Şimdi Ara

Steam hesabımı nasıl satabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 280 tane oyun olan hesabımı artık kullanmıyorum. Yani şöyle söyliyeyim 15 bin tl olab sistemimi sattım borçlarımdan dolayı. Bu saatten sonrada sistem falan toplamam işim olmaz. Bu mükemmel hesapta boşa gitmesin istiyorum. Yanlız Allah aşkına satıcı gibi hesaplayın. Yani şu hesaba 300 tl diyen var delirmemek elde değil. Ne fazla ne az bu hesabın ederi nedir?

Steam hesap linki: https://steamcommunity.com/id/steamerdi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogzoidre -- 5 Mart 2021; 17:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2019 senesinde 15.000 TL’den fazla değeri olan Playstation hesabımı 2.600 TL’ye satabilmistim 2 ay uğrasıp. Hesabın icinde yüzlerce oyun vardı ve en son çıkanlara en büyük AAA’kara kadar yok yoktu bütün store bendeydi hesabını sen yap iste. Hesap satmak öyle kolay bi sey değil ve anca ölü fiyatına satabilirsin -eğer satabilirsen-
  • 1000 civarı eder.

• Sen ne kadar istersin?

• 2 seneden eski oyunlar neredeyse bedavaya bulunuyor zaten,sende 2020 den kaç tane AAA oyun var kı 3k etsin hesap?

• Steam calculator ile ilgisi yok bu durumun. Sorsan benim hesabım da 300 dolar ama kime satabilirim bu fiyata? 3-4 bin rakamlar hayal. Kendi hesabın olsa koymazsın demişsin o adam koysa satamaz, sen de satamazsın.

Adam gerçekleri söylüyor sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Steam Hesabı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steam calculator ile ilgisi yok bu durumun. Sorsan benim hesabım da 300 dolar ama kime satabilirim bu fiyata? 3-4 bin rakamlar hayal. Kendi hesabın olsa koymazsın demişsin o adam koysa satamaz, sen de satamazsın.

Adam gerçekleri söylüyor sana.
  • Maalesef 1000TL ya eder ya etmez forum üzerinde bu hesaptan daha iyileri ucuz fiyatlara satıldı. Belirli indirimlerle Steam üzerinde bu oyunlara sahip olmak çok uzun sürmez. Ayrıca envanterinizde de kayda değer hiçbirşey yok.

Amacım ölücülük yapmak veya baltalamak değil fakat 3000 TL olması için ya fiyata denk makul itemleriniz olmalı ya da oyunlarınızı ortalama indirim fiyatlarıya çarparak hesaplamalısınız. Size Steam Calculator gibi yüzeysel ve robotik bir hesaplama yapan siteleri önermiyorum, sonuçta "gerçek" olan pazar & marketteki piyasadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 5 Mart 2021; 18:43:41 >

• Ben 2019 senesinde 15.000 TL’den fazla değeri olan Playstation hesabımı 2.600 TL’ye satabilmistim 2 ay uğrasıp. Hesabın icinde yüzlerce oyun vardı ve en son çıkanlara en büyük AAA’kara kadar yok yoktu bütün store bendeydi hesabını sen yap iste. Hesap satmak öyle kolay bi sey değil ve anca ölü fiyatına satabilirsin -eğer satabilirsen-
  • 201'den bir kurus fazla vermem
  • 200 diyenler ölücü 500 600 eder heralde 1000 veren çıkmaz

Sen bu hesabı istersen 1 sene sonra bile geri alırsın problem bu bir kere.
  • Hocam steam calculatorda bile indirimli haliyle 2237 ediyor, indirimlerde steam bakiyesini nakit olarak almak isteyenlerin yaptıkları indirimler, item alıp steam üzerinden satarak oyunları almak vs. desek bile kabaca 1500 civarı yapıyor. Ona göre hesaplayabilirsiniz belki. Envanterinizde de özel bir eşya vs yok (satılamayan dahil). 41 level hesap yapmak da 15$ civarı botlardan alınarak o yüzden seviyeyi katmak doğru olmayacaktır.

Satıcı gözüyle bakın demişsiniz ben olsam satmazdım hesabı anı olarak kalsın. Benim de benzer bir hesabım var satmazdım yani.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.