Bildirim
Starcity avn garaj günleri 3/11 aralık (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeni geldim, araçla gelmek isteyenler kesinlikle gelmesin, otopark sırasının ucu bucağı yok, zaten öyle aman aman bi indirimde yok, new balance lar her zaman olduğu gibi 99 tl, bi yerde salomon ayakkabı çeşitleri gördüm 200 tl dedi, toyzshop ta mağazalarında ne kadar işe yaramaz kırık arızalı ürün varsa yığmışlar, boyner outlette bikaç giyim ürününde iyi fiyatlar vardı (beymen mont-ceketlerde vs.) schafffer çift taraflı tavalar 50 tl ama hangisine elini atsan kırık... hummel alt eşofmanlar 50 tl üst de 50 tl , ayakkabıları 75tl... mağzalara ayrılan yerler küçücük iğne atsan yere düşmüyor içerde... _____________________________ -
müthiş bir trafik var. öğlen 12 de otoparkta 2 tur attıktan sonra yer bulamadan çıktık ve yaya olarak döndük avm ye. Karaca ev ürünleri yok malesef bu sene. indirim arayana tabi ki indirim var. LTB en ucuz kısımdı sanırım ama orada da müthiş bir kuyruk ve izdiham vardı. kapşonlu rengarenk yelekler 39 mesela. kot ve trikolar zaten uygundu 30 civar. ayakkabı için çok seçenek var en uygunu bayanlar için bambiydi sanırım 40 liraya kadar inmiş fiyatlar. greyderde botlar 129-179 arası değişiyordu fiyatlar. toyz shop yine fena kalabalıktı sanırım bir şey kalmaz yarından sonra. Boyner outlet Beymen marka inmiş diğerleri aman aman değildi bence. velhasıl 3 saat geçirmişiz içerde anlamadan. Araçla gelecekler bir daha düşünsünler. Zaten yollar düzgünken bile trafik oluyordu şu an Metro çalışması yüzünden trafik katmerlenmiş durumda. _____________________________ I AM WHAT I AM -
quote:
Orijinalden alıntı: İssiz Adam
Bir bu konu bir de migrostaki ağız bakım ürünleri konusunu gördükçe zamanın ne kadar da çabuk geçtiğini anlıyorum, daha dün gibiydi geçen sene, önceki sene...
Yaşlanıyoruz mezarcılar, yaşlanıyoruz...
kampanyadan kırışıklık kremi bulmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2017 ye ramak kala internet alışverişini keşfetmemiş insanlara indirimli alışveriş diye yutturulan izdiham çukuru..
eşimin ısrarıyla gittim bugün.. bu sayfalarda dolaşan insanları hiçbir şekilde tatmin etmez maalesef..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sizde nefes bizde galatasaray -
Evet Gelelim tekrardan konuya.
Bu sabah erkenden gittim.Kızı kursa bıraktık,09:00a doğru vardık. Havaalanı tarafından E5ten arabayla geldik.
Basın Ekspressten dönüp, yokuş yukarı çıkarken soldaki tünelden arkasına geçerek dönüp, otoparka girerdik normalde. Tünel kapalı, tamirat var. Düz ileri gidip, geri dönmek lazım ki, daha sabahın 08:30da trafik durma noktasına yakındı. Neyse gittik döndük, otoparkın önüne geldik. Önümüze 50 mt kuyruk ,AVM arazisine girip, bir 50 mt daha ve otopark girişi.Ama 1 mm ilerlemiyor,zira şerefizler alımı durdurmuşlar.Sinirlendim çıktım kuyruktan, ileriye bir yere parkedip, yürüyelim dedik.AVM arazisi bitiminde sağa döndüm yukarı çıkarken gördüm.Meğer arkasında açık Otopark var ve bomboş. Parkedip, hemen içeri girdik. Ana girişin oradan alta inerken gördüm ki ön kapıdan alım yapmıyorlar, açılış saatini bekliyorlar.Millet yığılmış kapıya.
Heme garaja indik, bomboş. Açılışa 10 dk var.İhtiyacımız Tava için Karaca ev aletlerine baktık, bu sene açmamışlar. Hemen tefal'e gittik.İyiki gitmişiz. Defolu tavalar vardı. içi temiz,dışında ufak tefek çizik vs. olan tavalardan aldık.
https://www.tefalshop.com.tr/index.php/eticaret/bb-markalar/2100088992-titanium-expertise-tava-30-cm.html 160 TLlik tavayı 55 TLye aldık ki, gerçekten ben tavayım diyor.
annem ve kendimize bunu aldık. 105 TLlik daha ufak tavayı da 35 TLye aldık. Yarın sabah tekrar gidip kayınvalideye de almak istiyoruz.
