Şimdi Ara

Steam'in güvenlik önlemleri beni deli ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bir hesap var şimdi rütbesi gerekli rütbeye geldi ben bunun satışını yapıcam fakat içinde iki tane item ve de 9 lira para var fakat hem steam guard'ı bugün kapamış olmamdan 15 gün boyunca takası engelliyor steam. Yok başka bilgisayara geçersin 7 gün ban yok abi ben istemiyorum güvenlik önlemi. Ben istemiyorum abi güvenlik önlemi özgürce mail onayı olmadan trade her bilgisayardan girebilmek istiyorum. İtem işim yok abi benim item dediğim iki tane blue laminate ak sanki karambit'lerim. kelebek bıçakalrım var.

Bıktım artık bu stem güvenliklerinden.

Şimdi bu 15 gün beklemeden benim bunu çözme yolum var mı ?

• Maalesef yok. Bu kadar önleme rağmen hala inanılmaz hırsızlıklar scamler oluyor. O yüzden gerekli, hatta artık trade yaparken de mail onayı istiyor, iptal edersen, çalınsa bile geri almıyorlar itemlerini. Steam açısından düşünürsen, ki hesap satmak onların kurallarına aykırı, yani bnu belirledikleri an hesabı kapatıp, ispat isterler (CD key, eskiden kullanılmış kredi kartı bilgileri falan), yani onlar için çok da mantıklı bir hareket.

Ama bir ara vardı 7günlüğü geçmek için, hala geçerli mi o yöntem bilmiyorum, biraz google da arasan denk gelirsin bence.
  • Trade mail olayını istersen kapatabiliyorsun, edit profile'de ayarlanabiliyor. Steam'in güvenlik anlayışına gelince katılıyorum. Onaysız, habersiz karttan *sözde güvenlik için 6 7 lira çekip, miktarlarını yazıp hesabınızı tekrar aktif edin demesini biliyorlarken çektikleri parayı geri yansıtmayı bir türlü yapamayan bir şirket.

Bi de bunların supportu var ki allah ellerine düşürmesin. Ticketa 17 günde zor cevap aldık.

Senin soruna gelince, zamanında ben de çok aradım 15 gün beklemekten başka yapabilcek hiçbir şeyin yok dostum.
  • Konu ile alakalı değil ama hesap VAC BAN yediği zaman trade yapabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Konu ile alakalı değil ama hesap VAC BAN yediği zaman trade yapabiliyor mu?

Benim bildiğim hayır o sebepten dolayı pro oyuncular bu vacban dalgası sırarında envanterleri boşalttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Benim bildiğim hayır o sebepten dolayı pro oyuncular bu vacban dalgası sırarında envanterleri boşalttı.

Yapılabiliyormuş şahsen denemedim de smurf boostlarken bir anda ban yersem geri skinleri verebilirmiyim diye öğrenmeye çalışıyordum.

Konuyla ilgili olarak bence hotmail onayı çok iyi olmuş soyulma ihtimallerine karşı ama bu kadar tedbir insanı bayıyor orası ayrı. Ama şöyle düşünecek olursan Steamde milyonlarca kişi var ve günde kaç kişi dolandırılıyor adamlar da değişik yöntemler arıyor yani bunu yapmaları gerekli ama şöyle bir seçenek koyabilirler tedbir aşamalarını kaldırmak için isteyen istediği şekilde kullanır tedbir aşamalarını kapatan da soyulursa söz hakkı düşmez ama Steamin politikasına uymaz bu karışık işler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Yapılabiliyormuş şahsen denemedim de smurf boostlarken bir anda ban yersem geri skinleri verebilirmiyim diye öğrenmeye çalışıyordum.

Konuyla ilgili olarak bence hotmail onayı çok iyi olmuş soyulma ihtimallerine karşı ama bu kadar tedbir insanı bayıyor orası ayrı. Ama şöyle düşünecek olursan Steamde milyonlarca kişi var ve günde kaç kişi dolandırılıyor adamlar da değişik yöntemler arıyor yani bunu yapmaları gerekli ama şöyle bir seçenek koyabilirler tedbir aşamalarını kaldırmak için isteyen istediği şekilde kullanır tedbir aşamalarını kapatan da soyulursa söz hakkı düşmez ama Steamin politikasına uymaz bu karışık işler.

