Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.455
Cevap
36
Favori
105.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Busenur41

Linus yeniden çevrildi yamayı test ettim oyundan atma yok, fırın çalışıyor. Tırpan falan vermiyor. Eski kayıta girdiğimde tırpan alıyorum sadece. Eğer dediğimiz gibi kurulum yaparsanız ve mutlaka yeni kayıttan başlarsanız sıkıntı olmayacaktır.

sıkıntı olacağını zannetmiyorum adımları uyguladığınız zaman.

Oyunu bugün indirdim daha hiç oyunu açmadan bu söylediklerinizi yaptım. Yeni oyun açtım ve başladım. Hergün tırpan verdi ve 10. gün sabahında oyundan attı. Yamayı kurarken mi bir hata yapıyoruz acaba? Detaylıca anlatır mısınız?

• Busenur41 B kullanıcısına yanıt
    Tüm adımları yapmama rağmen maalesef tırpan ve fırın hatası devam ediyor :( oyunun önbelleğini doğrulayıp yamayı ve o son attığınız linki tekrar mı kurmam lazım ?
  • yine bir çevrilmemiş yazı böle sinematiklerin bazılarında böle yerler var
    Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!)
    Busenur hanım benim gözümede eksik 2 yer çarptı.

1-Bakır külçeye de Demir külçe diyor.

2-Birde evi ikinci kez güncellemede ilk konuşmada 150 sert odun arkasından açılan pencerede 450 sert odun diyor. Biri yanlış tabiki.

Emeğinize sağlık kolay gelsin.
  • siz yamayı kurduktan sonra oyunun ana menüsünden dili türkçe olarak seçiyor musunuz? eğer seçmiyorsanız bu yüzden olabilir bu tırpan sorunları vs
    Bende diğer sorunlar yok sadece bu 2 eksik çeviri kısmı var

Busenur hanım benim gözümede eksik 2 yer çarptı.

1-Bakır külçeye de Demir külçe diyor.

2-Birde evi ikinci kez güncellemede ilk konuşmada 150 sert odun arkasından açılan pencerede 450 sert odun diyor. Biri yanlış tabiki.

Emeğinize sağlık kolay gelsin.
  • Konu başındaki yamayı düzenleyip kendi editlediğim dosyaları da üzerine yazdım.

Sizlere adım adım ne yapacağınızı resimlerle birlikte anlatacağım.

Verdiğim link harici bir link kurmayın. Şu anda yükleyip test ettiğim en düzgün yama bu. Link konu başına eklenirse iyi olur.

Yamanın linki:

Kurulum için aşağıdaki adımları uygulayın lütfen

• İlk olarak Stardew Valley klasörünüzdeki Content dosyasını silin

• Steamden dosyaları doğrulamak için kütüphanenize gidin. oradan Stardew Valley oyununuza sağ tıklayıp Özellikler e tıklayın.

• Açılan pencerede Yerel Dosyalar sekmesine, oradan da Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula butonuna tıklayın.

• Steam dosyalarınızı bu şekilde doğrulayın,

• Eksik dosyalarınız inmeye başlayacaktır.

• Doğrulama bittiğinde verdiğim linkteki dosyayı indirin
      Link:

Nasıl indirilir;
      [spoiler=8351854097]Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!)

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!)[/spoiler]

• İndirdiğiniz zip dosyasına sağ tıklayıp Dosyaları Çıkart deyin

• gelen pencereden Stardew Valley klasörünüzü seçin ve tamam deyin

• Dosyaların çıkartıldığı esnada bu şekilde bir pencere gelecektir. Tümüne Evet butonuna tıklayın

Çıkartma bittiğinde yama kurulmuş olacak.

• Şimdi oyunumuzu açalım

• Ana menüde işaretli olan butona tıklayın

• Gelen pencereden Türkçe yi seçin

• Oyunu mutlaka Yeni yazan butondan başlatın. Devam butonuna tıklayıp eski kayıt dosyaları ile oynamaya çalışırsanız oyununuzda sıkıntılar olabilir.

Aşağıdaki fotoğraflarda yamayı kurduktan sonra her hangi bir sorun olmadığını göstermeye çalıştım. Buyrun;

Fırın denemesi
      Çalışıyor :)

Bakır Külçe ve cevher isimleri demir olarak geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Busenur41 -- 28 Haziran 2017; 12:55:8 >

