Şimdi Ara

steam hesabım çalınmış ve ne e postadan ne de eski kullanıcı adımdan geri alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam hesabım çalınmış ve bunu kanıtlayacak hiç bir şey yok. Bugün biraz cs.go gireyim dedim ama steam hesabımı girdiğimde hesap adı hatalı diye giriş yapmadı ve steam ana sayfasından şifre değiştirmeye çalıştım orda da mailim için böyle bir mail yok dedi. Kontrol etmek için mailime baktım ve daha önceden atılmış olan steam maillerine bakmak için ama o maillerin hiç biri gözükmüyor. Aynı maille başka hesap açmaya çalıştım ve açtı yani bu mailime kayıtlı başka steam hesabı olmadığını gösteriyor. yeni hesapla girdim ve bütün oyunlarım başka bir saçma sapan steam hesabının kütüphanesinde gözüküyor ve kütüphanesi de sadece benim sahip olduğum oyunlar var. Belli benim hesabımı çaldığı ama mailimi, giriş sırasındaki ismimi nasıl değiştirmiş ve önceki maillerimi nasıl silebilmiş. mailim ve steamim hem mail hem de telefon onayı alarak açılıyorlardı.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198309347525 hesabım şu an bu olarak gözüküyor.

ekte de kütüphane var ve factorio yu takip ediyordum hala orda takip edili durumda yani benim bu hesap ama şu an benim değil

• Desteğe ulaşmaya çalışın, steam guard kullanıyor muydunuz?

Guard kullanın, ayda en az iki kez hesabıma giriş yapma kodu geliyor telefonuma. Deniyorlar programlar kullanıyorlar, hesap alma peşinde her yolu deniyorlar. Guard kurtarıyor şimdilik paçamızı. Şansın varmış ki hesabın çok dolu değilmiş, benim başıma gelse zararım baya bir büyük olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeviceoNe` -- 11 Mart 2021; 0:39:37 >
  • DeviceoNe` D kullanıcısına yanıt

guardı kullanıyordum işte işin en ilginç tarafı orası. mailimi de alıp ordan mı birşey aldılar diyecem de mailime de telefonumdan kod alarak giriş yapılabiliyor.

• Steam cüzdan kodu kullandıysanız kodu söyleyince geri veriyorlardı sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam guard in önemi :/
  • Hemen destek ekibine e posta atın, hesabın size ait olduğunu kanıtlayabilecek harcama geçmişi vs ekran görüntülerini de postaya ekleyin. Benim de başıma benzer bir durum gelmişti, çok şükür geri alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliOzdemirz -- 11 Mart 2021; 13:14:5 >
  • mehmet5157 kullanıcısına yanıt

önemli çok önemli ama bir işe yaramadığında kalmıyor artık önemi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teterbanehi T kullanıcısına yanıt
    Telefonunda steam guard açıkken hesabının çalınması imkansız biliyor musun :/
  • şu an deniyorum ve birşeyler oluyor gibi. sonucu söylerim. teşekkürler

• mehmet5157 kullanıcısına yanıt

steame daha çok arkadaşlarla eğlenme amaçlı girdiğim için sadece mailden guard şifresi alıyordum. olur olmaz telefona yükleyecem zaten.

• Video çok işe yaradı geri alabildim hesabımı teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.