O zaman alıyorum amazondan. bir de powerbank ya da direk prize takılı oynamak istiyorum pil ömrüne ne ölçüde etki ediyor bu durum. 1 yıllık aktif olarak kullanılmış oled aldım 17bin liraya pil sağlığı %97 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iTossun -- 6 Mart 2025; 16:18:1 > |
Steam Deck [ANA KONU] (427. sayfa)

-
-
Her oyuna turkce yama yapiyorum ama spider-man 2 malesef olmuyo pcde calisan yama steamdeck de kurulmuyo. Pcde oynamayada çok üşeniyorum. Var mi tr yama kuran spiderman 2 ye ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ikinci el bir Steam deck almaya çok yakınım. Var mı tavsiyesi olan? Al ya da alma gibi, yenisi çıkacak bekle gibi ya da oled versiyonu için zorla gibi? Bu arada bulabildiğim en ucuz oled ile arasında 8k tl fark var.
Bende denedim olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben turkce yama steamosda cok verim alamadim, söyle bir çozum buldum.sd karta win 10 kurdum. ssdde steam os var. oyunu windowsta kuruyorum yamaliyorum, calisir hale gelince steam osa geciyorum. steam dan kutuphane disi oyunu ekleyip steamos ile oynuyorum. sadece decki yeniden baslatinca ki haftada 1 oluyor, steamos destopa gecip hafiza kartini gorduruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caca40 -- 7 Mart 2025; 11:35:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle OLED alın. Bütçeniz yetmiyorsa para biriktirin. LCD ekran 2025de zulüm. 90Hz olması da bonus.
Benim hic sıkıntim olmamisti sadece spider-man 2 de geldi basima boyle birsey …
-
Herkese selamlar tekrardan. Daha yen isteam deck kullanıcısıyım çözmeye çalışıyorum. Size bir sorum olacak. Dün xbplay in trialini linux mağazası üzerinden indirdim ve denedim. 20 dk lik deneme süresi boyunca ori oynadım ve gecikme süreleri görüntü tepkiler vs çok hoşuma gitti. o yüzden steam üzerinden satın aldım ve linux mağazadan indirdiğimi sildim. ücretli uygulamada gecikme yaklaşık 3 katıydı ve canımı sıktı açıkcası. şöyle söyleyeyim trial versiyonda lag 0,20 lerde gezerken steam ücretli versiyonda 0,70 lerdeydi. bu tarz bir problem yaşayan oldu mu hiç?
-
Steam dışı oyun mu var? Farklı kütüphaneden oyun indirdiyseniz o şekilde kaplıyor
Shader pre caching bölümü değil mi o? Ayarlardan silebilirsiniz.
Ben uzun süre önce masaüstü moda geçip iptal ettim, oyunlarda hissettiğim bir performans kaybı yok. Kalıcı çözüm için iptal edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 8 Mart 2025; 16:35:25 > -
Spider-man 2 medium ayarlarda 60 fps aliyo 30 la oyunun yarisina kadar gelmistim oyunun icinden fsr i acinca oldu. Ilk ciktigindan beri steam deck kullanicisiyim bu fsr i steam arayuzunden acinca ne oluyo oyun icinden acinca ne oluyo anlamis degilim 😂 biri kisaca yazabilir mi
Eşimle Split Fiction'u denedik, gayet keyifli
Tabi beklentileri doğru ayarlamak gerekli. Sonuç olarak neredeyse tamamı bölünmüş ekranda oynamak için tasarlanmış bir oyunu zaten küçük olan Steam Deck ekranını bir de ikiye bölerek oynamış oluyorsunuz. Benim hiç umudum yoktu ancak beklediğimden çok daha iyiydi. Özellikle Xbox Gamepad'e göre SD'teki ekstra buton ve diğer kontrolcüleri büyük rahatlık ve avantaj sağlıyor. İkimizde de cihaz var bu arada.
Performans olarak hiç bir sorun yaşamadık. Oyunu ana hesaba kurup diğer hesapta Friend's Pass ile oyunu indirmek gerekiyor. Yani oyunu tek hesaptan satın almak yeterli. Hazelight'ın oyunlarında bunu sağlaması çok kral hareket gerçekten.
Oyunu şimdilik It Takes Two kadar beğenmedim ama kendi içerisinde çok iyi ve Co-op konusunda bu adamların seviyesinde iş çıkaran hatta yaklaşan bile yok. GTA VI seneye ertelenirse GOTY için çekişecek oyunlardan biri olur.
-
2 cihazında 5 ghz bağlantısı kuvvetli wifi bağlantısı varsa sunshine-moonlight denemenizi öneririm. PC üzerinde stream yapıp cihazda oynayabilirsiniz. Steamin kendi stream özelliğinden bin kat daha iyi ve sorunsuz. AAA oyunları full ayarla elde 60 fps oynuyorum baya keyifli oluyor.
90 HZ bonus değil aslında, ben ilk iş 60 HZ düşürdüm çünkü gereği yok oyunlarda ve gereksiz enerji tüketimininde önüne geçmiş oluyorsunuz.
Genel kullanımda(iş, vs.) steam deck in ekranını kullanıyorsanız 90 HZ yapabilirsiniz geçici olarak, kullanım deneyimini etkiliyen bi faktör, 120 HZ ye kadar yolu var genel kullanımda, ötesi ordada gereksiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar SD kart tavsiyesi verebilir misiniz 512'lik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X