Şimdi Ara

Starcity Garaj Günleri Başlıyor 02-10 Aralık 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
5.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadas sabah acılmadan bir ugramıs ..Milletin harbi ayarı yok kriz mriz hikaye deli gibi alışveriş yapılıyor..onun dısında acayip kalabalıkmıs iğne atsan düsmez ..

“Büyük Stratejistler", “Öğrenilmiş Çaresizlik Mağdurları”, “Yabancı Hayranları”, “Paralı/Gönüllü Tetikçiler", “İdeolojik Zombiler" ve “Duyar Teröristleri” nden cokca var...**
  • Son yılların en kötü garajı, toyzz shopta hiçbir şey yok. Kutu hasarlı olanlarda 5-10 lira indirim var. Onun için de oraya girmeye değmez. Diğerleri zaten çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nb 99.99 129.99 karaca 3 gömlek yada pantolon 99.99 Boyner %50 indirim vardı. Armine eşarp 36 TL idi. Adidas uygun sayılırdı ama ortalık savaş alanına dönmus her şey yerlerde kuyruk çok uzundu. Hummel 4-5 ay öncesine göre zamlanmis yukarıdaki mağazada başlayan fiyatlar yazan ürünleri aşağıda o fiyatlardan satılıyor. Greyder bayağı yoğundu ama ihtiyaç olmadığı için bakmadım. Hafta içi daha sakin olur. Çok havasız ve çok kalabalık muhtemelen pazar günü daha yoğun olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba forumdaşlar , bugün starcitydeydim.Yaklaşık 10:30 - 16:00 arası oradaydım.Hemen hemen bütün mağazalara girdim.Aldığım ürünleri,aklımda kalan ürünleri ve dikkat etmeniz gereken noktaları aktarmaya çalışacağım.(Afişteki markaların sırasına göre yazacağım.)Biraz uzun oldu ama umarım faydalı olacaktır.İlk kez garaj gününe gittiğimden daha öncekilerle kıyas yapamıyorum haliyle.Onu da belirteyim.Bütün mağazaların garaj ürünlerinde iade ve değişim yok bu arada.Outlet denmiş ama defolu ürünlerde mevcut.Dikkat etmek lazım.

Altınyıldızdaki sırada pos bekleyen sıra uzundu ama nakit alan sırası boştu.Yani millet kredi kartına abanmış , öyle alıyor aldığını.Kriz var veya yok orasına pek girmeyeyim ama alan alıyor bir şekilde.Altınyıldızda 4 tane takım elbise alan bir ağabay (tanesi 250-350 TL arası) , 6 tane gömlek alan bir abla vardı.Sorusu olan varsa yazabilir.

Adidas : Diğer mağazalara göre kalabalıktı.Real Madrid ,Milan , Juventus , Almanya milli takım formaları vardı.(50 TL.)Adidasın klasik eşofman altı yandan 2 beyaz çizgili 30 TL'ydi.Ayakabıların fiyatlarına pek bakamadım.Kasada hep sıra vardı.

Altınyıldız - Beymen (2 si aynı yerde) : Altınyıldız gömlek aldım 2 tane.Tanesi 20 TL den.(Etiket fiyatları 140 TL)40 TL'ye de vardı.Takım elbise 250-350 TL arasıydı.Ayakkabı , mont tarzı şeyler de vardı ama fiyatlarını pek hatırlamıyorum.Trikolar 50 TL ye vardı.Kasada 20-25 dk bekledim.Oradaki yetkili kendilerini affettirmek amaçlı kahve dünyasından kahve söyledi.25-30 kişi aldı.Oradan bu şekilde ayrıldım.

Anta : Uygun bişey yoktu.

Bellona: Tek - çift kişilik pikeler vardı.Tanesi 20 tl.4 tane aldık.Görevli açtırmıyordu.Aralarında defolu olanlarda vardı ama annem yanımda olunca o anlıyor.Kaç yıllık ev hanımı zaten.Tek - çift kişilik nevresim takımları bellona kutuluydu.O ürünlerden korkmayın ,defosu yoktur.Fiyatları da 40-60 Tl gibi rakamlardı.

Bernardo : Uygun bişey yoktu.

Bestello - Tanca - İnci - Tergan : Tancanın incinin standındaki ayakabıları beğenmedim.Eski ayakkabılardı galiba.Giyilmiş , iade olmuş ürünler olabilir hatta içlerinde.Mağazalarda güneş , avm ışığı yiyen cinstendi.Terganın ayakkabıları güzele benziyordu.İhtiyacım olmadığı için bakmadım.Deri ayakkabılar 80-90 TL lere alınabiliyor.

