Şimdi Ara

STEAM FATAL ERROR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam güncelleme için çevrimiçi olmalıdır. lütfen ağ bağlantılarınızı kontrol ediniz.

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİNİZ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

STEAM FATAL ERROR

"Steam Fatal Error", Steam platformunda bazı oyunları veya uygulamaları başlatmaya çalışırken ortaya çıkabilecek bir hatadır. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Bu hatayı düzeltmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Steam'i yeniden başlatmayı dene.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.
    • İnternet bağlantını kontrol et.
    • Steam oyun dosyalarını doğrula.
    • Oyunu veya uygulamayı yeniden yükle.
    • Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
    • Steam destek ekibiyle iletişime geç.

"Steam Fatal Error" ile karşılaşıyorsan, hatanın nedenini belirlemek ve düzeltmek için bu adımları izleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • karadagli25 K kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce bende yaşadım. hiç uğraşmadan format attım. Size kalmış bişey bir müddet bekleyin çözüm bulamazsanız atarsınız format
  • karadagli25 K kullanıcısına yanıt
    Steam’e gelen güncellemeler otomatik olarak indirilir ve kurulması için ‘yeniden başlat’ yazısı ile bir uyarı gönderilir.Eğer kullanıcılar bu yeniden başlatma işlemeni yapmaz ve bilgisayarları kapanırsa.Tekrar Steam’i açmak istediklerinde

Fatal Error: Failed to load platform modules

hatası ile karşılaşırlar.Bugünkü yazımda bu hatanın çözümünü sizlere anlatacağım.Steam Fatal Error: Failed to load platform modules” hatası genellikle Steam’i açarken karşınıza çıkar ve hesaba bağlanılıyor denilip bağlanmaz.

Fatal Error: Failed to load platform modules Hatasının Çözüm Basamakları :

1-İlk olarak Steam’in yüklü olduğu dosyayı bulun.Benim bilgisayarımda C:\Program Files (x86)’da bulunuyor.

2-Bulduğunuz Steam klasörünün içine girin,steamapps ve Steam.exe dışındaki tüm dosyaları silin.

3-Steam.exe’ye tıklayarak çalıştırın.

4-Gerekli dosyaların indirilip yüklenmesini bekleyin.

5-Kullanıcı adı ve şifrenizle Steam‘e giriş yapın.

• BilgiPaylaşım RET B kullanıcısına yanıt
    bilgisayarıma yeni windows 10 kurdum ancak steam hiç kurulu olmamasına rağmen Fatal Error veriyor yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.