Şimdi Ara

Steam Controller / Steam Link Kullanıcıları [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
22
Favori
26.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla parada sıkıntı yoksa xbox one tabikide xbox1 için hiç bir uyumluluk sorunu yok her şeye uyumlu maşallah steam controllerda sadece steamdeki oyunlarla çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

valla parada sıkıntı yoksa xbox one tabikide xbox1 için hiç bir uyumluluk sorunu yok her şeye uyumlu maşallah steam controllerda sadece steamdeki oyunlarla çalışıyor

Parada sıkıntı varda almışken düzgün bişey almak lazım :) her oyunda uyumluysa kesinlikle xbox o zaman hocam hiç gerek yok fantazi aramaya :) teb bonus 4 taksit yapıyor yurt dışı alışverişine ondan faydalanıp alırım kısmetse :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam link almak istiyorum ancak media player gibi kullanma olanağım var mı?

Örneğin; Modemi ve laptop'u salonda bırakıp diğer odadaki tv'ye steam link'i bağlayarak laptoptaki görüntüyü izleyebilir miyim?
  • Yalnızca Steam'deki oyunlar için olur mu yav, alet bildiğiniz gamepad işte
    Nasıl Logitech F710 muydu neydi, her yerde kullanıyorsunuz, bu da öyle

Steam yalnızca bunun reklamını yapabilmek için, pazarlamasını yapabilmek için Steam'deki bazı oyunlara "SC ile en iyi oyun deneyimi, SC ile çalışır, uyumlu" vs. gibi ibareler eklemişti. Şimdilerde kaldırdılar galiba. Yalnızca Steam Link için görüyorum.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    valla ben incelemelerde öyle gördüm yani belki steam olmayan oyunlarda da çalışırda tam verim alınmaz arası kesin bi kere normal bir gamepad olmadığı için tuş ayarları yapılması gerekiyor onun içinde steam big picture şart
  • bizdeki cikis tarihi ne zaman dostlar

• Mesela elemanın biri yabancı bi forumda yazmış, iki oyun, ikisi de Steam dışı, Witcher3 (GOG üzerinden), diğeri de Elder Scrolls, Witcher'da ne yapsam tam istediğim gibi olmadı ama Elder Scrolls'ta tam istediğim gibi, mükemmel çalışıyor demiş.

Ancak ben tersi bi örnek vereyim, Fallout New Vegas Steam-içi bir oyun olmasına rağmen mesela, onda tam istediğim ayarları tutturamadım, oyun her seferinde salak saçma tepkiler verdi. Ben de mouse+klavye'ye geri döndüm. Çok da fazla kurcalayamadım birçok oyun için ama böyle 3-5 denediğim oldu. Şu Steamdışı oyunlar için de bi deneme yapayım bakayım.

Fakat genelde sorun şundan kaynaklı, gördüğüm yani;
    Steam'dekiler de dahil olmak üzere bazı oyunlar "gamepad" şeklinde seçip oynamaya çalışınca, dokunmatik yüzeyleri analog kol gibi algılayıp, hareketleri ona göre yapmaya çalışıyor, haliyle Steam Controller'ı tam verimli kullanamıyorsunuz.

Aslında bir de yanlışı Big Picture'dan ayar yaptırmakla yapmışlar. Logitech ve benzerleri gibi bi ufak yazılım yap kardeşim 20-30mb'lık, indirt masaüstüne, her türlü ayarı yap, bir de test ettir... Bitsin gitsin. Yok illa Steam'i aç, orada ayar yap, çık masaüstüne dön, oyunu aç bilmemne, boşa uğraştırıyorlar, kulağı tersten göstertiyorlar. İleride belki bi güncelleme bilmemne bişeyler gelir, bakalım göreceğiz.

