Böyle konuların çok açıldıgını biliyorum ama insanın kendi başına gelince gerçekten farklı oluyormuş
56lvl wizardıma yanlışlıkla bir lvl str verdim. yani inte 3 vereceğime stre 3 verdim. Bunu sonucunda mp 7132 olacağına 7043 oldu. yani 89 mp eksik.
gelelim kendi yorumuma bu int3ün bu chara hiç bi etkisi olmaz. damageleri diğer wizardlarla aynı olur. yani bence bi sorun yok devam etmeliyim.
ama bazı arkadaşlarımda charı satarken zorlanırsın daha 56lvlsin tekrardan char kasmaya başla diyor. açıkçası tekrarda 56lvl yapmak istemiyorum. zaten 4günümü aldı 56 yapmak.
yorumlarınızı bekliyorum
benım 110 wizardım var 70 kusur level'da 3 kere str verılmış gerı kalanı full int şu an elımde +10 var ff novalı adamlarla neredeyse aynı vuruyorum bir fark yok bence devam et
quote:
Orijinalden alıntı: Hols
benım 110 wizardım var 70 kusur level'da 3 kere str verılmış gerı kalanı full int şu an elımde +10 var ff novalı adamlarla neredeyse aynı vuruyorum bir fark yok bence devam et
aklın yolu bir
Ben de str charıma int vermiştim 1 lvl. Neden baştan kasayım ki? Di mi? Böyle devam edelim arkadaşlar. O bizim uğurumuz olsun...
Geçen arkadaşın charına girdim, str-int char karışık Plvl yaptıgımız icin, 73~74 level geçişinde 3 str de ben bastım. Bide hızlı adamımdır, çat çat çat diye hemen tıkladım, birazda lag varmış tıkladıktan sonra oha lan naptım derken STR yükseldi arkadaşa demiycem kalsın bu sır aramızda .
Gelelim 3 intin önemine. Oyunda naparsak yapalım, süper bi char yapamıyacaz hiç bi zaman. Silahı +10 yapsak +13 göreceğiz canımız sıkılacak. Ayrıca Str de hiç bi işe yaramıyor değil, canımız yükseliyor.
Wizard lar sırf 3 str yüzünden sana tek atamayack mesela... Hybrid Wiz diyince ortalık karışıcak.
Ben olsam yeni char kasardım ama. Bunun sebebi, biraz dengesiz olmamdır. En ufak şey kafama takılır. 3 str hep bana bi eksiklik olarak gelir, ve 140 ta olsam aklım o str lerde kalır.
Stat pointleri sıfırlama vardı hatırladığım kadarıyla, yalanmıymış
quote:
Orijinalden alıntı: ReLaKs
Geçen arkadaşın charına girdim, str-int char karışık Plvl yaptıgımız icin, 73~74 level geçişinde 3 str de ben bastım. Bide hızlı adamımdır, çat çat çat diye hemen tıkladım, birazda lag varmış tıkladıktan sonra oha lan naptım derken STR yükseldi arkadaşa demiycem kalsın bu sır aramızda .
Gelelim 3 intin önemine. Oyunda naparsak yapalım, süper bi char yapamıyacaz hiç bi zaman. Silahı +10 yapsak +13 göreceğiz canımız sıkılacak. Ayrıca Str de hiç bi işe yaramıyor değil, canımız yükseliyor.
Wizard lar sırf 3 str yüzünden sana tek atamayack mesela... Hybrid Wiz diyince ortalık karışıcak.
Ben olsam yeni char kasardım ama. Bunun sebebi, biraz dengesiz olmamdır. En ufak şey kafama takılır. 3 str hep bana bi eksiklik olarak gelir, ve 140 ta olsam aklım o str lerde kalır.
Stat pointleri sıfırlama vardı hatırladığım kadarıyla, yalanmıymış
ya kardeş etkisi yok denecek kadar azdır. ama ben kafayı takarım öle şeylere beni rahatsız eder. yani hep kasarken fln yenidenmi açsaydım fln filan işte.
biizm ardkşın 110 wizi var ve 30 küsür levelde 5 point fln str vermiş ama etkisi yok. diğer wizlerle aynı vuruyr
Devam edin böyle boşverin. Hissedilir etkisi olmaz zaten. Sadece satmayı düşünürseniz alıcı "acaba" diyebilir o kadar.
Ve eminim ki joymax elbet stat geri almayı da koyacaktır item mall'a. Bunu para için yapar diyeceğiz, haksız değiliz ama ihtiyacımız var böyle bir şeye.
Laf arasında eski 1M'lik meslek kıyafetlerini ne zaman koyacağınıda merak etmiyor değilim
Rüyana girer birden uyanırsın =) Bence vazgeç 56 nedir ki ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme