Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.321
Cevap
264
Favori
423.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mat ekranlı model işin hangi ekran koruyucu önerirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Steam Deck [ANA KONU]

Harici ssd olarak bunu aldım 1tb neredeyse kibrit kutusu kadar taşıma problemi olmuyor.800mb aktarım hızı var gayet memnun kaldım tavsiye ederim.

• Arkadaşlar herkese merhaba bende 256 gb ile aranıza katildim. Takasa verdim eski nesil konsollari gonderdim
    2 gundur ugrasiyorum artik steam os kaldirdim direk usbden makinanin hafizasina windows 10 u kurdum driverlariyla birlikte ama ne yaptiysam oyunlari yüklerken unarc.dll - isdone hatasi aliyorum. Javasını eksik dll sini vc+ sini eksiklerini tamamliyorum ama hata devam ediyor. Windiws 10 u sildim 11 yükledim ondada ayni sorun mevcut. Benzer sorun yasayan varmidir nasil cozdunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    Mat ekranlı modele tempered cam takınca yansıtmama özelliği nanay oluyor diyorlar, sanırım en mantıklı yol yine bir mat ekran filmi takmak. Şuana kadar bulduğum tek bu var sanırım
    amazon.de
    BROTECT 2X Entspiegelungs-Schutzfolie kompatibel mit Valve Steam Deck Matte Displayschutz-Folie, Anti-Reflex, Anti-Fingerprint
    https://www.amazon.de/dp/B099X3DK19?ref_=cm_sw_r_apan_dp_31E0D11R4BJ7ZHHK9ZK9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 11 Mart 2023; 16:52:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakın zamanda Türkiye ziyaretim olacak ve emülatör oyunlarını indirmem gerekecek bana güzel emülatör oyunları önerir misiniz?

• umityasar kullanıcısına yanıt
    Powerbank alırken dikkat etmeniz gereken bir noktayı belirteyim, steam deck 5300 mAh, o nedenle 15000 mAh alayım 3 kere şarj edeyim diye düşündüm, ama o iş öyle çalışmıyormuş yabancı forumlarda falan da tartışılmış bu konu ve benim anlamadığım dilden bazı elektronik terimleri konuşuyorlardı, ama sonuca gelirsek steam deck için powerbank alırken mAh değerine değil kwh değerine bakmak gerekiyor ve steam deck in kwh değeri 40 kwh, ben 15000 mAh 55 kwh powerbank aldım ve 1 kere şarj edebildi cihazı, şimdi 30000 mAh aldım ve 2 kere tam şarj edebiliyor. Buna dikkat ederek satın alın derim. Ayrıca cihaz genelde 30 watt güç çekse de 45 watt a kadar güç çekebiliyor teknik olarak, dolayısıyla oyun oynarken şarjın azalmaması için 30+ watt hatta 40+ watt powerbank almak faydalı olabilir ama ben 30k mAh 30+ watt powerbank bulamadım, bulduğum 65 watt tı ve çok pahalıydı, ben de 20 watt aldım, şarj ederken şarj azalıyor ama hesaplarıma göre en ağır oyunda bile aralıksız 4-5 saat oynayabiliyorum, bu süre de fıtık olmam için yeterli bir süre olduğu için 20 watt aldım ve sorun yaşamadım, tek sorun 30k mAh powerbank 20 watt ile 10 saatte doluyor

• emrgvn35 kullanıcısına yanıt

Ben uzun süredir bu ssd'nin 2tb versiyonundan 2 adet alarak 2 farkli sekilde (Win11 ve SteamOS) kullaniyorum. Hem cok hafif hemde yeterince hizli. Yalniz steamdeck'in portu usb 3.1 gen2 degil, yani 800mb/sn hizlara cikamaz. 450-500 mb/sn maksimum hizlarinda seyreder.

Steam Deck [ANA KONU]

Steam Deck [ANA KONU]

Steam Deck [ANA KONU]

Steam Deck [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 11 Mart 2023; 17:58:21 >

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım 20.000 mah Baseus Adaman ve 30.000 mah Baseus'un değerleri böyle.