• Bende her şey güzel gidiyordu ancak tırpanla buğday gibi ürünleri biçemiyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu başka?
  • Daha detaylı bir anlatım olamazdı her halde :D çok teşekkür ederim oyunu doğrulayıp tekrar deneyeceğim
    çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederiz çalışıyor her şey elinize sağlık :)
  • bunu kurunca kayıtlı oyun gitti gitti paralar gitti tertemiz çiftlik gitti abigail bidaha uğraş dur :(
  • Oyunu aldım, yamayı da kurdum. Yama güzel de oyun sıkıcı geldi bana. Bu görevler bizi bi hikayeye götürecek mi yoksa çiftliği mi geliştiricez sadece ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 29 Haziran 2017; 1:42:2 >
    Busenur hanım tekrardan elinize emeğinize sağlık çok kapsamlı bir rehber olmuş. Bu oyun için emekleriniz gayretleriniz unutulmaz. Birde sizden müsait olduğunuzda bir ara kısa bi rehber gibi bişey istesek bu oyunla ilgili yeni başlayanlar için başlarda anlaşılması zor geliyor cidden. Ayriyeten Bendeki diğer sorunlar çözüldü bendeki tek sorun şimdilik evi 2. kez geliştirmek istediğimde bir 150 sert kütük lazım diyor sonrasında açılan pencerede 450 sert kütük eksik diyor. Bi gördüğüm sorun şimdilik bu.
    buse hanım kızacaksınız biliyorum ama steam değilse mesela gog ise nasıl bir taktik uygulayalım?
  • oyunu silip tekrar kurabilirsiniz. Veya yamayı direkt kurabilirsiniz. Ben temizden bir başlangıç olsun diye content dosyasını sildirdim ama yamayı düzenlerken es-ES olmayan dosyalar da türkçeleştirilmiş dosyalardı onları orjinal ingilizce ile değiştirdim. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek :) müsait bir zamanım olursa oyunu oynayarak rehber hazırlayabilirim. O görevde de ilk söylenilen geçerli. yani 150 sert kütük lazım. 450 yanlış olan. Bir sonraki güncellemede onun da düzenlenmiş halini eklicem. :)
  • Merhabalar,
    Kışın, 26. gününde Guss tan posta ile bir görev geliyor. Balığın adı iki yerde faklı şekilde çevrilmiş. Kolay gelsin :D

• Şanlı Diyarlar Ş kullanıcısına yanıt
    Aslında ak-orkinoz balığının eş anlamlısı beyaz ton balığı. normalde de beyaz ton balığı deniliyor. Kaydettim bunu da düzenlicem teşekkürler bildirim için :)
  • yahu herşeyi sil baştan yapim dedim yeniden oyunu kurdum önce ilk mesajdaki yamayı sonra busenin yamasını yapıyorum daha karakter adı gir intro yu geç diyorum kaydediliyor derken crash yiyor :(

Message: 'StardewValley.SaveGame' tür başlatıcısı özel durum döndürdü.
    InnerException: System.InvalidOperationException: Geçici sınıf üretilemiyor (sonuç=1).
    error CS2001: 'c:\windows\Temp\1rrkm1ht.0.cs' kaynak dosyası bulunamadı

konum: System.Xml.Serialization.Compiler.Compile(Assembly parent, String ns, XmlSerializerCompilerParameters xmlParameters, Evidence evidence)
    konum: System.Xml.Serialization.TempAssembly.GenerateAssembly(XmlMapping[] xmlMappings, Type[] types, String defaultNamespace, Evidence evidence, XmlSerializerCompilerParameters parameters, Assembly assembly, Hashtable assemblies)
    konum: System.Xml.Serialization.TempAssembly..ctor(XmlMapping[] xmlMappings, Type[] types, String defaultNamespace, String location, Evidence evidence)
    konum: System.Xml.Serialization.XmlSerializer.GenerateTempAssembly(XmlMapping xmlMapping, Type type, String defaultNamespace, String location, Evidence evidence)
    konum: System.Xml.Serialization.XmlSerializer..ctor(Type type, XmlAttributeOverrides overrides, Type[] extraTypes, XmlRootAttribute root, String defaultNamespace, String location, Evidence evidence)
    konum: System.Xml.Serialization.XmlSerializer..ctor(Type type, Type[] extraTypes)
    Stack Trace: konum: StardewValley.SaveGame.<Save>d__47.MoveNext()
    konum: StardewValley.Menus.SaveGameMenu.update(GameTime time)
    konum: Microsoft.Xna.Framework.Game.HostIdle(Object sender, EventArgs e)
    konum: Microsoft.Xna.Framework.WindowsGameHost.RunOneFrame()
    konum: Microsoft.Xna.Framework.WindowsGameHost.ApplicationIdle(Object sender, EventArgs e)
    konum: System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponent.FDoIdle(Int32 grfidlef)
    konum: System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
    konum: System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
    konum: System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
    konum: System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
    konum: Microsoft.Xna.Framework.Game.RunGame(Boolean useBlockingRun)

• Çeviri son sürüm için değil mi? 1.2.30 sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.