Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.158
Cevap
34
Favori
582.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayıldım video harika yaaa..

banlinggggggg banlinngssssssssss banlingsssssssss ohh :D
  • gsl sezon 3 ün gösteri maçları başladı heyecan başlıyor yeniden :)
  • Ahuahuah video süper ya :D. Çok beğendim.
  • maçlar başladı.. fruit dealer in maçı var şu an....

http://www.livestream.com/fixnstreamingdastuff
  • oww şet nası bi mikro yaptı fruit dealer ya adam 1 drone kaybetti 8poola kolay maç oldu FD için
  • http://gosugamers.net/starcraft2/replays/39978

guzel mac. sonucu spoilerde.

berabere biten bir maç. sahalarda ender gorulen hareketlerden : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoStoP -- 23 Kasım 2010; 21:30:37 >
  • AZ önce 16 yaşındaki bir zergle bir terranın macı vardı gslcup3 te sanırım 50 dakka ya yakın sürdü

ben böle bir zerg görmedim gerçekten .önce direk broodlorda gitti o sırada tabi bane roach linge gitmişti vikingler icin infestora gitti

sonra mutaya gitti hidraya gitti en sonda mass ultraya gitti ya çılgın gibi gitti her şeye . tüm üniteleri kullandı

bir ara ultralarla 1 baseine dalışı var 10 sn sürmedi yakıp yıkmak terranın ordusu gelmeden geri kaçtı
  • Az önce şahane bi TvZ maçı oldu
  • 1. ve 3. maçı izledim, ikisi de efsaneviydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baarha

AZ önce 16 yaşındaki bir zergle bir terranın macı vardı gslcup3 te sanırım 50 dakka ya yakın sürdü

ben böle bir zerg görmedim gerçekten .önce direk broodlorda gitti o sırada tabi bane roach linge gitmişti vikingler icin infestora gitti

sonra mutaya gitti hidraya gitti en sonda mass ultraya gitti ya çılgın gibi gitti her şeye . tüm üniteleri kullandı

bir ara ultralarla 1 baseine dalışı var 10 sn sürmedi yakıp yıkmak terranın ordusu gelmeden geri kaçtı

Kimle kimin maçı? Link var mı?
  • su an icin kanlı canlı gsl

http://www.teamliquid.net/video/streams/Huko
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: baarha

AZ önce 16 yaşındaki bir zergle bir terranın macı vardı gslcup3 te sanırım 50 dakka ya yakın sürdü

Kimle kimin maçı? Link var mı?

hala devam ediyor ama kast ettiğim maç LeenockfOu(zerg) vs Clide(terran) 3. maçıydı replayını izlemenizi tavsiye ederim gomdan

• Bilgisayarımı sattığım için boşa çıkan starcraft 2 oyunumu satıyorum arkadaşlar. İlgilenenler dükkanıma bakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Bilgisayarımı sattığım için boşa çıkan starcraft 2 oyunumu satıyorum arkadaşlar. İlgilenenler dükkanıma bakabilir.

son fiyat mı :)
  • birazdan gsl de idra var
  • erken başlamışlar bu gün
  • ilk parti 6da ikinci 12 de başlıyor ilk turlarda falan cok maç varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

erken başlamışlar bu gün

Yaz saati uygulaması yok sanırım orada, TSİ 07:00'da başlıyor diye biliyorum sabah seansı.

Jinro'nun maçı ne oldu acep bilen var mı?
  • yendi jinro. bizde yaz saati varken 7de başlıyordu geçenlerde geri alınca 6 oldu gene
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.