|
Steam 'İlkbahar İndirimleri' başladı: Yüzde 90'a varan indirim
-
-
Ormanın oğluna neden zam gelmiş ?
-
%70 bindirim yemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Diablo IV için bekliyordum, çok iyi oldu… Sanırım bu sefer alacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bilgi teknolojilerinin ve elektrikli araçların sıkı takipçisi ve kullanıcısıyım. -
Dolara döndükten sonra steamin tadı kalmadı.
-
Sons of the forest yanlış olmuş
Eskiden Steam çökerdi bu kampanya dönemlerinde.
Şimdi ne heyecanı kaldı ne de indirimlere girip bakan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 21 Mart 2026; 19:15:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baldurs gate hala pahalı 🤬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blizzard dan almayi oneriyolar hocam surekli . Iyi arastirin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ geri dön zaman -
Neden acaba? Nasıl bir fark oluyor?quote:
Orijinalden alıntı: eros
Blizzard dan almayi oneriyolar hocam surekli . Iyi arastirin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bilgi teknolojilerinin ve elektrikli araçların sıkı takipçisi ve kullanıcısıyım. -
Lord of hatred diye dlc var mesela suan almaniz gereken. Bu fiyata dahilmi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ geri dön zaman -
Bakalınlık steami yasaklayınca ararsın tadını
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
Hayır, dahil değil.
.
kütüphanemi bile açmıyorum sildim app i
_____________________________ -
Steam sırf eski oyunlar kütüphanede duruyor diye kullanıyorum.
Dolara geçtikten sonra midemi bulandırıyor bu uygulama.
Bu ülke lanetlenmiş zaten fiyatları, alım gücünü gördükten sonra... Almanya'da 8 yaşında ki çocuk ile Türkiye'de 50 yaşında ki adamın alım gücü aynı değil, Alman 8 yaşında ki çocuk harçlıklarıyla 50 yaşında ki işçi maaşlı adamdan daha iyi şartlarda.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
steamden alsanız da battle.net launcher yükletiyor zorla ve ayrı battle.net hesabı istiyor.
kendi sitesinden yeni bir maille alın sıkılırsanız satarsınız.
S400 aldik ya ondan.
steamin bu dolar konusunu fazla abartıyorsunuz. 10-20$ civarlarına iniyor bir çok oyun sabredip biraz beklediğinizde, gayet alınabilecek rakamlar. her oyunu çıktığı ilk gün ya da ilk ay oynamanız gerekmiyor.
Sazan.avi'ler var, misal Cyberpunk hiçbir zaman 15.74$'nin altına düşmemiş. Çıkar indir, çıkar indir yaparak yine eski en düşük fiyatına geri getirmişler:
https://steamdb.info/app/1091500
Zaten dolara geçtikten sonra gram heves kalmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
En Beğenilen Yanıtlar
|
Dolara döndükten sonra steamin tadı kalmadı.
|
|
Ormanın oğluna neden zam gelmiş ?
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt