Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.501
Cevap
268
Favori
443.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam. MicroSD kart şart gibi duruyor. En başta ne oynasam bilemeyip ne var ne yok saldırdım adeta. TLOU2 şarjı bildiğin emiyor. Katana Zero'ya daldım, onda da tam tersi uzun süre oynamama rağmen sanki hiç dokunmamışım gibi şarjı azalmak bilmedi. Fan sesi konusunda da aynı şey geçerli. Yalnız yatarak oynamak gerçekten keyifli. Özellikle son zamanlarda işten güçten dolayı çok yorulduğum için PC başına geçemiyordum. Şimdi o dert kalmadı gibi. Yeni çıkan Triple A oyunlar harici her şeyi oynayabilirim bu cihazdan. Indie oyunlar ve daha önce oynayıp tekrar oynamak istediğim Triple A oyunlar şimdilik önceliğim. İkincisi çıkarsa ilk alanlardan biri olacağım kesin gibi. Tek sıkıntı Türkçe yama. Onun da bir yolu vardır elbet de şimdi Windows yükle, cart curt yükle uğraşmak istemiyorum. Daha basit bir yöntemi varsa Türkçe yama kurabilmek için, rehberlere açığım.

Bu arada oynadığın oyunları paylaştığın yazı için de teşekkürler hocam. O yazıyı referans alarak birkaç oyun yüklüyorum.

• 64 gb lcd yi satıp oled alsam ne kadar fark vermem gerekir güncel piyasayı bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • yusei kullanıcısına yanıt

Bir lcd parası kadar vermeniz gerek güzel düşürmedikçe hocam Oledlerin fiyatı çok uçuk bence.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

PS5 yerine PC yapıp deckle kombinlediğimden beri çok memnunum eski oyunlardan kart yağıyor uzaktan kontrol ediyorum falan derken coştu iki makinede 1-2 dolarlık oyunlar şu alette acayip sarıyor ya  

https://youtu.be/lgaaOG7Avw8?si=45huVI474PUVEdJR

Buradan izleyerek yapabilirsiniz türkçe yama hocam. Zamanında ben hazırladım bu videoyu gğncelliğini korumaya devam ediyor.

• Deck'e verdiğim para hayatımda ödediğim en doğru paralardan. Pcde yüzüne bakmadığım oyunlar yukardaki yorumda söylendiği gibi bu cihazda akıyor gidiyor. İşten yorgun argın gelip pcye oturamıyor insan. Battaniyenin altına gir arkana bi yastık al aç Deck'i takıl. Mükemmel bir icat arkadaş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

64 gb yetmiyor da bana shader muhabbetine o zaman mecbur ssd alacağız

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • Steam Deck 2 çıkış tarihi için bir öngörünüz var mı? Yine önce LCD sonrasında OLED versiyon mu gelir acaba, ben Deck 2'nin direk OLED ekranla çıkış yapacağın düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu sırada alternatif bakarken Greenlight uygulamasına denk geldim. Xbox Cloud Gaming için yapılmış. Dün test ettim, şaşırtıcı derecede stabil çalıştı. Steam Deck üzerinden Black Ops 6 oynadım, input lag yok denecek kadar azdı. Grafik akışı da netti.  

Cloud üzerinden oynamak isteyenler Greenlight’a bir şans verebilir. Ara yüzü sade, kurulum dertli değil. Şimdilik oldukça memnunum. Uygulamayı masaüstü modunda Discover Store'da bulabilirsiniz. GitHub linki;

github
    GitHub - unknownskl/greenlight: Greenlight is an open-source client for xCloud and Xbox home streaming made in Typescript.
    https://github.com/unknownskl/greenlight
    PSN : NHCanX

• merhaba herkese. steam deck oled alarak aranjza katildim tekrar. windows yuklemek istiyorum. sizce sd karta mi yuklemeliyim yoksa kendinhafizasinda bir alan acip oraya mu yuklemeliyim.?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt

Bu videoyu izlemiştim hocam zaten, teşekkür ederim. Kanalın size ait olduğunu bilmiyordum abone olayım bari.  

