Şimdi Ara

Steam'in yeni FPS sayacı detaylı performans takibi yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam'in yeni FPS sayacı detaylı performans takibi yapıyor
    Steam’in şu anki FPS sayacı, çalıştırılan oyunun yalnızca mevcut kare hızını gösterirken güncelleme kullanıcıya çok daha fazla bilgi veriyor. Yeni FPS sayacı, Steam beta sürümde kullanıma sunuldu.

Ayrıca Bkz.Steam'de "Hafta Boyu Fırsatları" başladı: Yüzde 95’e varan indirim

Steam, performans monitöründe seçilebilecek daha fazla ölçüm sunacak. Tek FPS değeri, grafiklerle beslenen FPS değeri, CPU ve GPU kullanımıyla birlikte FPS değeri ve CPU, GPU ve RAM bilgisiyle birlikte FPS değeri gibi farklı seçenekler olacak. Bu bilgilerin ekranın neresinde, ne şekilde gösterileceği de ayarlanabilecek.

Valve, son güncellemeyle ilgili olarak “Performans monitörü, kare hızınızı (hem kare üretimi hem de temel oyun kare hızı dahil) anlamanıza yardımcı olabilir ve CPU kullanımının veya GPU’nuzun darboğazınız olup olmadığını görmenize yardımcı olabilir. Sistem veya video belleğinizin tükenip tükenmediğini, bu faktörlerin performansı etkileyip etkilemediğini görebilirsiniz.” diyor.

Steam’in yeni performans monitörü şu anda beta sürümde kullanılabilir. Herkese açıldığında, Ayarlar - Oyun İçi menüsü altından erişilebilecek.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/steam-overlays-fps-counter-gets-major-upgrade-to-show-cpu-and-vram-usage-temps-and-more/

• Ben RivaTuner kullanıyorum, gayet de müthiş. Voltaj ve vattaj önemli benim için.

• 8gb vram kartlar yüzünden böyle bisey yapıldığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Tam bir Valve move

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.