KAraca giyim kısmına geçmiştik ilk açılışta.Bomboşken gezmek çok güzelmiş.Askıda kumaş ve günlük giyim için farklı (kot keten vs.) versiyonlar vardı.Fiyat yoktu üzerinde ,sorduk 20 TL dediler.Hemen 2 adet kumaş pantolon aldım.biri babama,biri bana.. Yakında Almanyaya gideceğim, oradaki aile eşrafına hediyelikler almam gerekiyordu.Atkılar güzeldi, 2 adet 20 TLmi neydi. Geçen sene almıştım, çorapları güzeldi.5li pakette onlardan aldım. Hepsi 75 TL.
Beymen businesste güzel ve uygun fiyatlı kıyafetler vardı.20 TLye kemerler vardı mesela,geçen hafta aynısını 30 TLye almıştım Fabrika mağazasından.çok kalabalık olunca ortam ufak bir tur ile son verdik alışverişe.
Gördüğüm,dikkatimi çeken;
New balance açılışta talana uğradı.
Greyder botların ağırlıkta olduğu standda 150 TL ortalama fiyatlı güzel botlar vardı, talep çoktu.
hummel standı da rağbet görüyordu. Eşofman altı ve üstü genelde deneniyordu.
Gelelim yarın gitmek isteyenlere:
Sabah 08:30da orada olun. Sakın star city kavşağını kullanmayın, ilerideki TYenibosna,Güneşli çıkışını kullanıp, basın ekspresse paralel olan arka caddeden gidin.Yani havaalanı tarafından basın eksprese girerseniz, star city'yi geçip, yenibosna-Güneşliden çıkın,sağa dönüp Star city'ye geri gelin. Ana otoparkı boşverin. AVMnin TEM'e bakan yani kuzey cephesindeki açık otoparka bırakın arabayı. Ordan açılıştan önce alıyorlar içeri.Girin ve direk garaja inin. En çok ihtiyacınız olan markanın standına gidin. Ana kapılar açılıp, millet saldırınca ne aradığınızı bulursunuz ve zamanınızı kasa kuyruğunda harcarsınız. 2 kişi giderseniz veya çoluk çocuk, çocuğun eline ıvır zıvır birşey verin (almayacak bile olsanız, sonra bırakırsınız) ve direk sıraya sokun. Size sıra geldiğinde siz daha alışverişi bitirememişseniz,sırasını arkadakine vererek sıra atlatsın çocuk. Kasa kuyruklarında ciddi zaman kaybediliyor ve 20-30 kişi beklemek gerekiyor bazen.
Gündüz gönderdiğim mesajda yerleşim planı vardı,stratejinizi buna göre yapın.Yıldızın olduğu yer alana ana giriş.
Gazanız mübarek olsun._____________________________
-
Tam bir izdiham vardı. Girmemle çıkmam bir oldu. İyi fiyatlar vardı ama özellikle bot ve ayakkabıda
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: odzi
2017 ye ramak kala internet alışverişini keşfetmemiş insanlara indirimli alışveriş diye yutturulan izdiham çukuru..
eşimin ısrarıyla gittim bugün.. bu sayfalarda dolaşan insanları hiçbir şekilde tatmin etmez maalesef..
http://www.hepsiburada.com/new-balance-woods-gunluk-spor-ayakkabi-kahverengi-ml574tsz-pm-sporsll574tsz
şu new balance'ı 100tl'ye aldım bu fiyata internette yok ne yazık ki.bunun gibi çok fazla model vardı ucundan yetiştik aldık.
aynı şekilde hummel'da da ceketler ve pantolonlar 50tl idi yine internette bu fiyatlara bulunmuyor.karaca fabrika gibi markalarda da 99tl ye kabanlar vardı.gidip görmeye değecek bir fırsat._____________________________
-
aynen katılıyorum.
ayrıca birde son gün gitmek lazım o zaman biraz daha indiriyorlar, gecen sene öyle olmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafermahmut86 -- 3 Aralık 2016; 21:53:43 >_____________________________ -
bir new balance için onca çile çekilir mi bilmiyorum... 100 liraya güzel ayakkabılar oluyor ama bakalım oyle havasız rezillik olursa hiç uğraşılmaz _____________________________ -
Ust katta vepa outlet mağazası sürekli 99.90 ve 129.90 aşağıda boşa beklemeyin. Aşırı yoğun ve trafik felç. Gittim eşimin zoru ile. Dufy gömlek aldım 2 adet 40 tl verdim. Karaca da üzerinize bulursanız takımlar 150 pantolon 20 den başlıyor. Büyük yada küçük bedenler var. İGS de takımlar uygundu. İlk defa duyduğum bir marka da slazenger satıyor Solomon bazı modelleri 200 tl idi. Hummel ayakkabı uygun sayılırdı.
Defolu yada 2-3 sezon depoda kalan mallar indirimli satılıyor.
