Şimdi Ara

EA ORIGIN ödeme sorunu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar mozilladaki ip değiştirme programı ile (anonymous) amerikada gibi gösteriyorum amerika adresi girmeme rağmen bu hatayı veriyor

We're unable to process your payment right now. Use a different payment method or try again later. [ref. #10048] More Info

garanti kredi kartım var acaba yurtdışı ödemelerine kapalımıdır ondanmı bu hatayı veriyor ? ama sitede kredi kartı numarası verdiğimde mastercard olarak görüyor
    paybal vs. başka hesabım yok

bu sorunu nasıl atlatabilicem yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

evet arkadaşlar mozilladaki ip değiştirme programı ile (anonymous) amerikada gibi gösteriyorum amerika adresi girmeme rağmen bu hatayı veriyor

We're unable to process your payment right now. Use a different payment method or try again later. [ref. #10048] More Info

garanti kredi kartım var acaba yurtdışı ödemelerine kapalımıdır ondanmı bu hatayı veriyor ? ama sitede kredi kartı numarası verdiğimde mastercard olarak görüyor

Arkadaşım bu soruna bi çözüm bulabildin mi ya ben hala yaşıyorum bunu. Garanti kartımla heryerden alışveriş yapabiliyorum buradan olmuyor. Sonunda paysafecard kullanarak aldım fifa coinsi ama sorun devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanclskn

quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

evet arkadaşlar mozilladaki ip değiştirme programı ile (anonymous) amerikada gibi gösteriyorum amerika adresi girmeme rağmen bu hatayı veriyor

Arkadaşım bu soruna bi çözüm bulabildin mi ya ben hala yaşıyorum bunu. Garanti kartımla heryerden alışveriş yapabiliyorum buradan olmuyor. Sonunda paysafecard kullanarak aldım fifa coinsi ama sorun devam ediyor.

ben birçok kez dememden sonra aldım hiçbirşey yapmadım sistemden sanırım
    bende oyunu alabildim normal bonus ile...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİLLLL PSN HATASI
    13 yıl önce açıldı
    Steam Sorunu
    7 ay önce açıldı
    US PSN ve TR PSN Farkı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.