Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yerel oyun kulübü Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
6.535
Cevap
231
Favori
297.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/yx4qgw/psa_try_lowering_your_gpu_clock_frequency_it_can/


    Daha önce dikkat etmediğim bir olay. 1500 civarı birçok oyunda fayda sağlıyor yazmış birileri altta yorumlarda. Muhtemelen MSFS gibi CPU’ya aç oyunlarda büyük faydası olur bu ayarın.


    Gerçi şimdiye kadar oynadığım oyunlarda rahatsız eden bir FPS sorunu yaşamadım ama deneyeceğim. Henüz oyunlarda performans bilgilerine bile açıp bakmadım yeterli gelince.


    @coppermine ben proje için destek topladıkları aşamada Picopix Max için indiegogo üzerinden 400€ civarı bir para "bağış" yapıp satın almıştım. Ürünleri göndermeye başladıklarında Philips'in heyecanlı bir grup gence ürettirip üzerine markasını vurup geçtiği bir ürün olduğunu düşündüm ve siparişimi iptal ettim. Söz verdikleri bazı özellikleri de getirmemişlerdi. One farklı bir model mi bilmiyorum ama toparladılarsa güzel. Benim aldığım Anker'le kıyaslayınca pek de portatif bir ürün sayılmazdı, otel odalarında kullanmayı düşündüğüm için vazgeçme sebeplerimden biri de oydu. Bu ansilümen muhabbetlerinin çoğu yalan dolan, ancak Capsule 2'nin aydınlık bir odada bile gayet tatmin edici sonuç verdiğini söyleyebilirim, 3 için o konuda içim rahat Steam Deck [ANA KONU] 


    Bir diğer Sony oyunu Marvel's Spiderman'i bitirdim bugünlerde. Senede 3-5 oyunu bitiren ben 1 ayda 2 oyun bitirmiş oldum. Üzerine ara ara açıp oynadığım FIFA 22, halen tuşlarını ayarladığım ama bayağı saat gömeceğim belli olan AOE 4'te geçirdiğim vakitler de cabası. Bir ara MSFS 2020'yi de deneyeceğim. Bu cihaz oyun piyasası için tam bir "game changer"


    Bazı tabirler Türkçe'de eğreti duruyor, onun için ara ara İngilizce yazıyorum, yanlış anlamayın Steam Deck [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 17 Kasım 2022; 11:12:21 >




  • 512 GB micro SD alıp Windows kurmak istiyorum. Samsung 512 GB Evo Select alacağım fakat fiyatlar çok değişken ve bu sektörde çok fazla çakma ürün olduğunu duydum. En güvenilir nerden alırım?

  • DUBSTEP FC D kullanıcısına yanıt

    Satıcı Amazon, HB olarak alırsanız sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Videoda göstermeye çalıştığım olay bir sorun mu anlamadım size danışmak istedim. Herhangi bir oyundan çıkarken ekran 1 saniyeliğine parlaklığını sıfıra indiriyor. Daha önce var mıydı sonradan mı oldu anlamadım. Cihazı kullananlarda böyle bir durum var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

    8. saniyedeki ekran kararmasını diyorsanız yazılımsal bir şey bu. steamos tam olarak stabil değil ama büyük bir sorun değil bence.

  • Aynen o. Her seferinde oluyordu taktım kafaya 😅 Fabrika Ayarlarına döndüm düzeldi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Picopix Max One, Picopix Max'in akilli olmayan versiyonu. Icinde android isletim sistemi, wifi, bt yok. Ama bunun yaninda artan sarj süresi, azaltilan hdmi lag ve arttirilmis ses kapasitesi ile geliyor. Ben bunu Chromecast with Google TV ile birlikte kullaniyorum. Projeksiyon cihazinin usb portundan aldigi güc yetiyor ve all in one bir cözüme dönüsüyor. En son birkac hafta önce Android TV 11 e güncellendi o da. Chromecast'in kumandasi philipsi de kontrol edebiliyor, tek kumanda tasiyorum yani. Daha öncesinde Nebula capsule (1. version) kullaniyordum, philips Picomox Max One gerek pil sarj süresi, gerek ses seviyesi, gerekse de native 1080P cözünürlük ve oldukca yeterli isik gücü ile bariz birkac gömlek üstün bir cihaz olmus. Tasinabilirligi de oldukca yerinde, el kadar bir cihaz. Ben laptop cantasina atip gectigimiz yaz sehir disinda sunum da yapmistim. Zaten agirligi da 900 gramdi. Ansi lümen konusuna gelirsek, ben capsule 1 ile bunu kiyaslayabildigim icin yalan dolan diyemiyorum. Zaten uluslararasi kabul gören bir standarta da yalan dolan demek cok da gecer bir akce olmaz bence. Casuple 1 de 100'dü, gece karanlik bir odada is görür bir sonuc elde ediliyordu, capsule 2'de bunu 200 yaptilar. 3. modelde 300 Iso lümen olmus. Picopix Max One ise 800 Ansi lümen. 1 Ansi lümen = 0,8 Iso Lümen'den hareketler 640 iso lümen yapar ki Capsule 3'un sagladiginin 2 katindan fazla yani. Dedigim gibi ben sunumumu gündüz vakti perdeler cekili bir odada yapmistim. Gece kullandigimda odayi aydinlatiyor resmen :D Su mesela gayet ögle vakti perdeler acik bir odada cekildi.



