Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.498
Cevap
267
Favori
443.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oled deck ile days gone 44 saatin sonunda bitti gayet keyifli şekilde oynadım oyunu şimdi sırada the messenger var tam deck ile uzun saatler oynamalık oyun gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Steam deck candır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Steam Deck [ANA KONU]

Süpermiş Steam Deck [ANA KONU]  Benimkiler de şarj oluyor.

Steam Deck [ANA KONU]

Android oyunları değil mi bunlar? Nasıl yükledin?

Emulator kurulabiliyor hocam bildiğim kadarıyla.

• Herkese selam ; Steamdeck Oled kullanıcısı olarak kısa bir deneyimimden bahsedeceğim ; Yaş:35 ne zaman bir oyuna başlasam bir şekilde hayatın akışından dolayı oyunlarım hep yarıda kalıyor, bilgisayar başına oturmak istemiyor, konforsuzluk sebebiyle kısa süre sonra geri kalkıyordum .
      Temmuz ayında bir Steamdeck Oled alarak aranıza katıldım , bir kaç indie game bitirmem ile geçmiş 15 gün içinde Last of Us Part 1 bitirdim. Hala kendime inanamıyor olsamsa 35 yaşına kadar geçen oyun hayatımda ilk defa bir oyunu tamamiyle bitirdim.
      Yatarak oyun oynadım, kah çocuk ağladı bıraktım , kah hanım tv izlerken bende oyun oynadım kaç gündür pc, ps5, Nintendo açmaz oldum. Şimdi sırada TLoU 2 ardından da Callisto Protocol bitireceğim Steamdeck benim için müthiş bir deneyim oldu, yama yüklemek vs… çok kolaydı. PC satarım bu cihazı yine satmam. Belki benimle aynı durumda olan ya da çocuk sahibi olan insanlar beni daha iyi anlayacaktır.
      Başınızı ağrıttıysam affola ,
      Sevgiler .

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• ffrisby kullanıcısına yanıt

Benzer durumdayız bende bilgisayarım olduğu halde başına geçip oyun oynayamıyorum. İçim sıkılıyor. Ps5 ile daha iyi bir durumdayım. Koltukta oturarak oynamak keyifli. Ps portal aldıktan sonra hiç oynamayacağım oyunlar oynadım ve çok keyifliydi. Desperados 3 ps portal ile çok iyi. Steam deck aldım şimdi Mad max oynuyorum. İşten ve kendi kişisel uğraşlarımdan zaman kaldıkta sanırım bu taşınabilir cihazlarla yoluma devam edeceğim.  

Hocam sizin ekipmanlar da süper game boy için oyun alıyor musunuz bende 3-4 oyun kalmış diğerleri nerede bulamıyorum özellikle zelda görünce canım oynamak istedi 

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    • Arkadaşlar fifa 23 için güncel transfer dosyası buldum. Bunu deckte nereye atıyoruz bilgisi olan var mı ? Windows gibi belgelerde fifa yok. Hatta dosya bomboş. Oyunun dosyalarının içinde settings aradım orda da bulamadım bilen var mıdır ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O bakımdan birazcık şanslıyım, cihazı alırken yanında supercard vardı. Oyunları netten indirip yüklüyorum.

Steam Deck [ANA KONU]www.commodore.gen.tr
      commodore.gen.tr
      https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php

Bu forumda eski oyunların, konsolların satışı oluyor, arada bir kontrol ediyorum.

Sizi o kadar iyi anlıyorumki.:) benimde 4.5 yaşındaki oğlum steam decki hedefe kilitlemiş durumda. Vitrinin en üst sırasına koyuyorum. "Baba o ne gizel şey bende oyniyimmi" diyor. En son "oğlum o kitap,ders yapıyorum" diyebildim refleksle. "Baba saçmalama" dedi çocuk bile farkında. Dün deep rock galactic Survivor indirdim(şu an indirimde) harika bir oyun mutlaka edinin. 6 dolar. Artık ps5 teki AAA oyunlar yüzünden beynim japonya tapinaklarinin ayın müzikleri ile, rdrnin 60 lardaki kasaba barlarinin caz müzikleri arasında sevişir duruma gelmiş resmen. Bu anime oyunlar çok iyi geldi. Allah o tsushimadaki Moğol lordununda bin belasını versin bize ne cambazliklar yaptırmış. Kimsenin kaderi Arthur Morgana benzemesin. Sevgiler saygılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sayfaya Git
    Git
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.