Şimdi Ara

Steam' den CS Satın Aldım, Türk Server ?!?!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Steamdan 10 dolara counter strike satın aldım. İndirdim kurdum, çalıştırdım.

Server arattığımda ise hep yabancı serverlar çıkıyor. Şöyle düşük pingle oynayabileceğim yasal, Türk server ip lerine nereden ulaşabilirim?

• Türkiye'de public steam sunucu bildiğim kadarıyla sadece WASP'ın DM sunucusu var.

Ayrıca gather maçlarında ve takımların kendi maçlarında kullandığı maç serverlar mevcut.

Türkiye'de bazı firmalar hybrid server satıyor, sXe açarak Steam ile de girebilirsiniz.

Steam CS daha çok maç için kullanılıyor, iyice yaygınlaştıktan sonra public serverları görebiliriz sanırım.
  • Dostum bir de bende bağlantı sorunu var. 8 mbit hattım var, Net send packet error alıyorum oyunu oynarken( kablosuz bağlandığım için sanırım oluyor bu) yakında çözücem inş.
  • Counter'ı steamden orjinal almaya gerek yok bence.. Zaten dolu non steam serverları var zaten..
  • Emeğe saygı duyuyorum güzel kardeşim. Ben de biliyorum non-steam serverların olduğunu :)

Orjinal kullanmanın keyfi, güveni ve rahatlığı paha biçilemez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2160p

Emeğe saygı duyuyorum güzel kardeşim. Ben de biliyorum non-steam serverların olduğunu :)

• quote:

Emeğe saygı duyuyorum güzel kardeşim. Ben de biliyorum non-steam serverların olduğunu :)

Bizimde orjinal oynadığımız oyunlar var ama değecek oyun var değmeyecek oyun var.. Cs yi orjinal alıp yabancılarla takılacağıma non steam olarak türklerle takılırım.. Emeğe saygı duyuyorum ayaklarını geçelim lütfen, sanki hiç korsan oyun oynamadın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 18 Nisan 2010; 19:57:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

quote:

Bizimde orjinal oynadığımız oyunlar var ama değecek oyun var değmeyecek oyun var.. Cs yi orjinal alıp yabancılarla takılacağıma non steam olarak türklerle takılırım.. Emeğe saygı duyuyorum ayaklarını geçelim lütfen, sanki hiç korsan oyun oynamadın..

• Arkadaşa katılıyorum bencede cs 1.6 steamdan satın almak gereksiz.Ben sahibim ve yapcak pek birsey bulamıyorum.Keske cs:s alsaydın.Soruna gelirse türk server yok oynayacaksan almanya da oynabilirsin.Onun dısında gather diye birsey var orda oynuyorlar ama hic tavsiye etmem orayı ayrı konu.
  • gather dan oynamanı tavsiye etmekten başka birşey gelmez elimden. gather rehberi için bakınız :http://www.oyun-monitor.com/haberler/cs-gather.tr-kullanimi-ve-mantigi.html
  • 60-70 ping civarlarında oynadığım bi kaç yabancı server buldum oralarda takılıyorum. TÜrk server arayışım devam etmekte
  • quote:

60-70 ping civarlarında oynadığım bi kaç yabancı server buldum oralarda takılıyorum. TÜrk server arayışım devam etmekte

Bulursan haber ver 8 yıl aradan sonra canım çekti birazdan kurmayı deneyeceğim umarım steam şifremi doğru hatırlıyorumdur

güncelleme:
    şifremi yanlış hatırlamışım ama valve nin gözünü seveyim kaç yıllık account un kayıtları duruyor. şifremi unuttuma basınca anında mail geldi. oyunları listeliyor. birazdan indirmeye başlarım. ama hatlarda bakım varmış güya hızım 10x yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 8 Mayıs 2010; 3:54:03 >

• Gather yerine birde clanzone'u deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

Gather yerine birde clanzone'u deneyin.

Aynı şekilde bir de eurogather.tr kanalını deneyin.Gather.tr den daha iyi maçlar oluyor.
  • Gather işini hallettimde irc de çuvalladım. irc işi nasıl oluyor? irc kurulumundan itibaren biri detaylıca anlatabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 8 Mayıs 2010; 16:58:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.