Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Question-X , Question-X , KenanK89 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.196
Cevap
264
Favori
414.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten kafam karıştı. Format yemiyor ilginç bir şekilde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xhusenhox X kullanıcısına yanıt

PC'de de mi formatlanmıyor? Brick olmuş olabilir, yani mefta.

Daha önceki sayfalarda uyarmıştım, Steam Deck üzerinde ilk format başarısız olursa tekrar denememek gerekiyor. Kart kullanılamaz hale gelebiliyor. Reddit'te benzer sorun yaşayan bayağı kullanıcı var.

Ben kartı PC'de FAT32 olarak formatlayıp Steam Deck'te tekrar formatlayabilmiştim. Kart halen çalışıyorsa o şekilde deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aynısının 1tb'sini kullanıyorum sıkıntısız olarak.

• Bir önceki sayfalarda Windows'ta FIFA 23 sorulmuş ve kaçırmışım. Toplu cevap olsun.

-Windows 11'de çalışmıyor, 10'da çalışıyor

-RTSS veya diğer yazılımların hepsini kapatmanız lazım. Steam Deck Tools'taki Controller yazılımı açık kalabilir, fan kontrolü vs. kapatılmalı.

-İlk açılışta anticheat taraması yapmazsa şunu indirin, kurulu EA Anti Cheat'i seçip uninstall yapın, sonra Steam'den tekrar oyunu çalıştırın: https://cdn.eaanticheat.ac.ea.com/EAAntiCheat.Installer.exe

Buna rağmen oyunun performansı kötü. Buffer size değiştirseniz bile ara sahnelerde, aut ve korner kullanımında kamera açısı değişince ve menülerde çok takılma oluyor. Ama maçın kendi halinde uzaktan oynarken düzgün. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 1 Şubat 2023; 20:2:49 >

• desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Biraz önce bir dosya aktarımı yapayım dedim, 23mbs aktarım yapıyor. Üzerinde ise 120mbs yazıyordu. Yani muhtemelen replik bir ürün. Geri iade talebi oluşturdum ve iade edeceğim yarın. Ayrıca sandisk ultra önerilmiyor steam deck için. Samsung evo Plus ve sandisk extreme öneriliyor.

Attığınız fotoğrafta üzerindeki baskının dokusuda biraz replikayı andırıyor

• Steam Deck arayüzü vs. steam uygulaması için varsayılan oldu son gelen update ile."Big Picture" üzerinden geçiş yapabilirsiniz. 

store.steampowered.com
    News - Client Updates
    https://store.steampowered.com/oldnews/?feed=steam_client

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 2 Şubat 2023; 9:34:44 >
  • Steam deck de microsd karta windows 10 yükledim. Gayet güzel çalışıyor. Sormak istediğim, bu defada steam deck arayüzüne girdiğimde micro sd kartı formatlamamı istiyor. Doğal haliyle 512 gb lık kartta 2 gb var diyor. İkisini de ortak kullanma imkanı varmıdır.?

• ben sanırım steam os komple temizleyip win 11 kurucam oyunlarda da daha iyi hep testlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertandu -- 2 Şubat 2023; 11:59:0 >
  • MGT - Max Games Techyoutube
    God of War - Steam Deck | solid 40 FPS + pure Vulkan api driver #SteamDeck, #SteamDeckMGT This gameplay is on Valve Steam Deck model 1010, 512GB, using Steam OS - the game is installed from Steam Store.
    https://www.youtube.com/watch?v=MuHvxTh0Zok
  • Arkadaşlar merhaba. Arkadaşlarım var Avrupa’da. Kendi kredi kartımla Onların adresine Steam decki nasıl sipariş verebilirim? Acil yardımınızı bekliyorum. Evine sipariş vereceğim kendisi getirecek. Almanya Hollanda ve İsveç’te arkadaşlarım var. Hangisine siparişi vermeliyim, nasıl sipariş verebilirim, yurtdışı mağazalı steam hesabı açmam lazım mı?

