Şimdi Ara

Steam'den oyun yerine kod almak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakında facebook sayfam üzerinden bir kaç oyun çekilişi yapmayı planlıyorumda. Steamden bir oyunun kendisini değilde kodunu nasıl alabilirim ? Mesela bir örnek vermek gerekirse payday 2 oyununa ben sahibim zaten. Şimdi tekrar al dedigimde hediye olarak al seçeneği çıkıyor. Bunu direk oyunu değilde, hani sitelerden fln kodunu alıyoruz ya girip etkinleştiriyoruz, öyle kod şeklinde nasıl satın alabilirim ?

• konu güncel arkadaşlar
  • Satın alırken hediye olarak satın al ve daha sonra göndermek için envanterine ekleyi işaretle. Böylece çekilişi kazanan kişiye oyunu takastan gönderebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Satın alırken hediye olarak satın al ve daha sonra göndermek için envanterine ekleyi işaretle. Böylece çekilişi kazanan kişiye oyunu takastan gönderebilirsin.

o seçeneği inceledim fakat altında not olarak belirtmiş steam oyunu 1 ay boyunca gönderemessin diyor. Bana yaklasık 1bucuk haftaya lazım ^^
  • Angriel kullanıcısına yanıt
    1 ay mı? Bildiğim kadarıyla aynı gün gönderebiliyorsun çünkü bir arkadaşıma aynı gün göndermiştim aldığım oyunu. Eğer Valve 1 ay süre koyduysa iyice saçmalamışlar.
  • Daha sonra gönder seçeneğiyle aldığın oyunu her zaman hediye gönderebilirsin. Ancak steam takasta ticari olarak kullanman için 1 ay beklenen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay takas için. Kazanan kişiyi steamden ekleyip hediye olarak anında gönderebilirsin muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E-posta olarakta atabilirsin.Arkadaş olarak ekleyip steam üzerinden de gönderebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

1 ay mı? Bildiğim kadarıyla aynı gün gönderebiliyorsun çünkü bir arkadaşıma aynı gün göndermiştim aldığım oyunu. Eğer Valve 1 ay süre koyduysa iyice saçmalamışlar.

direk alıp hediye olarak atabiliyorsun onda sorun yok. Ama mesela şu an indirimde olan bir oyunu alırsak ve çantada dursun dersek o zaman 1 ay süresi oluyor trade den önce. Alıp direk atabilirsin onda bir sorun yok.

Diğer arkadaslara gelince 1 ay olayını biliyorum teşekkürler yinede. Sanırım kod olayı sadece satış siteleri tarzı yerlere sağlanıyor
  • Key olayı sadece steam'dan ticari amaçla satın alan firmalar için var maalesef.
  • Angriel kullanıcısına yanıt
    Steamden kod şeklinde oyun alamassınız, ama gittigidiyor da steam oyun keyleri satılıyor oradan alabilirisniz sütelik daha ucuz.
  • kazanana gift olarak atmak çok mu zahmetli olur
  • Önermem ben kod ile GoW2018 aldım Puan Dükkânıma puan gelmedi.

Farklar şu;

Oyun son satın alımlarda gözükmüyor ama kütüphaneye geliyor.

Oyunu 5 saat oynadınız mesela sonra yorum yaptınız. Yorumunuzun yanında tam içinde değil sağ tarafında ''Steam Anahtarı'' yazıyor Steam'den alanlara Doğrudan Steam'den yazıyor.

Puan Dükkânına puan eklenmiyor.

Bunlar

Not: Eğer oyunu 3. parti sitelerden aldıysanız oyun gidebilir. Ben İNİNAL'dan almıştım deniyim dedim kodla bir fark olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.