Şu durumda 20 bin kabaca 2 defa, 30 bin de kabaca 3 defa şarj edebiliyor gibi.
    Steam Deck [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coppermine kullanıcısına yanıt
    Hocam neredeyse hiç bir powerbank üzerinde yazan değere sahip olmuyormuş, enerjiyi aktarırken de %15-20 civarı sıcaklık olarak atılıyor, belki de 30k olandaki energy conversion rate değeri bunu refere ediyordur. 30k mAh olan için konuşursak 95-100 kwh gibi bir değere denk geliyor enerji kaybını düşünürsek, bu da verebileceği teorik maksimum gibi düşünülebilir. Powerbank leri test eden bir cihaz var Amazon review larında çok kullanıyorlar, anladığım kadarıyla onlar kullanılarak powerbank şarj ediliyor ve powerbank e yüklenebilen toplam mAh değerini sayısal olarak gösteriyor, örneğin 30k mAh olan bir powerbank aslında en fazla 23k dolabiliyor ve şarj ederken de %15-20 sini sıcaklık olarak atıp 20k mAh~80 kwh gibi bir değere sahip oluyor, bu da steam deck i 2 kere şarj ediyor örneğin. En güzeli pratik test yapmak, örneğin steam deck i boşaltın, sonra tam şarj edince powerbank te azalan yüzdeye bakın, ben biri Almanya pazarında çok tutulmuş veger markasıyla biri de Amerika pazarında çok tutulmuş iniu markasıyla denemeler yaptım. Ama gördüğüm kadarıyla anker lerin verimliliği epey yüksek

Ssd takılıyken şarj edebiliyor musunuz? Type c girişini çoklayabileceğim hub bulamadım.

• Sessiz çalışan model hangisi arkadaşlar?

• ScopeFr kullanıcısına yanıt
    Steam Deck [ANA KONU]

Bu hub ile bu sekilde kullanirsam sarj olabiliyor. Hub'un sol tarafinda 3 tane usb 3.0 5Gbps port, sag tarafinda hdmi ve PD destekli sarj girisi, altinda da Gb ethernet var. Zamaninda Nindendo Switch icin almistim simdi Steamdeck ile kullaniyorum.

• Arkadaşlar İsveç’e kaç günde teslim olur tahmini?

Anladım, ben burada da type c ile bağlı sandım, dikkatli bakınca 3.0 portuymuş, teşekkürler.

• ScopeFr kullanıcısına yanıt
    Steam Deck [ANA KONU]

Evet, soldaki adaptör ile (typec male to type c male) bu ssd'yi direkt steamdecke bagliyorum, sagdaki adaptör ile de (type c male to type a male) hub'a baglayabiliyorum

45 kW mi yoksa 65 kW mi almak daha sağlıklı olur pil sağlığı açısından?

Baya baktım iki tarafı erkek adaptör bulamadım.

Aliexpress'te buldum şimdi bakıyorum onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScopeFr -- 12 Mart 2023; 0:49:5 >
  • humble mumble kullanıcısına yanıt

Huaying

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Şöyle ekleyeyim, İsveç’e teslimat var mı ve kaç günde gelir? 28 martta arkadaşım Türkiye’ye dönecek, yetişir mi teslimat?

Boş vaktim vardı, steamdeck'in şarjını sıfırlayıp artık açılmayacak aşamadayken 30.000 mah Baseus'a bağladım. Powerbanki de öncesinde tam dolu şekilde şarj ettim. Ekran kapalı halde 22-23W, ekran açıkken ise 30+W ile şarj oluyor. Steamdeck tam dolduğunda pıwerbank kapasitesi %66'ya düştü. Hesaplarım doğru, 3 kere şarj edebilecek gibi.

Steam Deck [ANA KONU] Steam Deck [ANA KONU] Steam Deck [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.