İşte ben de onu diyorum bana seçenek sunsun bu saşma banları kaldırsın eğer benim bişeyim giderse söz hakkım olması eyvallah am abilgisayar işi ile uğraşıyorum bir yandan sürekli makinem değişiyor. Yurt dışında okuyorum tatile TR'ye geldim vs diyorum orda ayrı ban.

Elimde tonla hesap var mailleri ayrı kafa çorba oldu resmen.

Dediğim gibi benim item ile işim yok bana bir seçenek sunsa steam iyi olur.

Bu arada smurf hesapta hile kullanmadığın sürece asla vacban yemezsin kafana takma boost sırasında binlerce kişi report attı overwatch'dan bile ban yemedim. Vac ise zaten tamamen ayr bir olay.

Benim gözüme şu çaptı tabii senin durumun farklı olabilir:http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3219148

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vac yiyen hesaptan hiçbir türlü skinlerini trade edemezsin. Csgo skinlerin kilitlenir, market trade vs. diğer oyunlar için kullanabilirsin ama csgo için kullanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Vac yiyen hesaptan hiçbir türlü skinlerini trade edemezsin. Csgo skinlerin kilitlenir, market trade vs. diğer oyunlar için kullanabilirsin ama csgo için kullanamazsın.

Denedin mi çünkühttp://steamcekilis.com/forum/841/vac-ban-ile-takas-olur-mu/ bu linkte yaparsin demişler bir de şöyle düşünürsen VAC BAN sadece serverlardan hile yaptığın için banlıyor ticaret ile bir alakası yok ki? Bir de yabancı forumlar da önceden VAC BAN yediğinde edemiyormuşsun halen de öyleymiş TF2 gibi ama CS:GO da skinler çok pahalı olduğundan çöp olmasın diye sonradan kaldırmışlar falan dediler kafam karıştı şimdi..

• quote:

quote:

Vac yiyen hesaptan hiçbir türlü skinlerini trade edemezsin. Csgo skinlerin kilitlenir, market trade vs. diğer oyunlar için kullanabilirsin ama csgo için kullanamazsın.

Denedin mi çünkühttp://steamcekilis.com/forum/841/vac-ban-ile-takas-olur-mu/ bu linkte yaparsin demişler bir de şöyle düşünürsen VAC BAN sadece serverlardan hile yaptığın için banlıyor ticaret ile bir alakası yok ki? Bir de yabancı forumlar da önceden VAC BAN yediğinde edemiyormuşsun halen de öyleymiş TF2 gibi ama CS:GO da skinler çok pahalı olduğundan çöp olmasın diye sonradan kaldırmışlar falan dediler kafam karıştı şimdi..

Kızma ama şimdi hile kullanmazsan asla vac ban yiyemezsin o yüzden çok kafana takma. Bunun yanında vac ban yiyen ve envanterinde 200$'lık itemi 20 gündür olan adam gördüm demekki aktarımıyor yoksa çoktan almıştı.

• Katılıyorum, hile kullanmayan kişi ban yemez. Kendim denemedim fakat vac yiyen hesaptan trade olmuyor, bu değişmez.
  • quote:

quote:

Sadece ban yediğiniz oyunla ilgili takas yapamazsınız. Örneğin CS:GO' da VAC ban yediyseniz, o hesabınızdan hiç bir CS:GO itemını takaslayamaz, haliyle satamazsınız. Ama yine aynı hesabınızdan örneğin DOTA itemlarını takaslayabilirsiniz.

• Trade edemezsiniz satamazsınız sinem hanım. Kaç tane arkadaş tanıdım 1500 saat oynayıp hesabında 200-300 liralık skinleri olupta overwatch yiyen. Hepsinin skinleri hesaplarında duruyor. Yani alabilseler alırlardı değilmi ?
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Gizlilik Ayarları kısmında en altta E-Posta onayını kapatma seçeneği varmış, kapatırsanız çalınma durumunda destek alamayacağınızı da söylemişler. Resmen kahinlik yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.