Şimdi Ara

Steam güncelleme nasıl kapatılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunları değil kendinisini güncellemesin istiyorum. steam kendisini oto guncellemesin nasıl kapatabilirim?

• Öyle bir seçenek bırakmıyor diye biliyorum internet bağlı olduğu sürece güncel sürümü arayıp kuruyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam açık kaldığı sürece güncelleme yapmaz fakat bir süre sonra uygulama hatalar verir ve yeniden başlatman gerekir,

Diğer yandan, sadece oturum açılırken güncelleme yapar.
  • bilgisayar internete bağlıysa çevrimdışı modda bile olsa güncellemeyi indiriyor
    tarifeli paket seçeneği açık olmasına rağmen internet paketimi emdi bitirdi
    gerçekten bir çözümü yok mu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

bilgisayar internete bağlıysa çevrimdışı modda bile olsa güncellemeyi indiriyor
    tarifeli paket seçeneği açık olmasına rağmen internet paketimi emdi bitirdi
    gerçekten bir çözümü yok mu bunun?
    Library'den oyuna sağ tuş tıklayın; Properties'den Updates sekmesine geçin, bu şekilde her oyun için ayrı ayar çekebilirsiniz.

Hepsini bir defada kapatma seçeneği bildiğim kadarıyla yok. Steam genel ayarlarından yalnızca güncelleme saatlerini ve bant genişliğini seçebiliyoruz. Ama güncellemeyi indirmeye başladığı an "PAUSE" butonuna tıklarsanız o an için güncellemeler duracaktır.

Yukarıdaki arkadaşlar gibi "oyun güncellemesi" değil de "Steam Client" güncellemesinden bahsediyorsanız, tek çaresi Steam'i açmamak olacaktır. Client güncellemeleri her açılışta kontrol edilir ve otomatik yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 28 Temmuz 2018; 2:8:5 >

• Haplo kullanıcısına yanıt
    Evet ben de client güncellemesinden bahsediyordum.

Güncellemeyi indirirken hiç haber de vermiyor, veri kullanımından fark edebiliyorum sadece. Çevrimdışı moda oyun oynarken küçük işler için telefonun internetini bağlıyordum ama demek ki hiç bağlamamak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 28 Temmuz 2018; 2:40:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunlara update nasıl yapılır
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.