Boyner : 2 tane kazak aldım 70 TL'ye.100 TL'ye montlar vardı içi tüylü.m bedendi çoğu.Bana uymadığı için almadım.Calzedor hırkalarda veya yeleklerde indirim vardı ama ürün fiyatı hatırlamıyorum.Slazenger botlar 90 TL'ydi.

Dagi: Gömlekler tanesi 20-30 TL den vardı.3 gömlek 150 TL vardı.Mont , kaban tarzı şeyler vardı ama pek cazip bişey göremedim.

Toyz shop: Oyuncaktan pek anlamam , ihtiyacımda yoktu.Su tabancaları , akülü arabalar , uzaktan kumandalı arabalar vardı.Fiyatlara baktım.Pek bir indirim yoktu.

Divarese - New Balance : Divarese ayakkabılar 90 TL , New Balanceler 130 TL 'ydi.Garajdaki en kalabalık mağaza diyebilirim.Tenha anına denk gelmedim.

Ds damat: Uygun ürün görmedim.

Hummel : Eşofman altları 50 TL , eşofman üstü 30 TL ydi.Spor ayakkabılar 90 - 130 arasıydı.Kendime eşofman üstü aldım.(Etiket fiyatı 100 TL ) 30 TL'ye.

İmza : Gömlekler 20 TL ydi ama kol düğmesi olayı vardı ya da defolular vardı.Kravat 10 TL'ydi.Yine kaban , ceket , mont tarzı şeyler için ziyaret edilebilir.

Kiğılı : Bana pahalı geldi.Bir mont baktım 100 TL'ydi ama içime sinmediği için almadım.Yine gömlek , mont tarzı şeyler mevcut.

Kip Ramsey : Gömlekler 20 TL'ydi.Ama kumaşı pek hoşuma gitmedi.Beden renk olayı da kısıtlıydı.

Koton:Bayanlar için cazip şeyler var.Bluz 10 TL den 3 tane aldık.Pantolon, bayan ayakkabısı alanlar vardı.Bu mağazada adidas kadar kalabalıktı ve kasada sıra vardı.

Linens : Banyo paspası 13 TL.Tek kişilik pikeler 20 TL.Çocuk nevresim takımları 15 TL.Burası da kalabalık mağazalardandı.

LTB : 2 tane jean pantolon 90 TL ydi.Bayan jeanlarindede kampanya vardı ama hatırlamıyorum.Kalabalıktı.Deneme kabini için bile sıra bekleme olayına girmedim.Ürün almadan çıktım.

Puma : Uygun birşey yoktu.Eşofman altları 55 TL.Ayakkabılar 94 TL ydi birkaç tanesinde.Vakit kaybı bence.

Schafer:Tost makinesi 120 TL.Baharatlık vardı 15 TL'ye ama kapağı eksik , kaşığı eksik olanlar vardı.Zeytinyağlık vardı ama tıpası içine kaçmıştı.Kısacası defolu ürünleri ucuza veriyorlar.Granit tencere takımları 180 TL, düdüklü tencere 90 TL ydi.6 kişilik 24 parça yemek takımı 350 TL'ydi.Ziyaret edilebilir.Defolu ürünleri dikkat edilmeli.

Taç : Tencere ihtiyacı olanlar ziyaret edebilir.

Kanz:Duvar rafı 10 TL'ydi.Tenha bir mağazaydı.

Tefal :En tenha mağazaydı.Sadece dışarıdan 210 TL'ye tost makinesini gördüm.

Tommy Hilfiger : Uygun ürün görmedim.

Greyder , lufian , vicco , elle , kahve dünyası , opmar optik , new bücürük , bilik deri girmediğim mağazalardı.