Teşekkürler hocam,hoş geldiniz. Yeni bir video yapacağım bende steam deck ile alakalı. Herkesin işine yarayacaktır kesin ama zaman bulabilirsem işte 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jsaux, dbrand, skull & co. markalarının silikon grip, şarj aleti, kablo vs ve içerisinde düzgün muhafaza edeceğim caselerine bakıyorum. Arkadaş TR'ye doğru düzgün hiçbirşeyi sokamıyoruz. Amazon'dada yok hepsi. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gamemaster_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bulursanız banada söyler misiniz bigün olur lazım olur not edeyim ülkede servisi yok malum.

• Selamlar bugün Steam Deck Oled 512 GB versiyonunu birkaç haftalık araştırma sonucu karar verip aldım. Arkadaşım italyadan 25000 TL ye maledip getirdi .İnternette birçok ürünü birbirleriyle karsilastirmislar ve "hangisi alınmalı,almaya değermi" gibi başlıklarla her türlü el konsolunu birbirine göre kıyas yapmışlar. Bunları çok gereksiz buluyorum çünkü el konsolu alırken hangisi hangisinden daha güçlü yerine, "ben bunu nasıl kullanacağım" sorusu sorulmalı. Ben Nintendo switch 2 sahibiyim. Zelda, yakuza,Pokemon,metroid vb gibi üst seviye ns2 EDİTİON oyunları oynamak için aldim.Cok tartışılan bir konu olmuş gereksiz buldum.Ve 2026 da çok acayip ns2 gücüne uygun yapımlar geliyor.Mesela duskblood gibi. Daha niceleri.Cok acayip şeyler gelecek. Gelmeye devam edecek.Bu oyunlar ns2 ye özel oldugu için ,akiciligi bu cihaza gore optimize oldugu için ,bu oyunları oynamak için alınır. Konsol alırsınız ama asıl amaç konsolun modeli gücü değil ne oynamak istediğinizdir. Mesela yakın zamanda Asus rog x box ally diye extreme bir makine çıktı.Adamlar içine dock koymus ve masaüstü kullanım için daha ergonomik diyor. iş nereye gidiyor? Çok gereksiz bir yere. Kendi kişisel yorumum 60000 TL lik el konsolu alıp masaüstü dockuna koyup mouse klavye ile oyun oynayacaksam neden el konsolu? neyse. Steam decki steame özel oyunlar için aldim, NS2 Yide nsye özel oyunlar için. Kısaca "Onu neden aldım,bunu almalimiyim,hangisi daha iyi" diye düşünüp durmak yerine bütçeniz varsa sizi mutlu eden şeyi alın. Ayrıca en son çıkan extreme oyunları Steam deck çatır çatır açıyor. Oled ekran harika arkadaşlar.. Steam deck 2 LCD çıkışı 2028 kış gibi, oled çıkışıda 2030 gibi. Tabiki önce LCD sürümü gelecek. 5 sene 2 çıksın diye bekleyen arkadaslarida hayretle izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 24 Ekim 2025; 10:2:34 >

• Njord- kullanıcısına yanıt
    Steam deck 2 2028 kış ayı gibi LCD hdr10 destekli ekranla çıkış yapacak. Hdr10 desteği olan ekranlar oledi çok aratmaz aslında. Örnek ns2 gibi.(Aynısı) Aradan 3 sene sonrada oled versiyonu gelir. 2028 yılında çıkacak olan Steam deck 2 nin,şu an bile en son çıkan oyunları medium ayarfa oynatan Steam deck oledden tek farkı ultra ayarlarda oynatmak olacaktır. Büyük bir mucize veya kadim bir basyapit beklemeyin. Steam deck oled alın daha çok zaman var keyfinize bakın. 2 cikinca beğenirseniz satarsınız zaten piyasası olan bir makine.

Geçen gün bir arkadaşım Dualsense tamiri için bu instagram hesabındaki kişiyi önerdi. İstanbul Ataşehir'de sanırım. Ben daha önce hiç işlem yaptırmadım ama bir görüşün isterseniz. Eğer Steam Deck ile ilgili tamirler yapıyorsa bu konuya çok fayda sağlar.

ınstagram
    SmooD Project on Instagram: "🚨 PS5 Kol Arızası? 🚨 🎮 Drift? Tetik bozukluğu? Tuş çalışmıyor? Biz tamir ediyoruz! 🔧 ✨ Kısa sürede teslim, garantili işlem! #DualSense #PS5 #GamingSetup #KolTamiri"
    https://www.instagram.com/reel/DPUIXnFDCxl/?igsh=eG5vYnF3NGJiZmVj
    PSN : NHCanX
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.