Şimdi Ara

statik veya sabit ip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar problemim şu sabit ip den patron yaptığın herşeyi görebilirmi ki zannediyorum görüyor buna engel olunabilirmi yani speed it up la ne var ne yok siliyorum ama yinede emin olamıyorum
    şimdiden herkese teşekkürler

• yaptığın herşeyi görüyor derken bir radmin veya dameware tarzı bir prg ile mi seni izliyor şu patron.
  • izlediği programa göre çözümler bulabilirsim... buraya hangi programı kuıllandığını yaz yardımcı olmaya çalışalım.....
  • Statik veya sabit ip cümlesi biraz saçma olmuş ama suç sende değil tabi ki.
    Amerikan özentiliği yapıp SABİT yerine statik, değişken yerine dinamik diye kullananlarda. Sanki bu teknolojiyi elin gavuru buldu diye onun ağzından çıktığı şekilde kullanmamız gerekiyormuş gibi.

Neyse sorununla ilgili pek bilgi vermemişsin.
    Bilgisayarında bir güvenlik duvarı yüklü ise bilgisayarından dışarı veri gitmesini engelleyebilirsin.
  • tekrar selam arkadaşlar pc de remote anything diye bir program yüklü
  • Programın sitesinde, uninstall slave diye bir yazılım yapmışlar.
    Anladığım kadarıyla, senin bilgisayarında yüklü olan, artalanda çalışıp senin bilgisayarından dışarıya kapı açan yazılımı kaldırıyor.

http://www.twd-industries.com/archives/uninstall_slave.zip

Açıkcası pekte emin olamadım ama bir dene istersen. Bu arada patronunun foruma yazdığın bu yazılarıda gördüğünü unutma, artık o senin bu yazılımı kaldırmak istediğini biliyor.
  • remote anything icin 3996-4000 portları firewall dan kapaman yeterli bu sekilde baglanamaz. ama baglanamadıgında 1 saat sonra basında biter sen çöz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.