Şimdi Ara

Steam Kredi Kartı Alışveriş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hatta 3 olucak 3 gün önce cs:go satın aldım yapı kredi kartımla fakat işlem hala askıda. Ticktet attım 2 tane ipleyen yok nasıl saçma bi yermiş bu steam ! ne yapmam lazım şu an bekleyecek miyim? Hata aşağıdaki gibidir arkadaşlar. Bu sorunu başından geçirip atlatan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Steam Kredi Kartı Alışveriş Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EinsteinKafa -- 25 Aralık 2014; 23:40:02 >

• ben de garanti banka kartımla havaleyle alayım dedim postal 2 yi bir gün oldu gelmedi. bende de aynı durum var yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_42

ben de garanti banka kartımla havaleyle alayım dedim postal 2 yi bir gün oldu gelmedi. bende de aynı durum var yardımcı olabilecek var mı?

Havale yaptıysan açıklama bölümüne referans numaranı yazdıysan yarın sabah 8 den sonra gelir oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: uA_42

ben de garanti banka kartımla havaleyle alayım dedim postal 2 yi bir gün oldu gelmedi. bende de aynı durum var yardımcı olabilecek var mı?

Havale yaptıysan açıklama bölümüne referans numaranı yazdıysan yarın sabah 8 den sonra gelir oyun.

illa hafta içini bekleyeceğiz o zaman tamam inş. gelir teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Kredi Kartı Doğrulama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.