Şimdi Ara

Start Stop'un devreye giriş bilmecesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
48.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VW HASTASI 07

abi sen klimayı kapat emniyet kemerini tak ne kadar gidersen git start stop devreye giriyor

Dediğiniz gibi de olmuyor.her akşam park yerinden çıkıp ilk ışığa gidene kadar bir 3,4 dakka çalışıyor araba. Düşük hızla. Dur kalkla. Işığa geldiğinde %90 çalışmıyor . Nadiren çalışıyor.

Kapatıp açma da yemiyor burda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

quote:

Orijinalden alıntı: VW HASTASI 07

abi sen klimayı kapat emniyet kemerini tak ne kadar gidersen git start stop devreye giriyor

Bir en için "hesabım çalındı biri konu açtı hesabimla" dedim , sonra hatırladım konuyu. Biraz eskide kalmis:)

Hocam o zaman da dediğim gibi değişik huyları var. 1 saat çalıştı motor sıcak. Klima açık değil. Çalışması gerekecek birşey Yok. Stop ettim 10 dakka bekledim . Sonra yola koyuldum 200 mt gittim durdum. Devreye girmiyor.

Ha şöyle bir çözüm buldum. Devreye girmesi gerek ve gitmiyorsa start stopu kapatıyorum . Sonra geri acinca araba stop ediyor. Çoğu zaman yiyor bunu :)

devreye girmesi için bu ısrarınız niye ? arabayı ''kandırmaya'' filan gerek olmadığını düşünüyorum.

• Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt
    Işıklar çok uzun. 90 saniye felan.

Ayrıca dediğim gibi start stop için herşey müsait.

Araba ısınmış.

Eğer yapılan frenlerden dolayı bir enerji geri kazanımı varsa baya yol yapmış frene basılmış. Yeterli enerji var.

E klima açık değil .Çalışması için hiç bir neden yok.

Kaldı ki dediğim gibi gerçekten çalışması gerekiyorsa araba her türlü çalışıyor.

Yok benim start stopu kapatıp yeniden acmamla duruyorsa demek ki motor durabiliyor;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.