Şimdi Ara

STEAM'den oyun indirmek istiyorum, ancak merak ettiğim sorular var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
28.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Steam'den oyun indirmek istiyorum, $10 a Half-Life indirip AG'de kendimi geliştircem ama non-Steamden çoğu servere girmediğinden Steam'den Half-Life almaya karar verdim.. Ancak aklımda kalan bazı sorular var cevaplarsanız çok makbul olacak :) Daha önce internetten PayPal ile çok sipariş yaptım o yüzden biliyorum fakat Steam'den hiç oyun almadım...

1)Benim PayPal hesabım var,ben Oyun'u satın al dediğimde ödeme şekilleri çıkıyor ve ben PayPal'ı seçiyorum, o sorun değil ama Fatura Adresi ve Fatura Adresi 2.satır diyor, onlar ne ve neden onların buna ihtiyacı var? Adresi ne yapacaklar sadece oyun indirecem yani kargo ile alınacak bir şey değil bu.. Biraz o kısmı açıklarsanız sevinirim..

2)Şimdi ben bu oyunu satın aldığımda indirdiğim zaman PC'ye format atarsam (backup yapmadan), Tekrar para vermeden indirebiliyormuyum yani sormak istediğim şey bu oyun benim steam hesabıma kalıcı olarak ekleniyor ve ben istediğim zaman istediğim yerde indirebiliyormuyum yoksa sadece sabit bir şekilde 1 kereliğine PC'yemi indiriyorum..

3)Eğer ben backup yaparsam ve bu backup'ı arkadaşıma verirsem o da kendi hesabından oynayabilirmi yoksa sadece benim hesaba girilerek mi oynanabilir?

4)benim 1 laptop 1 masaüstüm var ben oyunu laptopa indircem ama masaüstünede eklemek istiyorum bunun için $10+$10 = $20 vermek yerine backup yapıp ekleyebilirmiyim?

bu 4 soru yüzünden kafamda soru işaretleri oluştu ve oyun almaktan çekildim ama almak istiyorum,cevaplarsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stargazing -- 19 Nisan 2012; 23:39:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

STEAM'den Oyun İndirme Bilgileri

Fatura Adresi Nedir?

STEAM'den oyun indirmek için kayıtlı bir hesaba ihtiyacın var. Kayıt olurken, sana ait bir "fatura adresi" verilecek. Fatura adresi, hesabınla ilişkili ve ödemelerin işlenmesi için kullanılan bir adrestir.

Fatura Adresi Nerede Bulunur?

Fatura adresini STEAM hesabının "Hesap Detayları" sayfasında bulabilirsin. Bu sayfaya ulaşmak için aşağıdaki adımları takip et:

1. STEAM istemcisinde oturum aç.
    2. Profil simgenin üzerine tıkla ve "Hesap Detayları"nı seç.
    3. "Fatura Adresi" sekmesine git.

Fatura Adresi Güncelleme

Fatura adresin değişirse, onu en kısa sürede STEAM hesabından güncellemelisin. Bunu yapmak için yukarıdaki adımları takip et ve "Fatura Adresi Düzenle" seçeneğine tıkla.

Ödeme İşlemi

STEAM'den oyun indirmek için bir ödeme yöntemi seçmen gerekiyor. STEAM, kredi kartı, PayPal ve diğer yerel ödeme seçeneklerini kabul ediyor. Seçtiğin ödeme yöntemi, fatura adresine bağlı olacak.

Not: Fatura adresin, banka ekstrelerinde ve kredi kartı faturalarında görünebilir. Bu nedenle, doğru ve güncel bir adres sağlamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece 2. Soruna cevap verebileceğim: bu oyun senin steam hesabına kalıcı olarak ekleniyor ve sen istediğin zaman istediğin yerde indirebiliyorsun.
  • 1- Fatura adresi önemli değil es geçebilrsin. mail adresine zaten satın aldığın zaman geliyor birşeyler.
    2- arkadaş cevaplamış
    3- hayır. sadece kendi hesabında oynayabilirsin.
    4- bende aynısını yapıyorum. hem masaüstümde hemde laptopda oyunlar yüklü, yani sadece bir kere aldıktan sonra hesabından istediğin bilgisayardan oyunu indirip oynayabilirsin. arada sırada kayıtlı mailine bir şifre gönderiyor, güvenlik amacıyla. o şifreyi yazıp indirebiliyorsun. gerçi ben devamlı kullandığım için 2. kere istemedi şifreyi.
  • Bu steamden oyun indirirken cdden yükleme yapmak gerekmiyor herhalde, Açıklayayım;
    Bugün napoleon total war oyununu aldım. 2.cdde yükleme hatası verdi steam bende reinstall diyerek tekrar kurulum yapmak istedim. O da cdyi hiç okumadı,direk library bölümünden indirmeye geçti,2 saat 30 dakikalık bir indirme işlemi yapıyor.
    Bu nedir ve neden böyle bir şey yaptı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.