Şimdi Ara

Steam Haftasonu İndirimi - Valve Orange Box - 9.99$!!! (BİTTİ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TryAgain

Limit konusuna gelince. Tabikide yok. Fakat Steam kullanıcıları için en mantıklı olay şu. Windowsumuzu kurarken 2 parçaya ayırıyoruz. 1. HDD Windows'un kurulu olduğu HDD olacak. 2.'si ise Steam'in kurulu olduğuKi bu sayede Windows'a format attıktan sonra tekrar indirmemize gerek kalmıyorKi bende öneririm bu yolu.

Aynen en mantıklı yol bu, Ya da varsa harici bir harddiskinize yükleyin çok daha rahat edersiniz. En azından harddiskinizin komple çökmesi durumunda bile kurtarma şansınız olur.

Eğer bunun gibi yapmazsanız tek kaybedeceğiniz şey download için ayıracağınız zaman olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Half Life 2 :Deathmach için linkler;

nVidia sahipler için,

http://www.steampowered.com/nvidia/#

ATİ sahipleri için,

http://steampowered.com/ati_offer1a/

Linklerde "GET IT NOW" yazan yerleri tıklarsanız.Steam paketinizde olmayan bedava oyunları indirmeye başlayabilirsiniz.Yanlız HL2:DM,HL2'nin dosyalarına ihtiyaç duyduğundan önce HL2'yi yüklemeniz önerilir.

Bu çok iyi oldu, aramaya gerek kalmadı bende HL2 nin download'ı bitsin diye bekliyodum.. Bide mod kısmında GarryMod9 gördüm sanırım oda bedava, çok iyi oldu

• ilk defa orjinal oyun deneyimi yaşayacaklar için güzel fiyat gerçekten.Fakat alışkanlıkları kırmak zor.Yinede korsanı tamamen tamamen silebilecek bir haber değil bence

My Games'de Backup Game Files deyin. İşlem bitince Program Files/Steam/Backups klasörünün içinde hangi formatda seçtiyseniz (DVD,CD) o formatda gelir. Eğer DVD seçtiyseniz boyutu 4.7 gb dan fazla ise DVD1, DVD2 olarak ayırır kendisi. Size sadece DVD'ye atmannız kalıyor. Updatelerden sonra Backup yapın çünki updateler de geliyor Backup sistemiyle

Limit konusuna gelince. Tabikide yok. Fakat Steam kullanıcıları için en mantıklı olay şu. Windowsumuzu kurarken 2 parçaya ayırıyoruz. 1. HDD Windows'un kurulu olduğu HDD olacak. 2.'si ise Steam'in kurulu olduğuKi bu sayede Windows'a format attıktan sonra tekrar indirmemize gerek kalmıyorKi bende öneririm bu yolu.

Aynen destekliyorum.

• ah bir de şu l4d'i de haftasonunda indirimli görebilsek.

My Games'de Backup Game Files deyin. İşlem bitince Program Files/Steam/Backups klasörünün içinde hangi formatda seçtiyseniz (DVD,CD) o formatda gelir. Eğer DVD seçtiyseniz boyutu 4.7 gb dan fazla ise DVD1, DVD2 olarak ayırır kendisi. Size sadece DVD'ye atmannız kalıyor. Updatelerden sonra Backup yapın çünki updateler de geliyor Backup sistemiyle

ek olarak,şu son company of heroes patchlerinden sonra oyunları tamamen ayrı olarak backup almaya başladım.oyun sayım

5-6 civarında oldugundan tek backup alıyordum ama coh un 2 kere 3 gb boyutunda patchlemesi sinirime dokundu ve ayrı

backuplayıp arada oyunlara patch geldiginde tekrar üzerine backup alıyorum.burda dikkat edilmesi gereken şey hl2 ve cs

source gibi ortak dosyaları kullananları beraber backup almak.

2.ci bir hdd ye her oyun için ayrı büyük bir parça olarak backup alınması bence daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 27 Nisan 2009; 16:06:28 >

• backup yöntemi hoşuma gitti. cdye koy msn gibi oyna

Orijinalden alıntı: balparmak

@ Tf2engineer
    Ağzını burnunu kırarım senin.Ne halta hortlatıyosun konuyu kardeşim ben de indirim var sandım sevindim.

ARAL'dan kutulusunu 20 liraya alabilirsin zaten.

http://www.aralgame.com/asp/product/806/HALF-LIFE-2-THE-ORANGE-BOX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 6 Temmuz 2010; 0:08:24 >
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • MediaMarkt sayesinde 10 liraya OrangeBox sahibi oldum.İlk olarak TF2 yi kurdum fakat kurulumdan sonra yaklaşık 4 gb lık update yapıyor,biraz fazla gibi.

Orijinalden alıntı: Avrim

Bunuda almayıp halen "orjinal pahalı ondan korsan kullanıyoruz diyeni" odunla döverler.Adamlar sizin tek 10 YTL olsun alırız dediğiniz orjinal oyunları bedava vericek neredeyse.

Ayrıca arkadaş belirtmemiş Orange Box'ın yanında Half Life 2:Deathmach hediye geliyor.10 dolara 2 çokoyunculu olmak üzere 7 orjinal oyun.

İndirimi göze alıp önceki bindirimleri gözden kaçırmakta komik durumlara sebep olabiliyor..
    Örneğin arkadaşın yorumu gibi.. Boş konuşmak indirime tabî olsa gerek..
    Herkesin Steam'i takip gibi bir görevi var sanki..

- The Unemployed Cat -
    - Tembellikten kimse ölmemiş -
    - Gündüz dinlen ki gece rahat edesin -
    - Yarın yapabileceğin işi bugün yapma -
    - Dinlenen birini görünce otur ona yardım et -
    - Çalışma isteği duyunca bir yere otur ve geçmesini bekle -
    - Oturmak mümkünse ayakta durma, yatmak mümkünse oturma -
  • herkesin ağzında alıyn uleyn kredi kartı paypal hesabı banka hesabı varmı diye soran yok. bakkal amca satsın gidiym alıym ama böyle olmazki hem hergün steam den ne ucuz diye takipmi edecez önceden hangi gün neyin ucuz olacağını haber versinler tamam oda yok knight onlnie daki gibi gm kafasına göre girip 1 saatlik indirimler yapardı ona benzemiş
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.