Şimdi Ara

Starfield hızlı başladı: Steam'de GTA 5 ve Warzone’un önüne geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2023’ün en beklenen oyunlarından olan Starfield, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan fragmanları ve tanıtımları ile oldukça dikkat çekti. Bethesda’nın 20 yılı aşkın bir süredir yarattığı ilk evrende geçen yapım, geçtiğimiz günlerde Premium Edition ve Constellation Edition sahipleri için yayınlandı. Kısa sürede hem Xbox hem de Windows sistemlerinde yüksek oyuncu sayıların ulaşan yapım, Steam platformunda da dikkat çekmeyi başardı.

Ayrıca Bkz.Xbox Series S 1TB, yeni renk seçeneğiyle çıktı: İşte fiyatı

Starfield’ın oyuncu sayısı dikkat çekiyor

Henüz yalnızca Premium ve Constellation sürüm sahipleri için yayınlanan Starfield, buna rağmen Steam platformunda dikkat çekici oyuncu sayısına ulaştı. SteamDB tarafından yayınlanan verilere göre Starfield, bir noktada 234,864 oyuncu sayısına ulaştı ve bu yazı sürecinde yaklaşık 187 bin oyuncu tarafından oynanıyor. Bu sayılar ile Starfield; anlık olarak GTA V, Destiny 2 ve Call of Duty (Modern Warfare 2 ve Warzone) yapımlarının önüne geçti. Bu sayıların Xbox ve Microsoft Store oyuncularını içermediğini de belirtelim.

Starfield - Steam oyuncu sayısı
    Standart sürüm sahipleri ve Game Pass kullanıcıları için 6 Eylül’de yayınlanacak oyun, bu sayede çok daha yüksek oyuncu sayılarına ulaşacaktır. Bethesda’nın bazı yapımları ise Steam platformunda Starfield’ın önünde bulunuyor. The Elder Scrolls V: Skyrim’in maksimum 287,411 oyuncu sayısına ve Fallout 4’ün ise maksimum 472,962 oyuncu sayısına ulaştığını belirtelim. Ayrıca Starfield, şimdilik Baldur’s Gate 3 ve Hogwarts Legacy’nin gerisinde kalıyor. Bakalım Bethesda, 6 Eylül’de bu sayıları ne kadar yükseğe çekecek. Starfield’ın DonanımHaber incelemesini buradan izleyebilirsiniz.

Kaynak:https://www.xfire.com/starfield-draws-over-230000-concurrent-players-on-steam-ahead-of-its-official-launch/

• Cekılır dert değil. İşin yoksa o gezegen senin bu gezegen benim oranın hipopotanı buranın gergedanı, ne derdi biter nedeğerli taşı bulunur gemiyi geliştir daha yüksek galaksiye daha uzağa ölme eşşeğim ölme. Ben Rdr 2 de green valleye gider şelalenin dibinde ateşimi yakar balığımı tutar, arada gelip geçene laf atar ipe bağlar alt peşinde süründürüo sonra iner özür diler gönlünü alır şelaleme dönerim abi. Uğraşamam bilmem nerenin galaksisi kara deliği ile hiç uğraşacakgücüm yok. Starfield devasa bir oyun abi. Cidden bize gelmez sözüme gelin.
    RDR2 de yani hiç uğraştırmıyordu, daha başlangıcı bile çıldırtırdı adamı 2 saat olaya girecek diye. Ayrıca Starfield'de şu an eleştirilen nokta gezegen gezegen gemiyle gezemiyorsun, gezegenden gezegene "atlama" kisvesi altında loading screen ile geçiş yapıyorsun. Böyle devasa bir oyun için bir yandan da iyi olmuş diye düşünüyorum, çünkü her seferinde "gemiye bin, uzaya çık, atlama yap, diğer gezegene in" angaryasından kurtarmış. Tabii ki seçenek olarak bunu da sunabilseydi harika olurdu.
  • Up uzun oynama sürelerine sahip Geniş ölçekli haritalara sahip oyunları bir türlü ısınamadım. Meraklısına eğlenceli up uzun saatler dilerim.