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    VPN ile hangi ülkeye sipariş edilecek o ülkeye bağlanılıp sıfırdan Steam hesabı açılır. Avrupa zaten Almanya hesabı açıp Hollanda'ya sipariş verebilirim diye düşünmeyin çünkü adres kısmındaki ülk değiştirilmiyor.

Hesaba giriş yapılıp VPN kapatılır. Steam Deck sipariş edilir. Mallar Hollanda'dan yola çıkıyor. Dediğiniz ülkelere en fazla 10 gün içinde ulaşır. Zaten siparişi onaylayıp kargoyu vermeleri bi 2 gün sürüyor gerisi yolda geçiyor.

Bu kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Muhtemelen Almanya’daki arkadaşa sipariş vereceğim. Kendi kredi kartımda sorun olmaz sanırım.
    Peki 256 mı vermeliyim 512 mi, mat ekran maalesef sevmiyorum. Onun dışında 512nin bir avantajı var mı illa 512 almam lazım mı? Oldu da parlamadan rahatsızım 256ya en kötü ihtimal bi jelatin çeksem parlamayı azaltabilir miyim?

Ben cihazları açıp kurcalamayı pek sevmediğimden en fazla depolamaya sahip olsun diye 512GB siparişi verdim hiç pişman değilim. Yanında gelen çanta da 64 ve 256 modeline kıyasla daha iyi. Yine olsa yine 512 alırım direkt €679 etiket o kadar pahalı da değil bence. Onun dışında 64 ve 256 arasında depolama hariç fark yok diye biliyorum o sebeple 64 tercih edilip depolama için ek donanım alınabilir.

• An itibariyle Steam Deck dün büyük sayılmasa da yeni bir güncelleme paylaşıldı.

store.steampowered.com
    Steam Deck - Steam Deck Client Update - February 1st - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/1675200/view/3635002625425792684
    Teşekkür ederim hocam. Peki alırken ekstra dikkat etmem gereken bir şey var mı hocam? Yani halen mat ekrandan ötürü 256 alma taraftarıyım. Aradaki 2.700₺ farka sd karta ve taşınabilir ssd aşırım ve ekranı mat değil diye düşünüyorum.
    Sizin önerdiğiniz bir aksesuar var mıdır?

• ertandu E kullanıcısına yanıt

Bu bilgi doğru değil. Windows'un testlerde "daha iyi" olduğu bir oyun yok, aksine çok daha kötü performans verdiği oyunlar var. Oyunların çoğunda eşdeğer performans veriyor alet. Ama Windows tarafında tamamen cortlayan oyunlar var. Benim gözümle şahit olduğum Immortals Fenyx Rising en büyük farkı veriyor ama üçüncü bakış açısından oynanan çoğu açık dünya oyunu bu haldeymiş. Bu oyunların FPS'lerini DXVK kurarak kurtarabiliyorsunuz ama öyle de full screen oynayamıyorsunuz.

Bi de bu diyeceğim göreceli bir şey ama SteamOS tarafında Steam tuşu ve üç nokta tuşunun kullanışının kıymeti hiç bilinmiyor. Windows'ta biraz süre geçirince anlıyor insan. Protonla 5 dakika uğraşıp oyunu oynanabilir yapmak, arka tarafa tuş atamak için oyundan çıkıp masaüstüne dönüp yazılımdan tuş atamaktan daha rahat geliyor bana.

Gamepassi olanlar için diski bölüp Windows kurmak güzel ama tamamen geçmek, hele de Steam odaklı olup geçmek bence saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 2 Şubat 2023; 15:7:2 >

Ben aksesuar kullanmıyorum. Steam Deck Verified olsa da çoğu oyun controller değil trackpadi mouse olarak algılayıp oynanıyormuş. Öyle hiç keyifli değil. O sebeple mouse vb. bağlamak için USB-C hub lazım olabilir.

Anladım hocam. Son olarak
    Almanya’da vpn ile açtığım hesaba Türk kredi kartımla Alışveriş yapamayacağımı söyleyenler var bu doğru mu?

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.