Şimdi Ara

Steam İade Bugu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam olarak bug sayılmaz yani işe yarar mı bilmiyorum.Steamde İade şartı oyunu en geç 2 hafta önce almış olmak(Bazen istisnalar oluyor.)Ve en fazla 2 saat oynamış olmak.
    Öncelikle burada 2 saat oynamaya odaklanacağız.Benim düşündüğüm şey şu denemedim henüz.
    Öncelikle İnterneti kapatacağız(Modemi)
    Daha sonra payday2 veya gta 4 gibi oyunları multiplayer olmayan normal modda oynayacağız.İnternet kapalı olduğu için steame erişilemeyecek ve oynanış süresine eklenmeyecek.
    Biz böyle böyle oynayacağız.Oyundan sıkılırsak(ki ben genelde oyunları 1 hafta oynayıp sıkılan birisiyimdir.)tekrar iade edeceğiz.
    İşe yarar mı bilmiyorum.Bence yarayabilir.

Birde şunu söyleyeyim.4 ay önce GTA 4 almıştım.Oynanış süresi fazlaydı fakat 5 saat olarak gözüküyordu.Sanırım steamden oyunu başlata basmayınca steame giriş yapılmış sayılmıyor.Neyse ben bu oyunu iade etmek için başvurdum.İngilizce olarak oyunun multiplayerına hatadan dolayı giremediğimi oyunu silip yüklediğim halde geçmediğini ve iade etmek istediğimi söyledim.(Yalandı çalışıyor aslında sadece oyundan sıkıldım.)Bunu dün gece göndermiştim.Bu sabah uyandığımda e-maile mesaj gelmiş.Şöyle;

We are unable to refund this purchase to your Steam Wallet at this time. Your playtime of an included product exceeds 2 hours (our refund policy maximum).

Yani 2 saatten fazla oynadığım için kabul etmediklerini söylüyor.Neyse sizce bu söylediğim şey işe yarar mı?Lütfen ''Yarar'' ''Yaramaz'' şeklinde mesajlar yazmayın.Sebebiyle söyleyin.Veya daha iyi bildiğiniz bir taktik var mı?

• steam oyun iade etmeyi kötüye kullanımda bir daha iade yapmaya izin vermez
    steam offline modda zaten oynayış süresini kaydediyor
  • Aklınız fikriniz neye çalışıyor ya. Umarım sizin gibiler yüzünden bu sistemden dönmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

steam oyun iade etmeyi kötüye kullanımda bir daha iade yapmaya izin vermez
    steam offline modda zaten oynayış süresini kaydediyor

Gta 4 ü kaydetmemişti bi 10 15 saat oynamıştım ama 5 saat diye yazıor steame giriş yapamamıştım.SOnradan yaptım sadece onu saydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

Aklınız fikriniz neye çalışıyor ya. Umarım sizin gibiler yüzünden bu sistemden dönmezler.

Dönmezler.31 lira oyun.Para ağaçta yetişmiyor.Zaten parayı paypal hesabına filan aktarmıyorlar.Steam cüzdanına aktarıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.