Şimdi Ara

Starcrafta başlıyorum yardım edebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim gibi baslamayı dusunuyorum internet üzerinden oyunu indirebilirmiyim yoksa kutuyla beraber mi almam lazım?aylık ücret varmı ?wow daki gibi pack ler varmı ?gerçek parayla satın alabileceğimiz itemler varmıdır ? şimdiden teşekkürler



  • quote:

    Orijinalden alıntı: halit01997

    Başlıkta belirttiğim gibi baslamayı dusunuyorum internet üzerinden oyunu indirebilirmiyim yoksa kutuyla beraber mi almam lazım?aylık ücret varmı ?wow daki gibi pack ler varmı ?gerçek parayla satın alabileceğimiz itemler varmıdır ? şimdiden teşekkürler

    item oynama saati falan vs yok
    starcraft 2 yi aldıktan sonra yada önce bilizzard a kullanıcı açıyıyorsun, açtığın kullanıcıya aldığın kutudan çıkan cd keyi ekliyorsun, oyuna girişlerde bilizard userinle giriyorsun, tabi online olman lazım yani internet bağlıyken oynayabilirsin, single modu var görevleri falan yaparsın real time strateji binaları yap kaynak topla savaş farklı bi kaç modu falanda var multiplayerde 1e1 2e2 3e3 4e4 maçlar falan var
    ama oyun çıkalı baya oldu şimdi zerg swarm ek paketi çıkacak ben çok severek oynadım ve oynuyorumda tavsiye ederim şuan fiyatı 99tl cıvarında olması lazım




  • bende almayı düşümüyorum oyunu internet cafede deneme şansım oldu baya hoşuma gitti fakat çok mu geç kaldım artık oyunu multi oyniyan pek oyuncu bulamazmıyım falan durum nedir ben alırsam belki 3-4 arkadaşımda alabilir beraber oynama şansımız var ama tek olursam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RiddLeR?

    bende almayı düşümüyorum oyunu internet cafede deneme şansım oldu baya hoşuma gitti fakat çok mu geç kaldım artık oyunu multi oyniyan pek oyuncu bulamazmıyım falan durum nedir ben alırsam belki 3-4 arkadaşımda alabilir beraber oynama şansımız var ama tek olursam?

    hocam bu oyunda multide boşluk olmaz emin ol birincisi bile çıkalı 12 14 sene civarı oldu sanırım hala oynayanı var bu 2. side gerçekten çok güzel çıktı diğer seriler gibi batırmadılar oyunu dahada güzel yaptılar ve bununda bi 10 20 sene oyuncusu eksik olmaz sanırım ben birincisini tam 4 sene oynamıştım. şu an bende almayı düşünüyorum parayı denkleştirdiğim ilk gün alıcam d&r da 89 lira şu anda
  • güzel oyun al. sc1 bile yıllardır oynanıyor hala daha oynayabilirsin. ama blizzortun diğer oyunlarından uzak dur, d2 ve d1 hariç tabi. d1 ve d2 candır.
  • Ben bu oyunu ilk çıktığı gün aldım. Hala oynuyorum:) Çünkü hiç sıkmıyor. Kafamı dağıtmak için giriyorum 2-3 maç atıp çıkıyorum. Lig hırsım yok zevk almak için oynuyorum. Bazıları hısrtan dolayı yenilcem diye oynamıyor o psikoloji kötü. 4x4 random tam komedı oluyor eğleniyor insan. Oyuncu sıkıntısı yok. 4x4 de bile en fazla 2 dk bekliyorsun oyuna baslamak için ortalama 1 dkda buluyor oyuncuları.
  • Oyuncu sıkıntısı çekmeyeceğin yegane oyunlardan biridir,alınması tavsiye olunur.
  • Oyuncu sıkıntısı asla yok o konuda dert etme
  • ben çok önce indirmiştim. yeni oynamaya başladım. gerçekten mükemmel
  • Sadece camping yaparak bile eğlenebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu oyunu aldık ve oynuyoruz, ek paket çıkınca ayrıca para vermemiz mi gerekecek? Bir de şunu sorayım bu wings of liberty adı altında yayınlanıyor, bunun en ilk sade olanı gibi bir versionu yok mu biraz komik oldu ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msw

    Peki bu oyunu aldık ve oynuyoruz, ek paket çıkınca ayrıca para vermemiz mi gerekecek? Bir de şunu sorayım bu wings of liberty adı altında yayınlanıyor, bunun en ilk sade olanı gibi bir versionu yok mu biraz komik oldu ama.

    Ek pakete para vericeksin tabiki. WoW'un paketleri gibi düşün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    quote:

    Orijinalden alıntı: msw

    Peki bu oyunu aldık ve oynuyoruz, ek paket çıkınca ayrıca para vermemiz mi gerekecek? Bir de şunu sorayım bu wings of liberty adı altında yayınlanıyor, bunun en ilk sade olanı gibi bir versionu yok mu biraz komik oldu ama.

    Ek pakete para vericeksin tabiki. WoW'un paketleri gibi düşün.

    Peki ek paket çıkınca oyunu alsak olmaz mı? Orjinal oyunu almak zorunlu hale mi gelir, kafamı şurası karıştırdı, şuanki satılan version wings of liberty, hani sanki orjinal sade versionu oynayamadan direk geliştirilmiş versiyonu oynuyorsun izlenimi yaratıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.