Morhipo, markafoni, n11 Hepsiburada kullanmıyorsanız uygun gelecektir. Yoksa çoğu normal fiyatı Var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 3 Aralık 2016; 23:35:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
internetten benzer fiyatlara almak mümkün olabilir ama dokunarak görerek seçerek almak başka tabii.
Normalde hiç Karaca kumaş pantolonum olmamıştı.Resmine güvenip alamam.Giyerek deneyerek görerek aldım.
Sonuçta herzaman yapmıyoruz,sene de 2 defa oluyor ve katlanmak durumundayız.bu hareket ile piyasa da dalgalanma yaratıp, diğer AVM veya kuruluşlara da mesaj verilmiş olunuyor.Bakın böyle bir aksiyon olursa millet rağbet ediyor,haberiniz olsun deniyor.
Farklı ortamlarda Çadır günleri, bilmem ne günleri vs . adı altında benzer oluşumlara da sebep oluyor.
En nihayetinde hem Halk hem de kurumlar kazanmış oluyor._____________________________ -
geldik tekrar ve inanilmaz sekilde sakin oldugunu gorduk.rahat geziliyor. new balance standi en kalabalik yer.
gelirken ust katta vepa outlete ugradik,gercektende 99TLye nike scetchers,adidas,new balance vs var.
tefalde tavalar bitmis.birstandin altina son 15-20 taneyi koymuslar,standin etrafini posetle ortuyorlardi.neden bunlari satmiyorsunuz dedim,stogu yok,geri gidecek dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
botlar nasil _____________________________ -
bugün sabah erkenden gittim fiyat olarak belki piyasa fiyatlarından bir nebze indirim olabilir bu foruma takılan forumdaşlara pek hitap etmez diyebilirim. Sabah erken çok rahat geziliyordu 12 den sonra kalabalık arttı ve üst mağazaları gezmeye başladım çoğu mağazada fiyatlar aynıydı yani garajı çekmeye değmez belli başlı ürünler çok ucuz
Dikkatimi çekenler
Karacada 20 lira olan pantolonlar vardı. Ama hep küçük bedenler kalmış alamadım. 40 beden ağırlıklı var.
Abdullah Kığılı'da defolu ürün olarak tabir edilen pantolonlardan aldım. Gözle görülen hiçbir defosu yoktu. Tanesi 35 TL
Suvari bildiğiniz gibi gömlekler 18 lira
Toyzzshop kırık dökük ne varsa getirmiş ona rağmen ağzına kadar doluydu.
Dagi atlet boxer 9.95 TL yapmış.
Hummel ayakkabı 75 pantolon ceket 50 tl
Greyder mağazasına sabah erkenden gittim botlar 130-200 arası. Fakat ilk defa bu sene birşey gördüm aynı ürün aynı model ayakkabıda 41 numara 130 lira 42 numara 199 lira 43 numara 211 tl 44 numara 179 tl idi. Üst kat mağazada görevliye sordum ilk defa sizden duydum numaraya göre fiyat farketmez dedi.
Bazı mağazalarda ve ürünlerde başlayan fiyatlarda ibaresi var 39.90 yazıyor kasada 80 lira çıkıyor.
New Balance vs. ilgimi çekmiyor ama üst kat mağazasıyla aşağıda fiyatlar aynı gibi. Ama talan ediyorlar resmen.
Benim dikkatimi çekenler böyle.
Yani dostlar her sene insanlar rağbet gösterdikçe fiyatlar daha da artmaya başladı eski fiyatları bulamıyoruz maalesef garaj günlerinde._____________________________
-
boxer alayim bari dagiden hafta ici yogun olmaz pek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ g51 -
aklı başında bazı firmalar el ayak çekmiş zaten. Üst kattakiler zaten ellerinde biriken defoluları eritmek amacıyla kullanıyorlar.
Geçen sefer KAraca'dn defolu standında 3 pantolon 100 TL olarak ,defosu olmayan casual pantolon almıştım.Dükkanda tanesi 112 TLmiydi neydi.
Dükkanda 80 TL olan granit tavaları 25 TLye sattılar, defolu değildi ,paketliydiler.Beymen mont ufak defo ile 600küsürden 179 TLye inmişti ,
almamıştım ama pişman olmuştum.
Bunlar aklıma gelen geçen seferki dikkat çekenlerdi.
Bu sene çok gezmedim ama Tefal defolu tavalar , önceki mesajımda da yazdığım gibi 160 TL yerine 55 TL ile gerçekten güzel fırsattı.
Defosu ise dış yüzeyde ufak çizik veya çarpma izi. Yani kızartmaya etki etmeyecek görsel hata.
Karaca 20 TLlik pantolonlar ilk gün sabah vardı, 54 ve 56 beden kumaş pantolon aldım 20 TL adeti.
beymen business'de tek tük güzel fiyatlar vardı,alım yapmadım.
New balance , üst katta dükkanda da aynı fiyattı,garajda talana gerek yoktu ._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı
iOS
Android