Ayrıca internette şimdiden bazıları çeşitli (Steam-dışı) oyunlar için hazır ayarlar, profiller falan yapmaya başlamış. Rahat değilseniz onlara da göz atılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 7 Aralık 2015; 15:54:08 >

• 23 Kasımda Amazondan sipariş vermiştim ayın 3'ünde elime ulaştı. Sipariş verirken en büyük amacım Fifa oynayabilmekti. Ama ne yaptıysa ayarları tutturamadım 1 gün bile kullanamadan keyfim kaçtı. Steam üzerindeki oyunlarda ise sıkıntı yaşanmadan verim alınabiliyor. Grid 2 de ve Rocket League de ethernet ile çok iyi verim aldım. Yukarıda bir arkadaş masaüstündeki görüntüyü almada sıkıntı yaşanıyor mu gibisinden bir soru sormuştu ona ithafen Digiturk Play kullanıcısıyım, sıkıntı yaşamadan ana bilgisayarda olay yayın steam linkten de tv ye taşınabiliyor. Pc nizin sadece açık olması yeterli, masaüstü gezinmeyi steam linki kullandığınız kontrolcü/mause vs ile kontrol edebiliyor. Sadece Fifa ve Fm oynayan biri olarak steam linki sadece tv den Fifa oynamak için almıştım ama şuan için beni tatmin edemedi. Ama amacınız steam üzerindeki oyunları oynamak ve bilgisayarınız üzerinden medya oynatmak ise ihtiyacınızı karşılayacaktır. Ben şahsen amazondan iade etmeyi deneyeceğim ama kargo ücreti konusunda soru işaretlerim var bu konuda daha önce iade işlemi yapmış, yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim. İade edemesem de ya elden çıkarmaya çalışacağım, yada bir süre kutusunda bekleyecek.

• p4mdut kullanıcısına yanıt
    Üstat sen Fifa dan neden memnun kalmadın? FPS mi düşük? Ben Sorunlarımı kabloluyla hallettim. Powerline ile bağladım. Ama çözünürlükleri720p ye düşürdüm. O şekilde denedin mi?
  • realthing kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim sıkıntım fps değil. Steam dışı oyunlardaki tuş ayar sıkıntısı. Bazı oyunlarda aşılabiliyor ama Fifa için bir türlü halledemedim. Kontrolcü sürekli mause olarak kalıyor ve oyun gamepadi klavye gibi görüyor.

• Steam controller sipariş ettim ben bununla rgsc versiyon gta 5 oynayabilir miyim?

Ben f710 ile kullandım. Konsol gibiydi. Hiç sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Ben f710 ile kullandım. Konsol gibiydi. Hiç sorun çıkarmadı.

Hocam ek bir ayar yaptınız mı çünkü benim bahsettiğim Fifa'daki kontrolcü ayar sıkıntısı herkeste olan bir sıkıntı.
  • Steam Controller ile fifa oynayabilirmiyiz ?

Valla üstat ilk aldığım zaman baya sıkıntı yaşadım. Çözmeye çalışırken Update bölümünde beta update i kurmuştum. Onun haricinde değişik hiç bir ayar yapmadım. Ama dediğim gibi bende steam controller yok, F710 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Valla üstat ilk aldığım zaman baya sıkıntı yaşadım. Çözmeye çalışırken Update bölümünde beta update i kurmuştum. Onun haricinde değişik hiç bir ayar yapmadım. Ama dediğim gibi bende steam controller yok, F710 var.

En kısa zamanda tekrar kurup bi deneme yapacağım. Bende Steam Controller ile değil de Xbox 360 Kontrolcüsüyle kullanmaktayım
  • arkadaşlar cihaz bugün geldi lakin kablosuz olarak kesinlikle açamadım pil dolu dongle takıyorum tanıyor ama cihaz açılmıyor kabloyla problem yok sizce eksik birşeymi yapıyorum
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin açılmayan controller mı link mi?
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    kablosuz olarak açılmaması bilinen bir sorundu şu sürümde düzelmiş olmalı:http://steamcommunity.com/app/353380/discussions/0/485624149151098249/
  • Acilmayan controller arkadaslar
    Ayrica icerideki pil ciddi sekilde isiniyor sanirim arizali ürün

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.