Şimdi Ara

Starcity GARAJ GÜNLERİ (İST-YENİBOSNA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
8.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TVda görmüştüm gittim gördüm oldukça indirimli ürünler var tamamı sayılmasada karıştırdığınızda çok çok uyguna indirim bulabilir siniz...

Neler var?

Ayakkabı, Giyim, ev eşyası,takım elbise,vs. avmde bulacağınız markaların hepsi stok eritmeye gitmiş...

• Nerdeymiş?
  • istanbul pisti sandım bi an girince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 9 Haziran 2014; 17:43:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidip bakmak lazım ama oradaki levis mağazası pahalı erkek ürünleri bayan ürünleri çok ucuz bütün markalarda hep
  • Her markanın yeri yok onu belirteyim ve havasız otoparkta kalmayı kimse istemez diye düşünüyorum. Çoğu şey seçilmiş zaten defolular ya da bedeni çok küçük ve çok büyük olanlar kalmış

• hummelde biraz alınabilecek şeyler vardı bir de terganda 39 liraya güzel kadın ayakkabıları vardı gerisini beğenmedim

• yenibosna metrobüse yakın mı burası ? adres tarif edebilecek olan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kozyatağı Carrefour Otoparkı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadir_10 K kullanıcısına yanıt
    yenibosna metrobüsten indikten sonra yenibosna'nın içerisine giden dolmuşlar var , sorarsanız starcitye gidenine binebilirsiniz.

yenibosna metrobüsten taksiyle de gidebilirsiniz en fazla 8-9tl yazar.
  • E5 havaalanı kavşağından TEM'e ikitelliye giderken sağda.
    Geçen seneki indirimde gitmiştim,iğne atsan yere düşmez bir halde idi haftasonu. gidilecekse haftaiçi gidilecek, haftasonu gitmeyi denemeyin bile.
    Bırak otoparkta arabaya yer bulmayı,dışarda bile park edecek yer olmuyor.
    Geçen sene uygun birşeyler vardı.Mudo'muydu neydi, seçtim 5-10 parça birşeyler, 100 TLye tamamladım.World puan için 100 TL şartı vardı.Geldim kasaya Yapı kredi POS makinası yok dediler.
    Bende almadan çıktım. Targan'da uygun fiyatlı ayakkabılar vardı ama numaraları kalmamıştı. Beymende çok güzel fiyata bayanlar için iş kıyafetleri vardı..
    Tabii tüm bunlar geçen seneki garaj günlerinde oldu.Bu sene gitmeyi düşünmedim bile.Zamanı olan haftaiçi gitsin, haftasonu o yoldan bile geçmesin .
  • gidecek varsa haber vereyim, oradaki Bellona da iyi indirimler olacak. Özellikle nevresim-ev tekstili-yastık-yorgan vs...
  • yenibosna metrobüsten indikten sonra, sağ taraftan içeriye,yenibosna tarafına giden yoldan, 89lar geçiyor ,starcity'nin tam önünden geçer,10-15 dakikalık yol
    ben geçen sene gitmiştim, littlebig'in mağazada 250 liraya sattığı kaşmir paltoyu 35 liraya almıştım, temmuz sıcağında bi de üstimde denemiştim
  • Bugun bende gittim Little big 2 adet pantolon 49 tl, hummels büyük numara Boğazli ayakkabılar 45- 47 numara arası 30 tl, superga 44-46 numara ayakkabılar 59 tl ilk aklıma gelen bunlar . Yarin Son gün bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitechh -- 29 Haziran 2013; 22:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatayım.
    bende dün gittim.

Crispino dan yazlık keten ceket ve kışlık trençkot tarzı yarım pardesüyü 50+50 100liraya aldım.
    Etiket fiyatları: 179+249 TL'ydi.

Converse ayakkabılar da 59TL kapan kapana gitti.
  • Buraya giden bir otobüs hattı var mı fatih tarafından
  • Ben geçen hafta gittim. Herkesin usutnde görebileceğiniz urunlerde sağlam indirimler vardı. Hardal rengi pantolon, dedeler için kot ve keten pantolon, ancak akşam yatarken ya da badana yaparken giyinilebilecek tshirt v.s v.s... İşe yarayan hiçbir şey bulamadım. İlk gün Beymen tshirt koymuş uygun fiyata ama hepsi satılmış. Bir de bol bol apaçi gömleği vardı. Miamideki hispanicler bile o kadar iddialı desenli gömlekler giyinmiyordur. Kadınlar için çok iyi indirimler vardı beymende. Beymenin 4/3 u kadındı zaten ve harika elbiseler vardı

• xxmuh94xx X kullanıcısına yanıt
    millet caddesinden direk önünden geçen otobüs var zannedersem geçen sene metroyla minübüs aktarmalı yeni bosnadan gitmiştim dönüşte otobüsle geldim yarıyolda indim ama şoföre sormuştum aynı otobüs hattının millet cd sinden direk geldiğini söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

Ben geçen hafta gittim. Herkesin usutnde görebileceğiniz urunlerde sağlam indirimler vardı. Hardal rengi pantolon, dedeler için kot ve keten pantolon, ancak akşam yatarken ya da badana yaparken giyinilebilecek tshirt v.s v.s... İşe yarayan hiçbir şey bulamadım. İlk gün Beymen tshirt koymuş uygun fiyata ama hepsi satılmış. Bir de bol bol apaçi gömleği vardı. Miamideki hispanicler bile o kadar iddialı desenli gömlekler giyinmiyordur. Kadınlar için çok iyi indirimler vardı beymende. Beymenin 4/3 u kadındı zaten ve harika elbiseler vardı

"Miami'de ki hispanicler bile " ...benzetme çok hoş olmuş

• bende dün gittim sarar dan arkadaş takım elbise aldı baya indirimliydi, başka mağazalarada bakdım nike mesela oliviumdakinin çeyregi değil, adidas da fiyatlar yüksek, pek değecek bişey yok gibi sadece otoparkda bişeler gördüm millet yığılmışdı başına onada ben dikkat etmedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

bende dün gittim sarar dan arkadaş takım elbise aldı baya indirimliydi, başka mağazalarada bakdım nike mesela oliviumdakinin çeyregi değil, adidas da fiyatlar yüksek, pek değecek bişey yok gibi sadece otoparkda bişeler gördüm millet yığılmışdı başına onada ben dikkat etmedim..

olay zaten otoparkta mağazada bişey yok
  • dün bitmiş olması lazım web sitesinde de 31 mayıs-8 haziran diyo
    http://www.starcity.com.tr/Etkinlikler/starcity-garaj-gunleri-basliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.