Şimdi Ara

starexmi vito mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla doğru yere topik açtığımdan emin değilim ama inşallah burasıdır.arkadaşlar bizim aile biraz kalabalık bu yüzden minibüs tarzı bişi almayı düşünüyoz.starex ile vito arasında kaldık bu araçları kullanan varsa bana tavsiye ve görüşlerini yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

• tartışmasız vito tabiki.ama bütçe meselesi tabiki.vitonun fiyatı var , servisi var , parçası bakımı var , bunlar çok para yer.
  • ama kalite farkı da war dayanıklılık farkıda war buda zamanla olcak şeyler...
  • nasıl arasında kaldığınızı anlayamadım, biri mercedes biri hyundai , doğrusu fiyatları nedir bilmiyorum ama eğer fiyat farkı çok değilse tabi'ki VİTO
  • Yıldızdan vazgeçme.
  • cukka meselesi,paran varsa tabiki yıldız al.Ama starex de işini fazlasıyla görür.Marka dan vazgeçmeyenlerdensen,bas parayı al karayı...
  • carevella al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mercedesle hyundai arasında kalacağım günleri nasib etsin rabbim . Aaaamiiin
  • arkadaş sormada hata etmişsin biri kore malı biri ise dünya yıldızı mercedes-benz
    Tabiki cebindeki para önemli
  • Transporter aLırdım ben oLsam ama Vitoda iyi be.
  • ikisinin de vıp modelini, hem uzun yolda hemde şehir içinde kullandım.iki araçta aynı yerde,aynı usta tarafından vıp'ye dönüştürülmüştü.hyundai vıp ise mersedes kral dairesidir.ama bakımı,parça parası ilede kraldır
  • Yuh soru ya bak. Elbette Vito dalgamı geçion?

En iyisi sen 174 Beygir Transporter al. Keyfini sür.
  • starexin 149 hplık motoru biraz cazip gorunsede kalıte gorunus direk vito derim sana hatta kapalı kasa albiraz daha ucuz olur içini kendin yaptırırsın
  • yanliş basmısım 140 crdi motor
    quote:

Orjinalden alıntı: omer49

starexin 149 hplık motoru biraz cazip gorunsede kalıte gorunus direk vito derim sana hatta kapalı kasa albiraz daha ucuz olur içini kendin yaptırırsın
  • vito daha karizma gibi duruyor.onun düşünceli ve sert bi ifade tarzı var.bana hep öyle geliyor.transporter mi yoksa vito mu?tabiki vito
  • Birisi mercedes diğeri hyundai...

Mercedes elbetteki iyidir. Ama parçası , servisi pahalıdır. nede olsa mercedese biniyosun. Ama hyudai ın parçası ve servisi mercedese göre elbette ucuzdur. Neticede param var dersen mercedes derim ama para sınırlı , bakım parça ilerde başımı ağrıtmasın dersen hyundai derim. Bu ikisi arasında merdes daha sağlamdır tabiiki..
  • bana eski vitonun kasasi daha guzel geliyodu oda yeni transportere benziyo zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: yavuzhz

vito daha karizma gibi duruyor.onun düşünceli ve sert bi ifade tarzı var.bana hep öyle geliyor.transporter mi yoksa vito mu?tabiki vito
  • Bu soruyu sormak bile hata. Hadi T5 ile vito arasında kalsanız anlayacağım ama bu tatile gideceğim 5 yıldızlı otelmi pansiyonmu kararsızım gibi bir soru olmuş.
  • genelde bütün arkadaşlar aynı kanıda. Ama ben yinede fikrimi söylemek istiyorum. Elbette Vito. Birincisi, o bir Mercedes, ikincisi kat kat daha iyi, üçüncüsü Hyundai'nin 140 lık motoru çok yakıyor, dördüncüsü aralarında her bakımdan çok farklar bulunuyor.
  • bu soruyu görmemiş oliym...vito tabi ki de...ama vito mu transporter mı die sorsan transporter derim...wv önden,merso arkadan die biliorm...bide wv 174 hp war...dehşet bi şi onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdanger -- 1 Temmuz 2006; 5:42:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.