    Steam Deck [ANA KONU]



    Caspule 3 lazermis, led degil. Bunun renkler ve keskinlige mutlaka faydasi olacaktir diye tahmin ediyorum ama son olarak ben bu cihazi 230 Euro gibi oldukca mükemmel bir fiyata aldim ki chromecast ile birlikte toplamda 290 Euro ödedim ve bu fiyata bu özellikleri sunan hicbir tasinabilir projeksiyon cihazi olacagini düsünmüyorum :)


    Capsule 3 elinize gectikten sonra bir degerlendirme yaparsaniz düsünen arkadaslarin da isine yarayacaktir mutlaka.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 17 Kasım 2022; 22:20:35 >




  • Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

    decky yüklü müydü önceki halinde? benimkinde decky'den sonra olmaya başladı diye hatırlıyorum da belki öyledir.

  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Evet yüklüydü. Bana da ondan sonra oldu gibi geldi zaten. Monitöre bağlıydı epey kullandım fark etmedim sonra da neden olduğunu çözemedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cyberpunk'a gelen son update sonrası FSR 2.1 ile ciddi performans artışı olmuş. Grafikler de çok daha iyi görünüyor bence deneyin.

  • DUBSTEP FC D kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam Deck’i benim gibi emülatör cihazı olarak alanlar neler yapıyor çok merak ediyorum. Ben özellikle Wii U performansına bayıldım. Çoğu oyunda sabit 60fps almak mümkün. Bu cihazı kurcalamak o kadar keyifli ki 1 haftadır oyun falan oynamıyorum 😄
    Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

    Hocam kontroller dualshock mu? Bende apex oynamak için kol almayı düşünüyorum ekrana bağlayıp oynayabileyim diye. Memnun musunuz her hangi bir gecikme sıkıntı vs yaşadınız mı?


    Bu arada evet bende aynı. 2 hafta filan oluyor alalı steam kütüphaneden oynadığım oyun max 1 saattir onda da acaba nasıl diye Jedi Fallen Order denedim. Onun dışında ps2 ve wii U emulate ediyorum onları oynuyorum.


    Zelda 15 saat oyun süresi oldu şimdilik. Oyun felaket akıyor. Ayrıca God of War ps2 versiyonu kurup 60fps sıkıntısız oynuyorum çok zevkli. Arada da artık vurdulu kırdılı şeylerden daraldığımda nfs underground 2 atıyorum yine ps2 emulator üzerinden. Cihaz gerçekten çok zevkli.

  • MrChaplin kullanıcısına yanıt
    Ben Xbox, Dualshock 4 ve Pro Controller denedim. 3 ü de sıkıntısız bağlanıyor ve kullanılıyor. Sadece Steam Deck için alacaksanız tavsiyem 9. Nesil Xbox kontrolcüsü alın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

    eyvallah. ps remote play yapmayı düşünüyorum ayrıca o yüzden özellikle dualshock nasıl diye merak ediyordum.

  • MrChaplin kullanıcısına yanıt
    Tüm kontrolcüler sıkıntısız çalışıyor 👍🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Almanya da mağaza satışı var mı ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mağaza satışı hiçbir yerde yok. İnternet üzerinden sipariş verebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

    pokemon scarlet oyunu hem switchte hem emulatorlerde performans sorunlari oldugu soyleniyor deneyen var mi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.