• baldurs gate 800 bin gördü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanssızlığı Baldurs Gate'den sonra çıkmış olması. BG3 çıtayı o kadar yükseltti ki herkes Starfield'daki diyalog çeşitliliğinin azlığından, hikayeye yön verememekten şikayetçi.

• Cekılır dert değil. İşin yoksa o gezegen senin bu gezegen benim oranın hipopotanı buranın gergedanı, ne derdi biter nedeğerli taşı bulunur gemiyi geliştir daha yüksek galaksiye daha uzağa ölme eşşeğim ölme. Ben Rdr 2 de green valleye gider şelalenin dibinde ateşimi yakar balığımı tutar, arada gelip geçene laf atar ipe bağlar alt peşinde süründürüo sonra iner özür diler gönlünü alır şelaleme dönerim abi. Uğraşamam bilmem nerenin galaksisi kara deliği ile hiç uğraşacakgücüm yok. Starfield devasa bir oyun abi. Cidden bize gelmez sözüme gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 3 Eylül 2023; 20:24:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlphaKnight kullanıcısına yanıt
    oyun ücretleri böyle giderse anca rdr2 de balık tutarız zaten :)

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Starfield çıkmadı daha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    starfield çıkmadı artı ilk günden gamepass e ekleniyor. bu rakamlar sadece steam rakamları.

• Çıkmdıysa ben 3 gündür ne oynuyorum erken erişim diye bir şey var premium alanlar ve belkide ön ödeme yapanlar için 5 gün öncesinden oyuna başlayabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sosyal medya ile yönetilen bir oyun sektörü var elimizde. Üzücü.

RDR2 de yani hiç uğraştırmıyordu, daha başlangıcı bile çıldırtırdı adamı 2 saat olaya girecek diye. Ayrıca Starfield'de şu an eleştirilen nokta gezegen gezegen gemiyle gezemiyorsun, gezegenden gezegene "atlama" kisvesi altında loading screen ile geçiş yapıyorsun. Böyle devasa bir oyun için bir yandan da iyi olmuş diye düşünüyorum, çünkü her seferinde "gemiye bin, uzaya çık, atlama yap, diğer gezegene in" angaryasından kurtarmış. Tabii ki seçenek olarak bunu da sunabilseydi harika olurdu.

Hocam bu rakamlar kemiksiz 100 dolar basıp premium versiyon alıp oynayan kişilerin istatistikleri.

Asıl mevzu 06.09.2023'de kopacak  

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Amd ürünleri alanlara hediye olarak da verildi.

• İşim olsa sıkılırım. Bir de oyunda mı yapacam bunları😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esxici -- 4 Eylül 2023; 17:32:47 >
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

Seçenek olması mümkün değil. Bahsedilen olayı Star Citizen yapmıştı, ilk defa. 64-bit precision ile. 2 yıl civarı sürdü sadece bunu yapmak. Ama böylece oyunda sadece 1 tane yükleme ekranı var, o da evreni yükleyince. Diğer türlü sıfır yükleme. He bir de daha diğer sistemler de var. O yüzden Starfield'ın geleneksel şekilde gitmesi oldukça normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 4 Eylül 2023; 19:19:43 >
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    Kardeşim mesajını okurken yoruldum ama senle alakalı değil starfieldle alakalı olduğu için. Ayrıca rdr2 ile Starfieldi kıyaslayıp “2 saat girişte uğraştırdı” cümlen bu oyuna 350 saat veren biri olarak beni hıçkırığa soktu. Cidden şu an hıçkırıyorum:) keşke bu kıyaslamayı yapmasaydın..

Starfield oynayanların, bu saydıklarına dert gözüyle baktığını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hocam. Bethesda hep böyle oyunlar çıkarıyordu ama BG3 büyük talihsizlik oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.