ama oynayamadım lütfen yardım edin yoksa oyunu iade edeceğim.Acil Yardım Lütfen
    (Bu arada önerilen sistem gereksinimlerinin üstünde benim bilgisayar.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN CD Lİ RAİNBOW SİX SİEGE ALMAK İSTİYORUM AMA ARKADAŞIM STEAMDEN ALDI ONUNLA BİRLİKTE OYNAYABİLİRMİYİM ?
  • Mangır Kart ile Steam cüzdana para eklenebiliyor mu?
  • Ben Xbox One Gamepad'i kullanıyorum. Evet Steam'de ve Steam'de kumanda destekli oyunlarda evet oyunlarıda o gamepad ile kullanabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahAslan

    Arkadaşlar merhaba benim bir sorum var ben de bir steam kullanıcısıyım artık bir gamepad almak istiyorum ancak kararsız kaldım xbox one controllerı ve steam controllerı arasında. Xbox one controllerı alsam steam oyunlarında ve steam arayüzünde kullanabilir miyim ?

    xbox 360 wireless controller for PC var. Yıllardır futbol ve araba yarışlarında kullanıyorum. PC'de kullanmak için PS ve Logitech kollara göre çok daha uyumludur, hiç bir ayar yapmadan direk oyunlar (tabi çok eski oyunları kasdetmiyorum) direk aynı xboxdaki gibi tanır ve kontrol ayarları xboxdaki haline dönüşür. Steam controller kullanmadım, zaten xbox kolu olduğu için gerek de duymadım. Steam o kontrolcüyle strateji dahi oynanabildiğini iddia etse de izlediğim inceleme videolarından da gördüğüm üzere pek mümkün görünmüyor. Ben xbox controlelrdan memnunum, tavsiye ederim, istersen sen de inceleme videolarına bi göz at kafana yatanı alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.