Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.159
Cevap
279
Favori
496.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
46 oy
Giriş
  • Paranız varsa elbette birşey diyemem ama switch in o dandik lcd ekranı ile steam deck in lcd ekranını karşılaştırmayın. Her iki ürünü de yıllarca kullandım. Steam deck in lcd ekranı 100 değil 1000 basar. Yani oled çıktı diye şimdi cihaza bok atmanın anlamı yada espirisi yok zira ya cahilsindir yada art niyetlisinizdir bu durumda. Performans anlamında bir değişiklik yok ise hiç bir espirisi yok. Kimseyi hedef alarak yazmadım lütfen üstünüze alınmayın genel görüşümü belirtmek istedim.

Dave2Dyoutube
    The New Steam Deck OLED is awesome. Killswitch Here - https://dbrand.com/killswitch If you'd like to support the channel, consider a Dave2D membership by clicking the “Join” button above! http://twitter.com/Dave2D http://www.instagram.com/Dave2D https://discord.gg/Dave2D Purchases made from store links may give me some money. (It doesn’t cost you extra, so please buy everything) Follow me: http://twitter.com/Dave2D http://www.instagram.com/Dave2D
    https://www.youtube.com/watch?v=7FKJODmcdiM&t=403s

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki biz bu cihazı nasıl alacağız? Önümüzdeki hafta Avrupa'ya seyahat ediyorum ama bir türlü sitesinde Avrupa olarak sipariş veremiyorum direk Tr sayfası geliyor. Çözemedim. Ne garip bir sistemi var

Windows 10'da Xbox Game Pass ile oynamaya çalışıyorum ama ayarları en düşüğe alsam da rahatsız edici düzeyde takılmalar var. Reddit'te gayet akıcı bir şekilde oynadığını yazanlar olmuş, şaşırdım.

SteamOS ile deneyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benden tavsiye gitmeden sipariş verecekseniz yeni bir Steam hesabı açıp siparişi oradan verin yoksa hesabınızı 3 ay geçmeden Türkiye'ye çeviremiyorsunuz geri. Steam bölge banı uyguluyor.

• OLED benim ilgimi çekmedi. Ben zaten cihazı evde uzun bir type c kablom var, onunla fişe takarak oynuyorum. Dışarıda ne bileyim otobüste, metroda oynamak için boyut itibariyle pek uygun değil bence. Sadece OLED ekran için de değmez değiştirmeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yarısı kadar değil çeyreği kadar bile satamaz. Switch 130 milyonu aştı. Bizim memlekette böyledir sahip olmadığı şeyi gömerler.

Xbox vs PS5 diye konu var forumda. Millet kompleks yapıp maddi gücünün yetmediği konsolu gömüyor, alabildiğini övüyor.

Bu arada oyundan anladığı AAA "hikayeli" (ne demekse) oyunlar olan cahillere fazla uğraşmışsınız beyler Nintendo oyunlarını eğlence falan diye. Bilmedikleri dilde konuşup ayıp etmişsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 12 Kasım 2023; 3:12:38 >
  • Teşekkürler, VPN ile deneyince sayfaya ulaştım ama sanırım riske edip almayacağım, şu an hazırda olan ürünler için bile 2-4 hafta teslimat diyor. Keşke perakende mağazalarda satışa çıkarsaymış Valve.

Çünkü oled ekran ve yeni sarj süresini duydugum için geldim olay nedir diye bakmak istedim. Sonra gördümki cahilce yorumlar atılmış düzelttim.

"Nintendo şu hali ile bırak steam deckı ps5 oyunlarını tokatlıyor. Benım ps5 yatıyor orda spiderman 2 harıc tum exc lerı oynadım. Konsolların ana amacı eğlendirmek ve zaman geçirtmek. Bu konuda cok başarılı.Steam deckın bı potansiyeli yok taşınabilir el laptobu sadece."

Buna cevap vereyim. Steam deck'in swtich'e ustun oldugu konuyu size aciklayayim, steam deck'in kullanici gelistirici potansiyeli cok yuksek, bu nedenle switch oyunlarini oynatabiliyor, fakat switch steam oyunlarini oynatamiyor, bence yeterli... Ben de switch' i seviyorum, sahip degilim arkadasimda var fakat metroda, otobuste goruyorum insanlar oynuyorlar, ama velakin switch, steam deck ve ps5 i tokatliyor gibi iddiali bos laflarin "herkes mario oynamayi sevmek zorunda ve en iyi oyun mariodur" demekten farki yok, herkes mario/zelda sevmek zorunda degil, renkler ve zevkler tartisilmaz. Siz burada insanlara cahil yakistirmasi yapiyorsunuz ve yargi dagittiginizi dusunuyorsunuz, fakat bu sizi sadece switch oyunlarini daha cok seven bir birey haline getiriyor, yargic ya da mutlak dogrucu degil. Switch 300 euro luk ucuz bir cihaz, satin almak icin 1 gun calismam yeterli, fakat bana gore omrunu tamamlamis, performansi artik yetersiz ve genelde ogrencilerin kullandigi bir cihaz ve suan satin almak cok mantiksiz.

