Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.158
Cevap
34
Favori
582.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baarha

quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

az önce birisiyle maç yaptım tüm ünitelerini dağıttım fakat oyundan çıkmadı bende surrender yaptım sıkıldım ama adam kazan dedi neden böyle oldu ? başka yerde birimide yoktu.

önce replayi izlesen görürdün neyi sakladığını

hiç aklıma gelmedi ya
  • Niye surrender yapıyorsun ki Madem bir şeyi kalmamış dolaş mapi yık her şeyini. Zaten ana binasını yıktıktan sonra geri kalanlar hep gözüküyor minimapte.
  • tecrübesizlik işte ya hiç sorma, sonra zaten doğru düzgün birimi kalmamış ama bir kaç yere daha bina kurmuş girsem oraları da dağıtırdım ve bunun üstüne zafer sarhoşluğu ile adama çıksana artık dedim rezillik ya
  • Bi de bazı lamerler terran ise binayı uçuruyor map'te böyle en köşeye götürüyolar baya ne minimap'te görünüyor ne de dolaşsan farkediyosun... Tam köşede çok az görünüyor... Viking'le falan attack komutuyla gezdirirsen şans eseri saldırıyor işte yol üstünde denk gelince... Adam +10-20 puan için hiç üşenmeden böyle fuzuli şeylerle uğraşıyor ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Bi de bazı lamerler terran ise binayı uçuruyor map'te böyle en köşeye götürüyolar baya ne minimap'te görünüyor ne de dolaşsan farkediyosun... Tam köşede çok az görünüyor... Viking'le falan attack komutuyla gezdirirsen şans eseri saldırıyor işte yol üstünde denk gelince... Adam +10-20 puan için hiç üşenmeden böyle fuzuli şeylerle uğraşıyor ya...

şu anda multiye girmek nasip olmadı. Ama beta döneminde multi oynarken bu dediklerini bende yapıyordum. Karşı taraf sabırlıysa arayıp buluyordu. sürekli haritanın başka yerlerinde bina veya viking gizliyor, gezdiriyordum. Pes edip çıkanlarda oluyordu.

Haritada anakaradan ayrı bir yer varsa orada mutlaka ikinci bir üst kuruyor ve havadan havaya ve havadan karaya saldırı yapabilecek birimleri orada üretiyordum. Karşı taraf pek tecrübeli değilse oyun başında ana üstümü keşfedip bir müddet sonra tüm ordusu ile ana üssüme saldırmaya başladığında 2.üssümden savunmasız kalan onun ana binasını yerle bir edip ne var yok yıkıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullaho

quote:

Bi de bazı lamerler terran ise binayı uçuruyor map'te böyle en köşeye götürüyolar baya ne minimap'te görünüyor ne de dolaşsan farkediyosun... Tam köşede çok az görünüyor... Viking'le falan attack komutuyla gezdirirsen şans eseri saldırıyor işte yol üstünde denk gelince... Adam +10-20 puan için hiç üşenmeden böyle fuzuli şeylerle uğraşıyor ya...

şu anda multiye girmek nasip olmadı. Ama beta döneminde multi oynarken bu dediklerini bende yapıyordum. Karşı taraf sabırlıysa arayıp buluyordu. sürekli haritanın başka yerlerinde bina veya viking gizliyor, gezdiriyordum. Pes edip çıkanlarda oluyordu.

Haritada anakaradan ayrı bir yer varsa orada mutlaka ikinci bir üst kuruyor ve havadan havaya ve havadan karaya saldırı yapabilecek birimleri orada üretiyordum. Karşı taraf pek tecrübeli değilse oyun başında ana üstümü keşfedip bir müddet sonra tüm ordusu ile ana üssüme saldırmaya başladığında 2.üssümden savunmasız kalan onun ana binasını yerle bir edip ne var yok yıkıyordum.

Adaya sonradan üst kurma olayıyla benim oyun çevirdiğim zamanlarda olmuştur ama binaları gizleyip adamın sabrını deneme olayı tam işsizlik yaa... Yani ben yapana saydırıyorum artık annesini babasını seviyorsa bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 22 Nisan 2011; 10:51:16 >

• biraz taktiği geliştirirseniz. siz binanızı kacırırken karşı taraf bazen işi eğlenceye vurup sizi yavaş yavaş öldürmeye çalışyordu. bu sırada da adadaki üretim için zaman kazanıyorsunuz.

