Şimdi Ara

start the party nasıl bilirisiniz?yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • start the party almaya değer mi sizce?oyun tamamen turkçe diye biliyorum çok çocukça mı ve moveyi nasıl kullanıyor?yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0ril -- 5 Aralık 2011; 18:51:23 >

• uppp
  • Arkadaşım Öyle Bir Başlık Koymuşunki Sanki Start the Party Ölmüş Cenaze Namazı Kıldırıyon Gibi.
    İyi Bilirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezioauditore_dafirenze

Arkadaşım Öyle Bir Başlık Koymuşunki Sanki Start the Party Ölmüş Cenaze Namazı Kıldırıyon Gibi.
    İyi Bilirdik

bilerek oyle yaptım :) daha çok ilgi çeker diye de kimse bakmıyo
  • aile ile oynanabilecek bir oyun bana uzak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyunu çıktı onun ama Türkçe değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

aile ile oynanabilecek bir oyun bana uzak :)

değişik gibi geldi GoldPunch bu oyunun mu yenisi çıktı ılk defa duydum yeni çıktı heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter 2012 Sizlere yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgatunalı99

quote:

değişik gibi geldi GoldPunch bu oyunun mu yenisi çıktı ılk defa duydum yeni çıktı heralde

Evet, PSN de demosu var hatta. start the party save the world
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: tolgatunalı99

quote:

Evet, PSN de demosu var hatta. start the party save the world

bakarım bi ara.teşekkürler
  • İyi bilirdik rahmetliyi. Kuzi ile az oynamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlcaTTrazz

İyi bilirdik rahmetliyi. Kuzi ile az oynamadık

ben de 2 kişi iyi olcağını dusuyorum
  • valla dostum move setini alırken yanında hediye vermişlerdi bende sony shoptaki kişiye bunu almayabilirim çocuk oyunu falan dedim.Onun verdiği cevap abi al eğlenmezsen geri getir tüm aparatları geri alayım dedi.Eğer kız arkadaşın,çocuğun yada eşin varsa inanılmaz eğleneceğin kesin.Evet basit bir oyun ama arkadaşlar falan geldiğinde çok eğlenceli oluyor ve başından kalkamıyorsun.Eşim ps dan nefret ediyor ama bu oyunla beraber bakış açısı değişti.Ben tavsiye ederim.Ama evde tek başına oynanacak bir oyun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny2

valla dostum move setini alırken yanında hediye vermişlerdi bende sony shoptaki kişiye bunu almayabilirim çocuk oyunu falan dedim.Onun verdiği cevap abi al eğlenmezsen geri getir tüm aparatları geri alayım dedi.Eğer kız arkadaşın,çocuğun yada eşin varsa inanılmaz eğleneceğin kesin.Evet basit bir oyun ama arkadaşlar falan geldiğinde çok eğlenceli oluyor ve başından kalkamıyorsun.Eşim ps dan nefret ediyor ama bu oyunla beraber bakış açısı değişti.Ben tavsiye ederim.Ama evde tek başına oynanacak bir oyun değil.

zaten moveye çıkan ozel oyunlardan tek kişi zevk alınmıyor.ben de abimle filan oynarım eğlenceli olur heralde
  • ederi 30tl..gereksiz bir oyun
  • http://forum.donanimhaber.com/m_45641508/tm.htm

Eve misafir geldikçe açıyorum, o vakit süper :)
  • start the party çok zevkli bir oyun, yenisi save the world başarısız buldum ben,
    move oyunu arıyor isen dance oyunlarını tercih edebilirsin çok daha zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

http://forum.donanimhaber.com/m_45641508/tm.htm

Eve misafir geldikçe açıyorum, o vakit süper :)

iyi yazmışsın ben start the party incelemesi fazla bulamadım saol iyi yazmışsın
  • Benim start party oyunu move paketle hediye geldi.İyi ki de gelmiş diyorum.Çünkü çok eğleniyoruz.Çoluk çocuk bütün ailenle oynuyabileceğin çok zevkli bi oyun.Türkçe olması ve seslendirmesi çok güzel.Aldığına pişman olmayacağın bi oyun.
  • arkadaşlar acil yardım lütfen, dün bir tane move starter pack, bir tane de motion controller sipariş verdim bugün elime ulaştı. Oyunu açıyorum, kontrollerden bir tanesini kameraya tutarak oyuna tanıtıyorum ancak ne yaptımsa 2.kolu görmüyor. PS3 kolu tanıyor, menülerde gezebiliyorum ancak oyun tanımıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.