Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.158
Cevap
34
Favori
583.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Şu saatlerde maç olsa da seyretsek diyenler için;

http://www.teamliquid.net/video/streams/Khaldor

kelin kafası nasıl parlıyor allahım sonradan takılmış xenon etkisi yarattı

O fosforlu kulaklıklar da parlayan kafayla ayrı bi uyum içerisinde olmuş. Extra parlaklık sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Şu saatlerde maç olsa da seyretsek diyenler için;

http://www.teamliquid.net/video/streams/Khaldor

kelin kafası nasıl parlıyor allahım sonradan takılmış xenon etkisi yarattı

O fosforlu kulaklıklar da parlayan kafayla ayrı bi uyum içerisinde olmuş. Extra parlaklık sağlıyor

Şimdi o kel taktı ben o kulaklığı daha almam abi mesela... Sen takar mısın Alper abi pembeli bi modelide varmış

• birşey sormak istiyorum mesela terranda bütün üniteleri seçtiğiniz zama ghost veya ravenin un özellikleri geliyor ben marinelerin hızlı ateş etme özelliliği kullanmak istiyorum acaba böyle bir ayar var mı yani bütün ünitleri seçtiğimde marne molorur ünitelerinin özelliğni nasıl kullanabilirim
  • marineye çift tiklarsan sadece tüm marineleri seçmiş oluyorsun. ondan sonrada yapacaklarini seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer_8888

birşey sormak istiyorum mesela terranda bütün üniteleri seçtiğiniz zama ghost veya ravenin un özellikleri geliyor ben marinelerin hızlı ateş etme özelliliği kullanmak istiyorum acaba böyle bir ayar var mı yani bütün ünitleri seçtiğimde marne molorur ünitelerinin özelliğni nasıl kullanabilirim

şöle yapabilirsin - yine ordunu bi tuşa al sonra sadece marineleri ise diğer tuşa al. normal ordunda ravenın özeeliklerini kullanırsın sonra sadece marineleri atadaığın tuşa basarak marinelerin özeeliğini kullanabilirsin.çift tıklamakla uğraşma bence oyundayken zaman kaybedersin
  • Ayrıca birden fazla tip ünite seçildiğinde aktif üniteleri tab ile değiştirebilirsiniz.
    Örneğin seçiminizde hem marine hem tank hem raven varsa, "tab" ile 3 tipin de özelliklerini tekrar tekrar seçmeye gerek duymadan değiştirebilirsiniz. ve her 3 defada bir ilk ünite tipine geri döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 23 Nisan 2011; 2:15:00 >
  • quote:

öle yapabilirsin - yine ordunu bi tuşa al sonra sadece marineleri ise diğer tuşa al. normal ordunda ravenın özeeliklerini kullanırsın sonra sadece marineleri atadaığın tuşa basarak marinelerin özeeliğini kullanabilirsin.çift tıklamakla uğraşma bence oyundayken zaman kaybedersin

iyide oyunda anlık tepkiler çok önemli yani sabit bir ordumuz yok sürekli yenileri geliyor tekrar kontrol tuşlarını ata falan ne biliyim mesela raveni zaten sadece radar olarak kullanıyoruz bence blizzardın buna bi çözüm bulması lazım sırf beni yavaşlatmamması için raven ghost battecruzer üretmiyorum ama p t de ghost şart
  • az önce pvz bi oyun attım klasik 4gate gittim baktım olmadı expo ardından 1 robo 2 gateway daha attım adam mass roach yapmis bendede immortal stalker var yenilince demedigini bırakmadı sonra yasanan diyaloglar
    You: mate don't be mad wanna make some 1v1 on custom game ?
    Afmug has reconnected.
    Afmug: dude
    You: for practice
    Afmug: i swear to god, i will kill you
    shut the fuck up
    You: i'm just being nice
    i know toss hard for zerg
    Afmug: and im not so stfu
    You: ok have a nice day sir
    Afmug: hard? you fucking kidding me?
    that shit you did there is ridicuklous
    broken fucking game
    You: i believe i can still beat u with terran :D
    Afmug: no you cant
    You: wanna play ?
    Afmug: i said no you fag

iyilik yapalım dedik yine küfür yedik iyimi :D
  • bu saatte nestea oynuo :)

nestea vs liquidjinro
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

az önce pvz bi oyun attım klasik 4gate gittim baktım olmadı expo ardından 1 robo 2 gateway daha attım adam mass roach yapmis bendede immortal stalker var yenilince demedigini bırakmadı sonra yasanan diyaloglar
    You: mate don't be mad wanna make some 1v1 on custom game ?
    Afmug has reconnected.
    Afmug: dude
    You: for practice
    Afmug: i swear to god, i will kill you
    shut the fuck up
    You: i'm just being nice
    i know toss hard for zerg
    Afmug: and im not so stfu
    You: ok have a nice day sir
    Afmug: hard? you fucking kidding me?
    that shit you did there is ridicuklous
    broken fucking game
    You: i believe i can still beat u with terran :D
    Afmug: no you cant
    You: wanna play ?
    Afmug: i said no you fag

iyilik yapalım dedik yine küfür yedik iyimi :D

Filmden alıntı bir diyalog gibi... Bence bu adam zenciydi

---------------------------------------------------------------------------------