Adam ana üstü yok ettimdiye sevinirken 2.üst çıkıyor. 2yi yok edince 3. çıkıyor. Binayı kaçırıp boş boş durmuyorum. Mutlaka bir üstüm yok edilirken başka bir noktada yeni bir üst kurup gelişiyordum. bazenden tek bir viking ile karşı tarafı oyalayarak zaman kazanıyordum. İşin sonunda yenileceğim belli ama mücadeleye devam.
  • P oynarken benzer bi olay da benim başıma gelmişti. PVP oynuyoruz direk DT rush yapayım dedim çıkardım DT yi saldım base e birer birer probleları kesiyo. Bi baktım o da aynısını yapmış benim basede de probe yok onda da. Oyunun sonunda bende kalan 2 dt 2 cannon onda kalan 2 dt 2 cannon bekliyoruz karşılıklı. Dt yi çektim benim cannonun altına o da aynısını yaptı. Bende fazladan 500 mineral falan var bekliyoruz karşılıklı. Sonra Xel'Naga Tower a bi baktım benim proxy pilon yapan probe orda duruyo. Nası mutlu oldum anlatamam Base i çok alakasız yere tam cannon dibine yaptım. Zaten YoK base ini tekrar yaptı yazısını görünce adam çıktı direk
  • @S. YıLDıZ
    adam 5 tane bina yapmış ya ben 3 tanesini bitirince dedim bu iş bitti sonra izledim ki her yere base uçurmuş adam artık buda tecrübe oldu ya harita büyük gelince de dolaşmak zor geldi bıraktım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: genjuro524

quote:

Orijinalden alıntı: DouglasAdams

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

quote:

Beyler ben bişey sormak istiyorum.

Şimdi arkadaşım başkasıyla oynarken bende izlemek istiyorum bu mümkün müdür? Yani nasıl bu GOMTV de artosis izliyor ya o tarz da?

Ranked'da izleyemezsin... Custom'da izlersin...

ne yapılarak izleniyor yani nasıl girebilirim onun oyununa

Seni oyuna invite etmesi lazım yanlış bilmiyorsam eğer

Doğru.
    Ayrıca arkadaşın Real ID özelliği ile ekli ise (yani e-posta hesabı ile eklemişsen) arkadaşın oyuna girdiğinde adının üstüne sağ kliklersen "Join Game" diye bir seçenek çıkar. Bu şekilde davet edilmeden real ID arkadaşlarının oyunlarına girebilirsin. Oyun başladıktan sonra bu "Join Game" opsiyonu görünmez. Arkadaşının oyuna başladığını da bu şekilde anlayalabilirsin.

teşekkürler akşam bir deniyeceğim.

• ya bu nasl paralı mı anlamadım
  • quote:

ya bu nasl paralı mı anlamadım

paralı olan ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaho

quote:

ya bu nasl paralı mı anlamadım

paralı olan ne ?

n.a.s.l izlemek kendi sitesinde basıyorum 25$ felan çıkıo
  • Şu saatlerde maç olsa da seyretsek diyenler için;

http://www.teamliquid.net/video/streams/Khaldor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Şu saatlerde maç olsa da seyretsek diyenler için;

Zerg'in micro'su kötüydü biraz sanki, para vardı ama kullanamadı, infestor'la uğraşacağına muta gitseydi daha iyiydi bence... Oyunu tam izleyemedim gerçi, izlediğim kısımlar için konuşuyorum...
  • bina uçurmak için kötü şeyler söylemişsiinizde bi gsl de mkp ve nada nın iki maçıda öle gelişti :D ikiside birbirinin baseini dağıtıyo tabi binalarıda uçurdular köşeye. nadanın ordusu çok daha büyüktü ama mkp baseini gizli bi yere koydu bastı muleleri ve kazandı yani demek istediğim bazen prolukta olabilio bina uçurmak :D
  • quote:

quote:

Zerg'in micro'su kötüydü biraz sanki, para vardı ama kullanamadı, infestor'la uğraşacağına muta gitseydi daha iyiydi bence... Oyunu tam izleyemedim gerçi, izlediğim kısımlar için konuşuyorum...

kısaca ret işte ne beklenir ki:) rezalet oynuyor bir ara önede geçti ama verdi yine

• quote:

kelin kafası nasıl parlıyor allahım sonradan takılmış xenon etkisi yarattı
  • quote:

quote:

Hiç söyleme yaa... Kel bildiğin güneş paneli gibi parlıyor, tiplerde çok zıt olmuş, biri ayıboğan gibi diğeri çalı süpürgesi gibi duruyor...

• quote:

quote:

quote:

Hiç söyleme yaa... Kel bildiğin güneş paneli gibi parlıyor, tiplerde çok zıt olmuş, biri ayıboğan gibi diğeri çalı süpürgesi gibi duruyor...

Ötekinde bildiğin Genius tipi var.

Ayıboğanı da sanki fitness salonundan zorla getirmişler gibi.Heralde hayatında başka bişey yapmıyordur. 12 saat fitness 12 saat SC tamam.

• 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.