Şimdi Ara

Steam Koleksiyon Kartı Kontrol Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Steam'de bildiğiniz gibi bazı oyunlar Koleksiyon Kartı desteği var. Fakat çoğu kişinin bilmediği şey, bazı oyunlarda kart desteği olduğu halde oyunun sayfasında yazmıyor.

Kesin sonuç için elle kontrol yapmanız gerekmekte.

Şuan Özel İndirimler sebebiyle Steam'de birçok oyun var 1TL altında koleksiyon kartı desteği olan. Bu program sayesinde kart destekli oyunların hepsini bulabilirsiniz.

Örnek;

The Deer God oyunu :http://store.steampowered.com/app/328940/

Steam Koleksiyon Kartı Kontrol Programı  Steam Koleksiyon Kartı Kontrol Programı

Forsaken Uprising oyunu :http://store.steampowered.com/app/314700/

Steam Koleksiyon Kartı Kontrol Programı  Steam Koleksiyon Kartı Kontrol Programı

Ama resimlerden de görebileceğiniz gibi elle kontrol yaptığınızda oyunların aslında koleksiyon kartı desteği olduğunu görüyoruz.

Bende bunun için ufak bir yardımcı program/tool yazdım. Eğer benim gibi indirimdeki (1 TL ve altındaki) kart destekli oyunları takip eden arkadaşlar varsa, eminim işinize yarayacaktır.

İsterseniz oyun adına göre, isterseniz oyun koduna göre arama yapabilirsiniz. Oyun adını yada oyun kodunu yazdıktan sonra Enter tuşuna basmanız yeterli.

Eğer Steam'de bir sorun yoksa, 2-3 saniye içinde sonucu veriyor.

Ufak tefek hatalar olabilir. (oyun isminde saçma karakterler vs.) Bunun sebebi de oyun ismine göre arama yaparken Google API'si kullandığım için Google'dan gelen veri bu şekilde.

Bu karakterleri engellemeye çalışabildiğim kadar engelledim ama nadiren de olsa çıkabiliyor. Fakat programın çalışmasına bir engel değil bu karakterler.

Kullananlar yorum bırakırsa sevinirim.

İndirmek isteyenler bu linkten indirebilirler. - RAR ŞİFRESİ YOKTUR!

puu.sh kolayca ekran görüntüsü alıp paylaşma programı ve bulut tabanlı kişisel disk servisidir. Linkteki dosya ismini sunucu kendisi şifrelemektedir.

VirusTotal.com tarama sonuçlarını bu linkten görebilirsiniz.

Not: Dosyada rar şifresi olmadığı için tarama sonuçları manipüle edilmemiştir. Dilerseniz kendinizde indirdikten sonra taratabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 26 Kasım 2015; 21:22:04 >

• Ellerine sağlık hocam klavyen dert görmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinize sağlık uğraşmışsınız ama böyle bir şeye gerek var mıydı ki?
    BKZ:http://i.hizliresim.com/EpOZgB.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Hocam elinize sağlık uğraşmışsınız ama böyle bir şeye gerek var mıydı ki?

Yukarda örnek 2 oyun gösterdim, onlara bakabilirsiniz mesela. Ve bu tip birçok oyun var. Yani evet böyle birşey gerek oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Hocam elinize sağlık uğraşmışsınız ama böyle bir şeye gerek var mıydı ki?

Yukarda örnek 2 oyun gösterdim, onlara bakabilirsiniz mesela. Ve bu tip birçok oyun var. Yani evet böyle birşey gerek oldu

Tamam hocam o zaman elinize sağlık

• Merak ettiğim bir şey var? Bu 0.15 0.16 TL lik oyunları alıp ne yapıyorsunuz? Sadece kartları için mi oynuyorsunuz? Kartları size ne gibi bir avantaj sağlıyor?

ucuz oyunun kartlarıda zaten çok ucuz oluyor. Oyunu alıp 2 saat oynayıp 4 tane kart satarak oyunun parasını amorti edebilirsiniz ama elinize ne geçiyor?

Veya benim bilmediğim bir şey mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

Merak ettiğim bir şey var? Bu 0.15 0.16 TL lik oyunları alıp ne yapıyorsunuz? Sadece kartları için mi oynuyorsunuz? Kartları size ne gibi bir avantaj sağlıyor?

ucuz oyunun kartlarıda zaten çok ucuz oluyor. Oyunu alıp 2 saat oynayıp 4 tane kart satarak oyunun parasını amorti edebilirsiniz ama elinize ne geçiyor?

Veya benim bilmediğim bir şey mi var?

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam oyunları nerede yüklü ?
    13 yıl önce açıldı
    GOOGLE PLAY banka kartı ekleme
    10 yıl önce açıldı
    Steam ve emulatör kullanımı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı düşük olan oyunların kartları da düşük oluyor diye birşey yok. Bazen 20 kuruşa aldığınız oyunun 1 kartı 50 kuruş olabiliyor. Ama bazen 1 TL'ye aldığınız oyunun kartları da toplam 20 kuruş edebiliyor.

Ben bu kadar ince hesap yapmıyorum çünkü;

1) Enpara kampanyası ile aldığım için zaten ödediğim paranın yarısını geri alıyorum. Yani 1 TL'lik oyun 50 kuruşa geliyor.

2) Tüm kartlarını düşürdüğünüz oyunlar için Booster Pack (3'lü koleksiyon kartı paketi) kazanma şansınız oluyor daha sonra. Oyun kartlarının fiyatlarına göre bu Booster Pack'lerde 50 kuruşta edebilir, 1.5 TL'de edebilir.

3) Cebimden para çıkmadan yada çok cüzzi bir rakam ödeyerek Steam kütüphanem genişliyor. Bu bazı kişiler için bir anlam ifade etmeyebilir tabi.
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler, Enpara ile avantajlı bir duruma çevrilebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.