Eger yargi dagitma isleminiz bittiyse ve egonuz tatmin olduysa lutfen bir daha bu konuya yazmayin  

• Guhong01 kullanıcısına yanıt

Doğru oyun kalitesi bakımından bir cok alanda aldığı ödüller tarafından tokatlıyor. Ben steam deck switch oyunlarını oynatıyor oynatmıyor konsol gucsuz yazmadım bi arkadaş nintendo oyunlarının kullanıcılara kitlendiğini nintendonun oyun dünyasından kopuk olduğunu yazmıştı ona cevap olarak yazdım. Senin oyunlarını sevip sevmemede önemsiz bu senin bakış açın ama oyun dünyasındaki inceleme siteleri ve aldığı tonla yılın oyunu ödülleri tasarım ödülleri pek öyle demiyor. Ben senin oynadığın her oyunu ultra 4k da oynarım fakat sen daha oynamadıgın bir cok nintendo serisi hakkında kitleye itelenmiş oyunlar diyemezsin örnek vermek gerekirse xeno-pikmin-metroid-fire emblem serilerini bilen bile yoktur o yüzden akıllarına hep mario gelir.

Oynamadıgınız bilmediğiniz hikayeler senaryolar oyunlar hakkında yorum yapmayın sizin bugün oynadığınız oyunlardakı mekaniklerin bir çoğu nintendo oyunlarından geliyor.

Konsol gücü ayrıdır - o konsoldaki yapılabilen potensiyel oyun kalitesi ayrıdır bunu bile ayırt edememek cahilliktir.Cihazın gücünden bahseden yok oyun kalitesi üzerinden bahsettim gidipte steam deck switch oyunlarını oynatıyor fakat switch steam oyunlarini oynatamiyor, bence yeterli... yazıyor olmanız ne diyeceğimi bilmiyorum peki o açtığı oyunları hangi firma yapıyor.Sizin bakış açınıza göre güç olarak girersek o zaman aya neo ve rog ally varken steam deck almakta mantıksız.

Yargı dağıtma yok durum bilgilendirme mesajı attım.Daha konuyu anlamadan saldırmanız yine beni haklı cıkarttı sanırsam. Ek olarak yenilenmiş konsolu merak ettim geldim bakayım olay nedir diye .Siz yok ikende ben bu forumlarda geziyor bilgi ediniyordum o yüzden sanamı sorucam nereye yazıp yazmayacağımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 12 Kasım 2023; 17:4:20 >

• encuni kullanıcısına yanıt
    Tüm mekanikler Nintendo dan geldiği için Nintendo sizi tatmin ediyorsa paranız olsa dahi Ferrari varken Ford alıyorsunuz zannediyorum. Steam deck tüm Nintendo oyunlarını oynatabiliyor, anlamadığımız ya da bilmediğimiz bir durum yok yani, tercih etmediğimiz bir durum var. İyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ferrailerim var sıkıntı o değil batarya süresi az geldiği için almadım. Yeni bı tık büyük ekran oled + hdr varmış sanırım ilgimi çekti. Nintendo oyunlarını oynatmasıda olay değil Alkan Adakaner emulatör kurarken cihaz siyah ekran patlamış ek olarak talha aynacıda bi oyunda yada emulatörde fps limiti incelerken siyah ekran patlamış. Olay burda alkan bey almanyada yaşadıgı için yenisi tak aldı fakat talha bey technopatdan recep baltaşın yardımı ile cihazı almanya birisine göndererek yenisini tedarik edebildi fakat biz Türkiyedekiler böyle cihazları öyle 1 günde çalışarak alamıyoruz en aşagı 3 ay bişilerden kısıp almamız lazım buda bolca araştırma gerektirir o yüzden bu forumlarda geziyorum. İyi günler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    | ASUS PRIME Nvidia RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 | AMD Ryzen 7 9800X3D | XPG DDR5 5600 Mhz 32 GB Ram |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Samsung EVO 1 TB m2 nvme SSD | MSI B850 Tomahawk Max Wifi | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • Quirah kullanıcısına yanıt

Farklı bir yerde cyberpunk’ta sürenin 1 saate kadar uzadığı iddia ediliyordu fakat bu tabloda yenilenmiş batarya ve düşük güç tüketimli oled ekranın sadece 23 dklık bir fark yarattığı görülüyor. Eğer böyle ise gerçekten de değiştirmeye değmez, deck 2’yi beklemek daha doğru olur. Indie oyunlardaki mevcut batarya performansı gayet yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 512 gb Samsung Evo Plus sd kart alıp yarısına win 11 kurdum. Diğer yarısını da steam os’a ayırdım. Win11’de EA FC 24 60 fps yağ gibi akıyor, tam şarj ile 2 saat oynanıyor. Game pass’ten FM 24 konsol versiyonu, Epic’ten de RDR 2 indirdim. Onlar da sorunsuz yağ gibi akıyor. Uğraşmak isteyen için mükemmel bir alet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.