Şimdi Ara

Steam cd key öğrenme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
50.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steam dan almış olduğum oyunları kurmadan cd keylerini nasıl öğrenebilirim

• yardım edecek yokmu yahu
  • bende merak ediyorum bunu.googleda araştırdım ama bulamadım.bilen yokmu
  • Oyunu install edip kurmadan cd key i görme şansınız yok.
  • oyunlar kurulu halde
  • O zaman Steam den games bölümüne girip kurulu oyunlarından hangisini istiyosan onun üzeride sağ tıkla. "View hame CD key" yazar. Oradan öğrenebilirsin.
  • olmuyor sadece eve onlinein cd keyini görebiliyorum. counter strike source,half-life,killing floor,portal bunlarınki gözükmüyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam EU key çalışmadı.
    8 yıl önce açıldı
    Fifa 11 cd key hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece belirli oyunların keyini görebilirsiniz. Örneğin GFWL gerektiren, EVE Online gibi site üzerinden kayıt gerektiren oyunlar.
  • Özellikle valve oyunlarının cd-keyini öğrenemezsin.
  • Evet steam bilerek göstermiyor saklıyor. Mesela ben yeni Call of duty pack aldim. onlarin keyinin elle girilmesi gerekiyo normalde. Ama steam yine keylerini göstermiyor. indirince hazır girilmiş oluyor keyler. Oyunun içinden görebildim anca cod2 ve cod4 ün keyini.
  • hmm ok.bende körmüyüm acaba diye sorguluyordum kendimi
  • registery uzerinden hemen hemen hepsine ulasırsın bende cod pack aldm dun ve keylerımı bılıyorum regısteryde codkey dıye arat yapamazsan pm at unutmadan sadece kurulu ıken gorebılrsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 28 Haziran 2010; 2:38:16 >
  • GTA 4 aldım steam üzerinden ancak keyler kayboldu.. önce görünüyordu.. fakat şimdi yok.. nereden ve nasıl istenir bu steam üzerinden keyler..
  • bende çok araştırdım ve sonunda buldum . Kütüphanede oyuna tıklıyoruz sağda bağlantılar bölümünün altında CD anahtarı yazıyor tıklıyoruz :)
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    Kardeş benimle iletişime gecermisin lütfen cevabını bildiğini düşündüğüm bi hata ile karşılaştım
  • steam dışında bir yere kayıt gerektiren oyunlarda cd keyi gösterir aksi halde cd keyi göremezsiniz zaten gerekte yoktur.
  • Arkadaşlar burada vereceğim linki kullanarak, steam üzerinden aldığınız oyunların daha ucuz bir fiyata key'ini satın alabileceksiniz. Daha az para harcayarak oyun sahibi olabilirsiniz.

İŞTE LİNK :https://www.g2a.com/r/oyunlara-daha-ucuz-bir-fiyata-sahip-olabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.