Kontrol olayına ben şunu yapıyorum, Ctrl + 1 = Medivac + Marine + Marauder'lı kısmı... Ctrl + 2 mechanical üniteler... Ctrl + 3 işte ne biliyim ghost olur, raven olur vs vs.... Tankları bilirsiniz savaş anında kontrol etmek çok önemli, o yüzden 2 ye basıp onlarla uğraşırken, medivac marine marauder hep birlikte hareket ettiği için onları tek bir kontrol çatısı altında kullanmak mantıklı geliyor bana... Yalnız ilginçtirki uzun süredir düzeltilmeyen bir hata, marauder ile medivac aynı kontrol çatısı altındayken medivac'in ekranında görünüyor ve böylece stim yapamıyoruz... Nasıl dikkatlerini çekmiyor bu olay hayret ediyorum, her defasında marauder'ı çift tıklayıp stim'liyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 23 Nisan 2011; 10:02:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Filmden alıntı bir diyalog gibi... Bence bu adam zenciydi

---------------------------------------------------------------------------------

Kontrol olayına ben şunu yapıyorum, Ctrl + 1 = Medivac + Marine + Marauder'lı kısmı... Ctrl + 2 mechanical üniteler... Ctrl + 3 işte ne biliyim ghost olur, raven olur vs vs.... Tankları bilirsiniz savaş anında kontrol etmek çok önemli, o yüzden 2 ye basıp onlarla uğraşırken, medivac marine marauder hep birlikte hareket ettiği için onları tek bir kontrol çatısı altında kullanmak mantıklı geliyor bana... Yalnız ilginçtirki uzun süredir düzeltilmeyen bir hata, marauder ile medivac aynı kontrol çatısı altındayken medivac'in ekranında görünüyor ve böylece stim yapamıyoruz... Nasıl dikkatlerini çekmiyor bu olay hayret ediyorum, her defasında marauder'ı çift tıklayıp stim'liyorum...

benzer sıkıntıları ben de çekiyordum öyle zaman oluyor ki numara veremeyedebilirsin ghostla marineler aynı anda gibi. bu yüzden en mantıklı çözüm böyle anlarda tabdır(ben de yakın zaman da öğrendim).

ben de bir soru sorayım : özellikle ff çilere

birden çok ff yaparken her seferinde ff tuşuna basmak zaman kaybıdır. bunun çözümü normalde shift fakan o zman da stopa basmazsan önce gideceği yere gidip öyle ff yapar. bunun en doğru yolu nedir ?

• marine ve maruderleri ctrl1 ile grupluyorum. medivac ise ctrl9 ile grupluyorum.aslinda benim taktikte medivaclari gruplamaya gerek yok. medivac seçip move komutu ile bir marine veya maruder seçiyorum. böylece marine nereye giderse madivac onu takip ediyor. bazi yerlerde de medivaclar salakca en ön safta olmuyor. daima marineden arksindan gidiyor. medivaclari tek bir marina değilde farkli marinalri takip ettirtiyorsun. böylece marina ölürse medivac geride saf saf beklemiyor. benzer bir düzenlemeyle svcleri mekanik ünitelerin peşine takiyorum. saldirilarda ara ara bekleterek askerlerimin repaier olmasini bekliyorum.
  • ben sc oynayan zenci hiç görmedim.. gören oldumu?
  • arkadaşlar bir kaç soru soracağım
    terranda atom bombası için ne yapmak lazım ?
    pratik maçları yaparken aldığımız puan açtığımız achievementler mi?
  • ghost academy yapacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Templar -- 23 Nisan 2011; 12:22:31 >
  • teşekkür ederim sağol .
  • "i said no you fag"

ahahah koptum
  • . Yalnız ilginçtirki uzun süredir düzeltilmeyen bir hata, marauder ile medivac aynı kontrol çatısı altındayken medivac'in ekranında görünüyor ve böylece stim yapamıyoruz... Nasıl dikkatlerini çekmiyor bu olay hayret ediyorum, her defasında marauder'ı çift tıklayıp stim'liyorum...

aynı grupta tab'a bas daha kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Bende medivac'lar öne gelmiyor, 1 cc, 2 bio+medivacs 3 tanklar 4 air grubu 5 rax 6 facs 7 ports 890 diğer cc'ler. Ghost yoksa 2t direkt stim atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 23 Nisan 2011; 12:51:34 >

• 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.