Karaca , süvariye girdim ama pek uygun birşey görmedim.Görsem hatırlarım mutlaka ya da almış olurdum ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms2947 -- 3 Aralık 2017; 2:31:42 >

• garaj günlerine son bikaç senedir gidiyorum ve aynı ürünlerin giderek pahalaştığını görüyorum.örnek vermek gerekirse ltb 2 erkek pantolon 50 tl iken şuan 90a kadar çıkmış durumda. nb 99dan tüm modelleri satarken 130 olmuş durumda.hummel 60tl ye satarken ayakkabılarını fiyatlar 90 a çıkmış, fakat senelerdir eşofman altı ve fermuarlı ürünleri aşağı yukarı aynı fiyat.

altınyıldız boyner karaca kiğılı gibi yerler ise senelerdir demode modelleri neredeyse mağaza fiyatına indirim var ayağına kaktırmaya çalışıyorlar, pek çok outletlerde daha güncel sezon ürünleri aynı fiyatlara bulunabiliyor. ev araç gereçleri ilgimi çekmediği için bilmiyorum fakat zamanında 20tl ye tencere tava yağmalayanları hatırlıyorum şuan öyle bi ilgi alaka ve ürün göremiyorum.

sonuç olarak eğerki ihtiyacınız olan şeyi biliyor ve ortalama kaça alabiliceğinizi biliyorsanız indirim olup olmadığını görerek alabilirsiniz. ilk zamanların aksine insanlarda indirim varmış ve sezonda 300 500e alınıcak takım mont ayakkabı vs yi 100 150 ye iteleme olayı olarak görüyorum buna rağmen ltb kot ve nbalance ayakkabı fiyatları eskiye nazaran artmış olsada ihtiyaç dahilinde değerlendirilebilir. uzun oldu fakat seneler içinde garaj günlerinden gözlemlediklerimi paylaşmak istedim ve herşey çılgınlar gibi indirimliymiş gibi alışverişe gidiceklere bi nebze olayın iç yüzünü aktarmak istedim.

• stalyosa S kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam.Belirttiğiniz marka diyebileceğimiz boyner kiğılı gibi yerde satılan ürünleri görünce "bunları mağazalarında nasıl satıyorlar?" sorusu aklıma geldi.Çünkü mağazasında o ürünü yüksek fiyatlara satamaz.Bir de outlet denmiş ama bir bakıyorsunuz gömlekte defo var veya gömlek kol düğmesi gerektiren eski bir model belki de mağazada yüzüne bile bakılmamış ,depolarda tabir-i caizse çürümüş ; gelmiş outlet diye önümüze koymuşlar.Benim outlet denince anladığım ürün sezon sonuna kalmış ,defosu olmayan, sezonuna göre indirimli fiyatiyla satılması gerektiğidir.Defolu ürünleri firma otursun , ayırsın yani.Kaktırma dediğiniz olay çok bariz var.

Benim gidecek arkadaşlara nacizane tavsiyem; kalabalık var , millet alıyor diye değil gerçekten ihtiyacınızın olduğu , kaliteli ürünü uygun fiyatlı almaya çalışmalarıdır.Aksi takdirde poşetlerine bir bakarlar hem 2-3 sezon önceki ürünü alırlar hem de 2-3 senenin verdiği özellikle pantolon , gömlek için eskimiş bir ürün almamaları gerektiğidir.

Son bir not:Nb mağazası çok küçük ve aşırı izdiham var.Oradan ihtiyacınız olan ürünü bulmak gerçekten çok zor.Ayakkabılar milletin elinde havada uçuyor desem yeridir.Özellikle nb ayakkabı alacaklar özel gayret sarfetmeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms2947 -- 3 Aralık 2017; 1:5:41 >

• mituys M kullanıcısına yanıt
    Hocam garaj günleri. Adı üstünde.

böyle de bir şey yapmışlar başlamadan önce yeni gördüm.

sorgulamayı sorgulayan bir kaozof !!

Nothing is taboo.
  • ihtiyacınız olan ürünü biliyorsanız ucuza bulabilirsiniz biraz sabır ve kasa sırasında terlemeden sonra. Hummeldan uzun süredir beğendiğim 2 tişört aldım 20 tl den. Adidasta kızlar için klasik altlar 30 tlye inmişti. Ltb de kot ceketler 25 tl montlar 50 tl idi ve sürekli yeni koliler geliyodu. New balancede 100 tlye bulabileceğin ürünlerde şuan fiyatı 500 tl olan ürünlerde 129 tl idi ama kasa sırası acayipti millet 3 er 5 er tane kapmış. Bide post cihazı bozuldu zaten sıradan mağaza içinde bakmaya yer kalmadı. Bide bikaç yerde çalışanlardan yeni mal geleceğini duydum haftaiçi hepsini açmamışlar genel olarak. Haftaiçi şansınıza güvenip gidebilirsiniz ama yarın hiç önermem tamamen izdiham olur. Hedefiniz varsa mutlaka bi şeyler bulursunuz ama öyle bi bakmaya giderseniz eliniz boş dönmeniz çok muhtemel.
  • Hammerjack mağazasında botlar tanesi 100, çifti 150 liraydı, oğluma bir bot beğendim 1 tanesini 75 liraya verin dedim sorumlu arkadaş kabul etmedi almadım, çıktık 212 avm'ye geldik Hammerjack mağazasında aynı botu bulduk ve 69.90'a aldık. Çoğu mağazada bu şekilde kandırmaca olduğuna eminim.

