Şimdi Ara

STEAM KÜTÜPHANEDEN OYUN SİLİNDİ!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen hafta the crew oyunu 70 liradan 35 liraya düstü ama bende para olmadıgı icin arkadastan istedim sağolsun o da alıp hediye olarak yolladı ama oyunu pek sevemedim bende iade etmek istedim.Bu iadeyi ona yönlendiricektim ama nerden oldugunu tam hatırlamadım bende secenekleri denemek istedim.''bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldır'' secenegini gordum ilk olarak ve bende nasıl olsa bi uyarı verir veya acıklar durumu diye ustune bastım ve bi anda hic bir sey demeden oyun silindi.Ne kutuphanemde var ne iade talebi alındı diye bisey var ne arkadasın envantere gitmiş ne de gmailime bildiri geldi.Şu an wtf oldum. Olayla ilgili bişey bilen var mı , oyun nereye gitti nerde su an , geri dondurmenin bir yolu var mı???
     STEAM KÜTÜPHANEDEN OYUN SİLİNDİ!!!
    crewum gittigi icin temsili resim attım secenegi gormeniz icin)

• Yapay Zekanın Yanıtı

STEAM Kütüphaneden Oyun Silindi

Birçok oyuncu, STEAM kütüphanelerinden oyunların silindiğini bildiriyor. Bu sorunla karşı karşıyaysanız endişelenmeyin, yalnız değilsiniz.

Bu soruna neden olan çeşitli faktörler olabilir. En yaygın nedenlerden biri, oyunun geliştiricisi tarafından kaldırılmasıdır. Geliştiriciler, teknik sorunları gidermek veya oyunun sunucularını kapatmak için oyunlarını STEAM'den kaldırabilir.

Bir başka olası neden, oyun dosyalarının bozulmasıdır. Bu, sistem arızaları, virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar nedeniyle olabilir. Oyun dosyalarınız bozulursa, STEAM oyunu kütüphanenizden kaldırabilir.

Son olarak, bir oyun Epic Games Launcher gibi başka bir platformda da yüklüyse, oyunun STEAM kütüphanenizden silinmesi muhtemeldir. Epic Games, oyunları kendi kütüphanelerinden silinmeden önce diğer platformlardan kaldırır.

Oyunu Geri Yükleme

Oyununuz STEAM kütüphanenizden silinirse, genellikle şu yöntemlerden birini kullanarak geri yükleyebilirsiniz:

• Oyunu Tekrar Yükle: STEAM mağazasından oyunu tekrar satın alabilir ve yükleyebilirsiniz.
    • Oyun Dosyalarını Geri Yükle: Oyun dosyalarınızın yedeklerini aldıysanız, bunları geri yükleyip oyunu tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
    • STEAM Destek ile İletişime Geç: STEAM Destek ile iletişime geçebilir ve sorunu çözme konusunda yardım isteyebilirsiniz.

Sorun devam ederse, Epic Games veya oyunun geliştiricisiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ticket atmaktan başka şansın yok.

Bu arada nasıl sildin? Benimde silmek istediğim oyunlar varda nasıl sileceğimi bilmiyorum.
  • Oyun cennete gitmiş, hayırlı olsun.
  • Oyunu iade almadan silmişsin. Bu yeni gelen bir şey. Kütüphanede olmasını istemediğin oyunları parasını alamadan sildirebiliyorsun, muhtemelen ona tıklamışsın. Geri dönüşü var mı bilmiyorum.
  • GeçmiÅŸ olsun
    Ticket atın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlıskıkla kutuphanemden kaldırdım seçenegiğini bul gerisini halledersib

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM HEDİYE OYUN ATILIR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.