Bildirim
starexmi vito mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tartışmasız vito tabiki.ama bütçe meselesi tabiki.vitonun fiyatı var , servisi var , parçası bakımı var , bunlar çok para yer. -
ama kalite farkı da war dayanıklılık farkıda war buda zamanla olcak şeyler... -
nasıl arasında kaldığınızı anlayamadım, biri mercedes biri hyundai , doğrusu fiyatları nedir bilmiyorum ama eğer fiyat farkı çok değilse tabi'ki VİTO -
Yıldızdan vazgeçme. -
cukka meselesi,paran varsa tabiki yıldız al.Ama starex de işini fazlasıyla görür.Marka dan vazgeçmeyenlerdensen,bas parayı al karayı... -
carevella al.
-
mercedesle hyundai arasında kalacağım günleri nasib etsin rabbim . Aaaamiiin -
arkadaş sormada hata etmişsin biri kore malı biri ise dünya yıldızı mercedes-benz
Tabiki cebindeki para önemli -
Transporter aLırdım ben oLsam ama Vitoda iyi be. -
ikisinin de vıp modelini, hem uzun yolda hemde şehir içinde kullandım.iki araçta aynı yerde,aynı usta tarafından vıp'ye dönüştürülmüştü.hyundai vıp ise mersedes kral dairesidir.ama bakımı,parça parası ilede kraldır -
Yuh soru ya bak. Elbette Vito dalgamı geçion?
En iyisi sen 174 Beygir Transporter al. Keyfini sür. -
starexin 149 hplık motoru biraz cazip gorunsede kalıte gorunus direk vito derim sana hatta kapalı kasa albiraz daha ucuz olur içini kendin yaptırırsın -
yanliş basmısım 140 crdi motor
quote:
Orjinalden alıntı: omer49
starexin 149 hplık motoru biraz cazip gorunsede kalıte gorunus direk vito derim sana hatta kapalı kasa albiraz daha ucuz olur içini kendin yaptırırsın
-
vito daha karizma gibi duruyor.onun düşünceli ve sert bi ifade tarzı var. bana hep öyle geliyor.transporter mi yoksa vito mu?tabiki vito
-
Birisi mercedes diğeri hyundai...
Mercedes elbetteki iyidir. Ama parçası , servisi pahalıdır. nede olsa mercedese biniyosun. Ama hyudai ın parçası ve servisi mercedese göre elbette ucuzdur. Neticede param var dersen mercedes derim ama para sınırlı , bakım parça ilerde başımı ağrıtmasın dersen hyundai derim. Bu ikisi arasında merdes daha sağlamdır tabiiki.. -
bana eski vitonun kasasi daha guzel geliyodu oda yeni transportere benziyo zaten
quote:
Orjinalden alıntı: yavuzhz
vito daha karizma gibi duruyor.onun düşünceli ve sert bi ifade tarzı var.bana hep öyle geliyor.transporter mi yoksa vito mu?tabiki vito
-
Bu soruyu sormak bile hata. Hadi T5 ile vito arasında kalsanız anlayacağım ama bu tatile gideceğim 5 yıldızlı otelmi pansiyonmu kararsızım gibi bir soru olmuş. -
genelde bütün arkadaşlar aynı kanıda. Ama ben yinede fikrimi söylemek istiyorum. Elbette Vito. Birincisi, o bir Mercedes, ikincisi kat kat daha iyi, üçüncüsü Hyundai'nin 140 lık motoru çok yakıyor, dördüncüsü aralarında her bakımdan çok farklar bulunuyor. -
bu soruyu görmemiş oliym...vito tabi ki de ...ama vito mu transporter mı die sorsan transporter derim...wv önden,merso arkadan die biliorm...bide wv 174 hp war...dehşet bi şi onlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdanger -- 1 Temmuz 2006; 5:42:58 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X