Starcity Garaj Günleri Başlıyor 02-10 Aralık 2017

Orijinalden alıntı: El_domingo

Bir arkadas sabah acılmadan bir ugramıs ..Milletin harbi ayarı yok kriz mriz hikaye deli gibi alışveriş yapılıyor..onun dısında acayip kalabalıkmıs iğne atsan düsmez ..

%99u kredi kartıyla alıyordur cebinde para olan adam orda sürünmez. Sonrada kredi kartıyla aldığı şeylerin parasını ödemek için 6 ay çalışır aç yatar öder.
  • puma için gittim, çok küçük bi alana üç beş parça tekstil ve aynı şekilde ayakkabı getirmişler kısacası hiçbir şey yok, hummel-nb-adidas bu üçü her yıl olduğu gibi katliam :) bi abimiz uyarmış, nb ayakkabılar geçen yıla nazaran pahalı gerçekten de ayrıca hummel ikinci kalite ürünleri satıyor aklınızda bulunsun fermuarlara dikkat edin :)

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

Bir arkadas sabah acılmadan bir ugramıs ..Milletin harbi ayarı yok kriz mriz hikaye deli gibi alışveriş yapılıyor..onun dısında acayip kalabalıkmıs iğne atsan düsmez ..

%99u kredi kartıyla alıyordur cebinde para olan adam orda sürünmez. Sonrada kredi kartıyla aldığı şeylerin parasını ödemek için 6 ay çalışır aç yatar öder.

Ben de kredi kartiyla aliyorum bozuk parayla ugrasmamak icin.. Benim gibi de cok insan var, sacma bi genelleme olmus. Ayrica parasi olan adam nb falan almaz, alan kesim bellidir. Ve bu kesim icin 120tl ye satilan ayakkabiyi 250tl ye almak enayilikten baska bisey degildir :)

• fiyatlar çok yüksek, garajlık bir olay kalmamış. zaten çoğunluk sadece geziyor ama alışveriş yapmıyor, kuru kalabalık yani.
    bölgede sıkıntılı bir trafik ve otopark derdi var, yarım saatten fazla zaman buna harcanıyor zaten. bu sene, gördüğüm en kötü garaj günüydü malesef...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O avm'den özellikle düzenli alışveriş yapıp şu indirime girerse alırım diye beklentiye girip garaj günlerinde alan almaya çalışan çok insan vardır.

Mutfak eşyaları takım elbiseler ayakkabılar gibi uygun fiyatlı ürünler bulmak mümkün ama izdiham oluyor. Ben bu sene gözüm kesmedi gitmedim mesela..

Adidas ve Karaca ikiside ya çok küçük beden yada çok büyük bedenler kalmış. Puma, NB Adidas nerede böyle satılmayan en kötü renk var onlar kalmış. İnternette çok daha uyguna istediğiniz ürünleri bulabilmeniz mümkün. Fiyatlar geçen seneye göre ciddi şekilde artmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen cumartesi gitmiştim.Dün akşam nb den ayakkabı almaya gideyim dedim.Beğenemedim.Adidasda çok ürün seçilmiş.Puma ürünler pahalı.Hammer Jackde ayakkabı 100 TL , 2 tane 150 TL diyorlardı.Linens , Bellonada ucuz ürünlerden kalmamış.Altınyıldızda gömlekler hep seçilmiş.Toyzz shopta akülü arabalar falan vardı onlar da satılmış.Koton da da bir şey kalmamış.Greyderde 90 , 110 , 130 TL ayakkabılar yazıyordu.İçeri girmedim.Hummel da 2.kalite ürünler kalmıştı.Ayakkabılar 80 'e düşmüş.Ltb de montlar 50 TL ama hem küçük beden hem de renkler cırtlak.Gömlekler vardı 20 TL'ye.Millet boş boş dolaşıyordu.Alışveriş yapan pek yoktu.Gideceksen ilk gün gideceksin , sonrası yalan anladığım kadarıyla.

Cazip birşey yok..pahalı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.