Arkadaşlar, uzun zamandır steam kullanıyorum, bugün bir oyun daha aldım (fallout 3) canım felaket çekti ve oynamak için hemen aldım. Internet limitim yoktu aradım ttnet'i sınırsıza geçtim farkını vererek. Uzun beklemeler sonucu oyunu indirdim ve açmaya çalıştığımda CD anahtarı sunucusuna bağlanamıyor uyarısını aldım. Ticket açtım derdimi yazdım biraz nette araştırdım ve gördüm ki ellerinde olmayan keyleri satıyorlar adamlar. Yani hiçbirşey satıyorlar Bi mesaj daha yazdım falan ama kimsenin cevapladığı yok. Uzun lafın kısası steam'e kızdım ve bir daha kullanmamaya karar verdim.
Şimdi sorun şu ki bu hesabı içindeki oyunlarla birlikte nasıl gömerim?:)
Aha da yazdığım ticketler:
1 Sizin Fri, 1st Nov 2013 11:47 am için yanıtlarınız Oyunu satın aldım, indirdim ve zaten çok az olan bu boş vaktimde oynamak için açmaya çalıştığımda bu uyarı mesajını alıyorum. Sorunun acilen çözülmesini bekliyorum. Bu iş yarına kalmasın lütfen!
2 Sizin Fri, 1st Nov 2013 12:04 pm için yanıtlarınız Bu arada internette araştırıyorum bu durum birçok oyunda kullanıcıların başına geliyormuş ve sebebi oyunun keylerinin elinizde kalmamasıymış Keyler birkaç gün sonra aktif oluyormuş. Eğer durum böyleyse zaten sattığınız tek şey keyler o da yoksa neden satıyormuş gibi yapılıyor? bu teknoloji çağında birkaç günde mi çözülüyor problem? Şu an steam yüzünden strese girdim ve tüm bakış açım değişti sisteminize karşı. Eğer ki bu durum şu an çözülemeyecekse hesabımı tüm oyunlarıma rağmen kapatmak istiyorum. Not: Daha önce origin üzerinden aldığım bir oyunla ilgili ufak bir problemim oluşmuştu ve anında canlı destekle problemimi çözdüler ve bu müşteri memnuniyeti emek.
3 Sizin Fri, 1st Nov 2013 12:26 pm için yanıtlarınız Sorum neden cevaplanmıyor? Bu işlere bakan çalışanlarınız yok mu sizin? Oyunu indirebilmek için internet tarifemi limitsize geçirdim indirdim ama oynayamıyorum. Onu geçtim cevap alamıyorum. Steammış! :(
Bu da diğeri
Lütfen "chgrafiker@gmail.com" Steam hesabımı silin. Hesabımın içerisindeki tüm oyunlarla birlikte silinmesini istiyorum. Herhangi bir maillist içerisinde kayıtlıysam onların da silinmesini istiyorum.
ama cevap falan yok :(
İngilizce ticket atmayı denediniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Jegande
İngilizce ticket atmayı denediniz mi?
Denemedim. Türkçem, ingilizcemden daha iyi çünki:) Yoksa bunlar Türkçeyi sadece satarken mi kullanıyorlar?
ellerinde key olmaması ne demek ? adamlar keyleri kendileri oluşturuyor zaten. oyun firmasıyla anlaşıyor. firma, oyunun steam e özel olan veri tabanını, steam e yolluyor. ardından hangi oyuna talep varsa ona göre key oluşturulup veriliyor. adamların ellerinde key kalmadı diye bi şeyi size kim anlattı ? steam i çakma rus keycilerle karıştırma.
konu çözüldü arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için, ingilizce yazışarak problemi hallettik, çok sağolun.