Şimdi Ara

Steam Havale sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben steamda üyeliğime banka hesabımdan havale yapmaya çalıştım. İlk seferde 10 tl gönderdim ama referans kodunu yazamadım çünkü mobil yapı kredide not veya açıklama yoktu. Onu daha sonra referans kodu ile geri istedim. Hala cevap bekliyorum ama muhtemelen alacam. Bu yüzden ben de ikinci bir şekilde telefonuma para transferi yapıp oradan 50 kr ile oyun alayım dedim steam tam sürüm için. Saat 00.00 civarıydı bana atm'den telefona aktarabilirsiniz diye parayı kesti yarını beklemem gerekiyor. daha sonra onu da zaten alacağım diye 10 tl daha yatırdım steama ama 17 tl gönderdim kabul edilir mi bilmiyorum gerçekten çok kötü bir şekilde hemen hemen 37 tl havada şuan geri alabilir miyim bilmiyorum banka hesabı açtığım güne de steama da lanet olsun özellikle de BoaCompra denen lanet şeye. Paramı geri alabilir miyim ya da 17 tl yatırılır mı? Yardım edenden allah razı olsun acayip bir panik içerisindeyim şuan

• Kimse yok mu ya bu işten anlayan
  • işten anlayıp anlamamaktan ziyade tam olarak ne yaptığınızı anlamadım

Biraz daha açıklayıcı özetleyebilir misiniz?
  • Steam için boacompra ile para gönderdim ama referans kodu göndermek gerekiyor onu unutmuşum. Bir de 2. Bir seferde 10 tl yazıp 17 gönderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Steam Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.