< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bence hiç donanım değiştirme ile uğraşmayın. İçini açmak zor değil. Açıp gıcırtı yapan yere bi makina yağı damlatın. Geçeceğini düşünüyorum. Xbox gamepad sol alt trigeerda aynı durum olmuştu. Açıp az bir şey gres yağı sürmüştüm. Bir daha olmadı. |
|
Ryzen 5600x/ Cooler Master Masterliquid Lite 120/ MSİ RTX 2060 Gaming Z// 480GB m.2 SSD// 32GB 2933Mhz// MSI B550-A PRO// AOC 27G2U/BK// AOC G2260VWQ6// Xiaomi Max 3 ![]() Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız. |
|
Ben de ayarları yüksek tutup evde olduğum zamanlar stream ederek oynuyorum. Stabil bağlantı alabiliyormusunuz ayarlarınız nedir paylaşırmısınız? Ben de istediğim gibi olmuyor maalesef. Bazen çok güzel bazen kötü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Steam : NHCanX
Epic : NHCanX Xbox : NHCanX PSN : NHCanX |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Cevap için teşekkür ederim hocam ben de çok benzer ayarları kullanıyorum. İstatiklerinizi merak ettim. Şuradan işaretleyip çıkan verileri paylaşabilir misiniz? Kendiminki ile karşılaştıracağım. ![]() |
|
Hocam acaba shader pre cache açık olabilir mi? Tüm oyunlarda yükleme göstermesi o ihtimali aklıma getiriyor. Kapat gitsin, ben 2 sene önce iptal ettim, performans açısından büyük bir eksik hissetmedim.simdi cihazı açtığımda internete bağlıysam 1-2 güncelleme oluyor ya da olmuyor. Onun dışında senelerdir Deck'i offline ya da internetin çok limitli olduğu yerlerde kullanan biri olarak tavsiyem evden çıkmadan wifi'yi kapatın cihazda. Offline moda almaktan daha garanti. Yine yüklediğiniz, oynayacağınız tüm oyunları en az 1 kez çalıştırın. Biraz zahmetli bir iş ama bu şekilde neredeyse tüm oyunları sorunsuz oynadım senelerdir internet sorunu olmadan. Bazı oyunlar çok nazlı, en azından açılışta bağlantı istiyor, kimisi sürekli bağlı kalmayı şart koşuyor. Ona yapacak bir şey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Amerika, Almanya ve muhtemelen diğer ülkelerde Steam satişlarında 1 numaraya yükselmiş stoğa girer girmez. https://www.reddit.com/r/SteamDeck/s/aFRkuCc6d0 Bende olmasa alırdım. Ara ara paylaştığım listeyi görmüştür herkes, oyunların neredeyse %90'ını yeterli seviyede oynatan bir alet. Piyasada muadili yok benim kullanım şeklime göre. Tahminim Steam Deck 2 bekleyenler 2030'ları görecekler, Valve üzerine basa basa değmeyecek farklar için yeni ürün çıkarmayacağını söylüyor ve teknolojide gerçekten öyle büyük bir sıçrama olmadı. Keşke Steam Controller'ı da hak ettiği fiyatlardan çıkarsalardı. Muhtemelen sosyal medyayı takip ettiler ve çoluk çocuğun 70-80 dolar tahminlerini görünce korkup 100 dolar gibi komik bir fiyata satışa sundular piyasadaki en iyi gamepad'i. Sonuç: baklava izdihamı yaşanıyor, ilk gün stoklar yarım saat içinde bitti ki o kadar uzun sürmesi bile milletin deli gibi tıklama yapıp server'ları kilitlemesinden. Sonra rezervasyon sistemi açtılar, 1 sn. geç rezerve eden günler sonra sipariş verebiliyor. Ben 3 dk. sonra sıraya girdim kaç ay bekleyeceğim kim bilir. Steam Frame'de de doğru fiyatlama yapmazlarsa benzer senaryo yaşanacak. Valve sadece ama sadece mühendislerden oluşan garip bir firma benim gözümde. Umarım günün birinde gerçek potansiyellerinin farkına varırlar. Ortaya çıkardıkları ürünlere hayranım ama diğer konularda bizim bakkal bunlarla kapışır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Mayıs 2026; 11:27:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam uzun uzun açıklamak isterdim ama yabancıların deyişiyle "agreed to disagree" diyelim uzatmamak için. Zaten durumu anlayan yabancılar bu fiyatlardan da stokları tüketmişler, şu anda Amerika'da ürün yine bulunamıyor, yani 24 saat dolmadan üzerine konuşacak pek bir şey de kalmadı https://www.reddit.com/r/Steam/comments/1tpscps/out_of_stock_again_at_these_prices Edit: Fiyatların 1300 dolara güncellendiği Kanada'da da stoklar tükenmiş... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Mayıs 2026; 17:3:23 > |
|
Hocam aslında iyi bir noktaya parmak bastınız. Muhtemelen bayrama denk geldiği için fiyat güncellemeye fırsatları olmadı, Türkiye'den alacaklar için son bir fırsat var diyebiliriz https://www.akakce.com/gameboy/en-ucuz-valve-steam-deck-oled-1-tb-oyun-konsolu-fiyati,498221525.html Buradaki fiyatlar doğruysa 1 TB 1000 dolar civarına satılıyor birçok mağazada ki Amerika'yla neredeyse aynı fiyata geliyor, diğer birçok ülkedeki satış fiyatından daha ucuz. Bunca senedir bekleyip fiyatlar artınca Steam Deck almak aklına gelen varsa elini çabuk tutsun bence. |
|