Şimdi Ara

Steam İndirmişim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serverbrowser.dll hatamı düzelttim; fakat find servers a tıkladığımda steam'i açmanız gerekmektedir yazıyor. Sanırım yanlış şeyi indirmişim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? 2,5 GB'lık şeyi tekrar 50kb/s ile indirmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 6 Eylül 2009; 22:52:51 >

• sen bunu hangi yolla indirdin? torrentle falan mı yoksa hackli bi steamle falan mı?
  • Torrent
  • Orjinal al rahat et...
  • Yav her gelene geçene şunu demeyin. Adam aptal değil orjinal alabileceği halde kalkıp bizden Torrentle indirdiği şey hakkında yardım istesin... Demek ki adamın niyeti yok veya durumu yok. Bence yardım etmeyecek olanlar bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlamasın hem kendinize hem de karşıdakine ayıp ediyosunuz.

Arkadaşım öncelikle ben de sana orjinal almanı TAVSİYE ediyorum. Ve soruna geliyorum. Eğer senin bu indirdiğin Torrent son sürümse, sen bence bi Steami yükle, çalıştır. Ondan sonra oyna gir. Valla pek de ümitli değilim de sen bir öyle yapmayı dene.

Ayrıca sana ilaç gibi bi çözümüm var. PacSteam Vidyo. Ben bundan 1 yıl önce senden çok daha sorunluydum. Hem internetim 4 gb kotalıydı hem de elimde sadece 1.0.0.0 bir TF2 cdsi vardı. Bu şartlar altında çıktım yola(bildiğin gibi TF2 yi non-steam oynamak çok dertli, sıkıntılı bi iş). Geçen yaz başladım non-steam oynamak için çaba harcamaya, bu yaz oynu daha yeni oynayabiliyorum. İşte bütün bu değişimi sağlayan şey yukarda verdiğim linkteki vidyo. O vidyoyu izlememle beraber tüm Team Fortress 2 hayatım değişti. Daha doğrusu Team Fortress 2 hayatım başladı. Zaten 2-3 hafta sonra da non-steami bıraktım orjinal aldım. Forumda bunu daha önce de birçok kez paylaştım şu an görebildiğim kadarıyla 2 non-steam oynayamayan arkadaş bu vidyoyu izledi ve non-steam olayını çözdü. Belki de daha fazla kişi bu sayede TF2 ye katıldı. İnşallah gelecekte orjinale de katılırlar.

Haa, ama sen diyosan ki ben 2.5 GB download yaptım, bi de en baştan yüklemekle uğraşamam; o zaman dediğim gibi sen bi Steamle çalıştır, sonra görürüz bakalım ne olacak.

• Orjinal almak istiyorum ama ailemden dolayı alabileceğimi pek sanmıyorum. Şu PacSteam'i inceleyim.

Düzeltme: Elinde PacSteam olan biri upload edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 7 Eylül 2009; 14:52:47 >
  • PacSteamin vidyosunu izledin mi? Orada zaten hangi siteden indireceğin yazıyor. PacSteam Vidyo Link

bu arada oyunda Steamin açık olmadığı hatasını aldığını belirtmiştin, steami yükleyip çalıştırıp oynu sonra açmayı denedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steamda Atölyeden Dosya İndirmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denedim oldu çok teşekkürler.
  • yani bütün yapacağın buymuş bu arada eğer bundan sonra birisi sana nasıl non-steam oynadın diye sorarsa sen hiç torrent morrent tavsiye etmek, direk ona pacsteami öner, daha rahat eder. eğer sen de en başından beri pacsteamle yapsaydın daha rahat olurdu.
    neyse umarım sen de bir gün orjinal alırsın, iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.