Merhaba Arkadaşlar, Yine bir Starcity garaj günleri ile karşı karşıyayız. Son birkaç garaj günlerini sağlık sebei ile kaçırmıştım ama dün açılışına gittim. ![]() Saat 10:00da başlayan etkinliğe 10:15te giriş yaptım. Karaca home (mutfak küçük ev aletleri) bölümü yıkılıyordu.İçerisi hınca hınç dolu ve kapısında 30 kişi kadar insan güvenliğin kendilerini çıkanların yerine içeri almasını bekliyorlardı. böyle birşey hiç görmemiştim garaj günleri tarihinde. muadili Schafer'da yoğun ve uzun kasa kuyruğuna sahipti. Taç bomboştu ve fiyatları da çok iç açıcı değildi.İnternettende benzer fiyatlar bulunabilirdi. Toyzshop oyuncakçı eski günlerini arıyordu. LTB çok kalabalık ve uzun kasa kuyruğuna sahipti. Altınyıldızda erkek kanvas pantolon vardı 200 TLye güzeldi,aldım. Pierre cardinde 250 idi oradan da aldım.hatta birkaç tane 80 TLye vardı,üzerimde duruşunu beğenmedim,almadım. keşke alıp,dizden kesip şort yapsaydım.Paçalarının duruşunu beğenmemiştim. Aker de yıkılıyordu ve uzun kasa kuyruğu vardı. Suwen kadın iç çamaşır fiyatları iyiymiş,eşim birkaç parça aldı. Bugün durum nedir bilmiyorum ama haftaiçi sakin olur , gidip bakmakta fayda var. Çok dolaşamadım, malum sağlık sebeleri, ama eleştirilecek noktalar genelde; 1-) Telefonlar çekmiyor,POS cihazları ağır işliyor. 2-)Firmalar kasa sayısını az tutuyor, kasa kuyrukları uzadıkça,satış yapan alanın içerisinde kargaşa oluyor. Araya sızan çakalların Allah belasını versin, kul hakkına giriyorlar, hakkımı helal etmiyorum. Altınyıldız 5 kasa açmış hiç kuyruk oluşmuyordu, tebrikler ve teşekkürler. 3-)havalandırma yetersiz,dinlenme alanları yok. 4-) firmalar kasa kuyrukları için düzenlemeler vs. yapmalı,müşterisine ızdırap çektirtmemeli. 5-) bazı firmalar katılmamış,eskiden katılıp şimdi katılmayarak sürsürülebilirliği baltalıyorlar. mesela Tefal katılmamış, yıllardır tefal tava ihtiyacımı garaj günlerinden gidermiştim. Dün hayal kırıklığı yaşadım.
haftaya pazara kadar devam edecek garaj günleri için gördüğünüz fırsatları paylaşırsanız , yararlanmak isteriz. |