|
Bildirim
Cekılır dert değil. İşin yoksa o gezegen senin bu gezegen benim oranın hipopotanı buranın gergedanı, ne derdi biter nedeğerli taşı bulunur gemiyi geliştir daha yüksek galaksiye daha uzağa ölme eşşeğim ölme. Ben Rdr 2 de green valleye gider şelalenin dibinde ateşimi yakar balığımı tutar, arada gelip geçene laf atar ipe bağlar alt peşinde süründürüo sonra iner özür diler gönlünü alır şelaleme dönerim abi. Uğraşamam bilmem nerenin galaksisi kara deliği ile hiç uğraşacakgücüm yok. Starfield devasa bir oyun abi. Cidden bize gelmez sözüme gelin.
|
baldurs gate 800 bin gördü...
|
RDR2 de yani hiç uğraştırmıyordu, daha başlangıcı bile çıldırtırdı adamı 2 saat olaya girecek diye. Ayrıca Starfield'de şu an eleştirilen nokta gezegen gezegen gemiyle gezemiyorsun, gezegenden gezegene "atlama" kisvesi altında loading screen ile geçiş yapıyorsun. Böyle devasa bir oyun için bir yandan da iyi olmuş diye düşünüyorum, çünkü her seferinde "gemiye bin, uzaya çık, atlama yap, diğer gezegene in" angaryasından kurtarmış. Tabii ki seçenek olarak bunu da sunabilseydi harika olurdu.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 3 Eylül 2023; 20:24:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Hocam bu rakamlar kemiksiz 100 dolar basıp premium versiyon alıp oynayan kişilerin istatistikleri. Asıl mevzu 06.09.2023'de kopacak |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esxici -- 4 Eylül 2023; 17:32:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Seçenek olması mümkün değil. Bahsedilen olayı Star Citizen yapmıştı, ilk defa. 64-bit precision ile. 2 yıl civarı sürdü sadece bunu yapmak. Ama böylece oyunda sadece 1 tane yükleme ekranı var, o da evreni yükleyince. Diğer türlü sıfır yükleme. He bir de daha diğer sistemler de var. O yüzden Starfield'ın geleneksel şekilde gitmesi oldukça normal. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 4 Eylül 2023; 19:19:43 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Starfield oynayanların, bu saydıklarına dert gözüyle baktığını sanmıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen öyle hocam. Bethesda hep böyle oyunlar çıkarıyordu ama BG3 büyük talihsizlik oldu. |