Şimdi Ara

Steam Arkadaşınla Oyun Paylaşma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    steam den rust oyununu aldım bir arkadaşımla ve şuan benim bilgisayarıma inmekte az sonra iner ....buraya kadar normal ama benim merak ettiğim şu ki oyun indikten sonra ben bu oyunu arkadışımın steam hesabına ücretsiz yollayabilirmiyim .... ?

• Hayır kutuphanene eklenen hicbir oyun baska bir pc de daha calısmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır çalışır, niye çalışmasın

Kütüphane paylaşımı yaparsan o da oynayabilir ama aynı anda oynayamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA9FD3894 -- 2 Eylül 2015; 1:31:21 >
  • Murat.gel ondan bahsetmemiş ki. Zaten konuyu açan arkadaşın sorduğu sorunun cevabı değil seninki. Arkadaş şunu sormuş, steam den satın alınan oyunu bir cd gibi düşün, steam hesabına yüklüyor daha sonra o oyunu arkadaşına yolluyor arkadaşı da yüklüyor.

Hayır olmaz kardeşim. Sadece satın alınan hesaptan yükleme yapılabilir. Sen gidip arkadaşının evine kendi hesabından yüklesen bile oyunu oynamak için steam hesabında o oyunun bulunmasını ister steam. Aile paylaşımı yaparsanız sen oynayıp steam hesabından çıktıktan sonra arkadaşın girip oynayabilir.
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Steam hesabına ücretsiz yollayabilir miyim demiş, o yuzden o tarz bi çıkarım da bulunamadım kb ama en doğru cevabı vermişsin, konuyu açan arkadaşın isi hallolmuştur heralde

• Estağfurullah yanlış anlaşılmayı düzelttim sadece. Arkadaş umarım istediği cevabı almıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam'e Korsan Oyun Eklemek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.