Bildirim
Steam‘ De İndirilen Oyunların Setup Hali Oluyormu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
oyunu d ye yüklediniz, format attınız. veya oyun pc nizde yok, taşınabilir hdd veya flash ile başkasından aldınız(steam tarafından kurulmuş bir oyun), steam yükledikten sonra ayarlardan oyunların yükleneceği sürücüleri ve klasörleri ayarladıktan sonnra, nereye yükleyecekseniz elinizdeki yüklü olan oyunu oraya atıp steamden yükleme işlemine başlayın, hedef klasörde dosyalar yüklü ve hazır olacağından sadece ufak bir kontrol yapıp yüklemeyi üstüne kaydedicek, bu işlem bir kaç dakikada biter ve oyun oynanmaya hazır olur. -
Ben şimdi anladığım şu ; Steamde oyunu yedekle bölümünü seçtikten sonra elimizdeki hard diski gösterip oraya yedekliyoruz.Sonra pc ye format attık .Steam programını yine kurduk.
Steamde otomatik olarak yine c\programfiles\steam\steamapp\common u klasör olarak gösterdi .
Biz şimdi harddiste yedeklenen ne varsa direk burasının içine kopyalıyoruz.Ondan sonra steame açık otomatik olarak doğrulanmasını mı bekliyoruz?
O bölümleri tam anlamadım.
Aslında resimli bir anlatım olsa daha anlaşılabilir olur bu yedekleme işi . -
benim anlattığım sistem steam in yedekleme sistemini kullanarak değil, steam programını kandırma gibi birşey, hazır yüklü olan oyunu atıp oraya yükle dediğinizde, oyun zaten orada olduğundan sadece kontrol edip size 1-2 dakikada yüklendi diyecektir.
steam yedekleme özelliğini kullanmadım, belki farklı bir biçimde (kendi özel backup vs) yedekliyor olabilir, o şekilde yedeklediğinizde geri yüklemek için yine aynı yerden Yedekle ve Geri Yükle menüsünden yapmanız daha iyi olur. -
Hazırladım Resimli Anlatım buyrun ===>http://forum.donanimhaber.com/m_106672071/f_//tm.htm#106672071
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X